Den írta: ↑2023.03.17., pén. 12:22
Zozit meghívták a Barco főhadiszállására, ahol, mint írta: használnak videó processzort.
5- 6 éve használt TUNING bármilyen projektorhoz használható "drámai képminőség javulást eredményez"!
Házimozi Stúdió ajánlja: Madvr Envy video processzort,
Anthem 90- be beépítve a videó processzor,
Marantz 8805, 8805A, AV 10: videó és hangprocesszor.
3 éve használom a 8805- öt: köpni- nyelni nem tudtam, amikor először bekapcsoltam a 4K felkonvertálást. Kb megkétszerezte a kép minőségét. Aztán jött a második lépés: a 24 képkocka frissítést 50/60 hz- re lehet növelni...A kép minősége egyértelműen a luxus kategóriába lépett: homogén, nyugodt, megdöbbentő minőségbeli javulást eredményezett. A 4 méter széles kép a minimum, amit ki tudok vetíteni, de a 440 cm széleset is bevállalnám az Epson laser képességeivel.
A laser Epson 12000B- is- a felkonvertálással- minden film 3840x2160 pixeles és 50/60 Hz- a végtelen lehetőségeket ajánlja fel a képbeállítások terén, amelyeket kihasználtam!
Ha a Barco használja a csúcs vetítőihez, akkor mi a kérdés?
A HS bemutatóját érdemes elolvasni: Madvr Envy video processzor.
Az Anthem is bevezette a csúcs 90- es processzorában.
A Marantznál pedig már 5- 6 éve a valóság.
Nem kell álmodozni tíz- 20- 30- 40- 50 milliós vetítők képminőségéről, amit még Zozi sem tud megvenni a Barcotól, hanem olyan processzort kell venni, amelyik video processzor is egyben, vagy a HS video processzorát, de az igen húzós.