Ott lett is hozzászólás,hogy 10/0 eredmény.
Sokan várnának már valami jobb eredményt.
Anno az én Postásos csapattársam Nagy László Tatabányáról így százalékolódott le örökre. Futott mellette egy szarvas, de jó, mondta, versenyzek vele. Aztán a szarvas keresztbe ugrott az úton, telibetrafálta. Szarvas elszaladt, ő ott maradt, autósok találták meg, kóma, mentő... épp hogy életben maradt, többet nem tudott biciklire ülni. :(
Én már letettem róla,nyilván szurkolok neki,de az évek alatt szupersztárként jellemezték a műsorvezetők…A Visma sincs sehol csapatszinten sem….Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
és az a gáz, Ati egy roppant szimpatikus, kedves fiú és ezek csinálnak belőle bohócot.Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
Apropó Atti (illetve Ati
Húúú, este nem csak vak vagyok, hülye is... a "szánkódombi kunszt" most esett le... mire vakon átpörgetem a telót, elvesznek a mondatokból "jelentések"pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
Én nem, csak Atti.
Ha segít, most mesélte ismerős, 30al csorgott haza a bicikliúton Szoboszló felől és a vadnyúl eléugrott. Csávó repült, sisak tört, combban izomszakadás, egyéb plezurok, bringán is, de a nyulat hazavitte
Az nem teljesen így voltAAttila írta: ↑2025.04.23., szer. 20:18Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe![]()
Én valami sokkal snasszabb halált szeretnék, mint hogy kedvenc szabadidős elfoglaltságom közben patával szájon tenyereljen egy pár száz kilós dög.
Ki akartok facsarni a verseny előtt, kis gonoszok?asebestyen írta: ↑2025.04.22., kedd 21:03St81! Hétvégén egy laza endurance? Talán Atti is jön. Kicsit felvezetné a jövő hét végét! Már nem a versenytempót...![]()
Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe
Az egy dolog..egész friss sztori, hogy szlovák versenyen ketten szökésben voltak és egy 3 tagú őzcsalád úgy döntött, magyarok nem nyerhetnek és felborították őket, de az egyiket mellbe is rúgták
Nekem szükségem van a 2x750 ml kulacsra. Így marad a tatyó.
Én 32-es gumikon gurulok.A kalkulátor és szerintem is jó neki az 5,1 bar. Maxxis detonator. Nomen est omen, megsemmisítő érzés, de ezzel jött a bike, gondoltam elhasználom és azon kívül, hogy baromira tapad, ezáltal hangos és nehezen gurul, nem találtam benne kivetni valót.pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 16:55Bükkben 5.5-6 bar körül járok. Ha nem kapod el a kátyút, akkor bőven jó, ha mégis, akkor lefelé ugyan mindegy, hogy 6 vagy 12 barral szállsz bele a gödörbe.
Tisza-tavi kerékpárút elég jó, bár majd két éve jártam ott, annyi idő alatt meg csodák történnek. Bükknél azért tuti jobb lesz.
Nekem ilyen dekás mütyüröm van, a lényeg (belső, pár szerszám, folt, müzliszelet) elfér benne. Baromi könnyű, kb. 50 g, olcsó is.
(Átkerült az országútiról a városira, mert miatta az enyém volt a hfbzk gépei közül a legtatásabb, és végül győzött a hiúság.)IMG20250423163926.jpg