Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
A múlt héten volt hasonló szituban részem. Este 6 körül ritkásabb erdős részen, aszfaltozott úton tekertem és észrevettem, hogy 3 szarvas fut velem párhuzamosan a jobbomon. Lassítottam és csengettem, hátha kitérnek. Kettő így tett, azonban a harmadik keresztben átfutott előttem kb. 50 méternyire. A bónusz, hogy mögöttem egy autó is jött, ami ki akart előzni.Intettem hogy lassítson (utána hogy szabad a pálya). Előzés után megköszönte a jelzést.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Anno az én Postásos csapattársam Nagy László Tatabányáról így százalékolódott le örökre. Futott mellette egy szarvas, de jó, mondta, versenyzek vele. Aztán a szarvas keresztbe ugrott az úton, telibetrafálta. Szarvas elszaladt, ő ott maradt, autósok találták meg, kóma, mentő... épp hogy életben maradt, többet nem tudott biciklire ülni. :(
Ilyen szitukkal nagyon vigyázni.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Én már letettem róla,nyilván szurkolok neki,de az évek alatt szupersztárként jellemezték a műsorvezetők…A Visma sincs sehol csapatszinten sem….Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
Viszont Pogi is ha indul még pár versenyen ott is le fog főnni a kávé,tegnap is nagyon xarul nézett ki,aztán a 3 hetesen meg jön a forma hanyatlás.
nem láttam az etapot, szituációt, de mi van,ha az volt a feladata,hogy megszakítsa a sort? klasszik,alap taktika, az időzítésre kell figyelni csak, hogy jókor szakadjon a sor és az eleje menjen, esélyt nem adva a felérésnek.
azért volt már sok olyan eset,hogy teljesen félremagyarázták a szitut, gondolom, nem értették, mi is történik, de jóvanaz
bááár,igaz, az axxony is már jelezte, ha mégegyszer kimondják, hogy Ati, felaprítja a tévét
és az a gáz, Ati egy roppant szimpatikus, kedves fiú és ezek csinálnak belőle bohócot.Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
nem láttam az etapot, szituációt, de mi van,ha az volt a feladata,hogy megszakítsa a sort? klasszik,alap taktika, az időzítésre kell figyelni csak, hogy jókor szakadjon a sor és az eleje menjen, esélyt nem adva a felérésnek.
azért volt már sok olyan eset,hogy teljesen félremagyarázták a szitut, gondolom, nem értették, mi is történik, de jóvanaz

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1236
Apropó Atti (illetve Ati

Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...

Na, Kisó pont egy ilyen kunsztal fejelte le a domb alját (kicsitt orrnehezen ugrott)
Húúú, este nem csak vak vagyok, hülye is... a "szánkódombi kunszt" most esett le... mire vakon átpörgetem a telót, elvesznek a mondatokból "jelentések"pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Na, Kisó pont egy ilyen kunsztal fejelte le a domb alját (kicsitt orrnehezen ugrott)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu

De, ha jól látom, itt más a szitu... a villa végén a "szem" előre néz (bár vak vagyok és telefon, de mintha). Ezt valsz egyenes villával szerelhették eredetileg (ezek voltak a bmx-ek elődei, sok helyen bmx besorolása van),de párszor megpadkázhatták, vagy inkább rendszeresen rásegítés nélkül mentek fel a járdára, aztán szép lassan elhajlott... jobb, mint Kisó haverom bringája, ami nem hajlott, hanem ugratón repülést követően hátrahajlott, majd tört. 2 óra múlva még zavartan beszélt, hülyeségeket és a nyár közepén iskolába akart menni másnap
pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

De, ha jól látom, itt más a szitu... a villa végén a "szem" előre néz (bár vak vagyok és telefon, de mintha). Ezt valsz egyenes villával szerelhették eredetileg (ezek voltak a bmx-ek elődei, sok helyen bmx besorolása van),de párszor megpadkázhatták, vagy inkább rendszeresen rásegítés nélkül mentek fel a járdára, aztán szép lassan elhajlott... jobb, mint Kisó haverom bringája, ami nem hajlott, hanem ugratón repülést követően hátrahajlott, majd tört. 2 óra múlva még zavartan beszélt, hülyeségeket és a nyár közepén iskolába akart menni másnap

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4951
Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!
Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7506
Én nem, csak Atti.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Úgy tűnik, ezek most begajdultak...
Egyébként szombaton Bükk felé mentemben, az autópálya kerítése körúl nagyon sok őz volt. Sose jönnek ennyire közel, alig lehet látni, évente kétszer, azok is messze az úttól. Van most ezekkel valami...
Ha segít, most mesélte ismerős, 30al csorgott haza a bicikliúton Szoboszló felől és a vadnyúl eléugrott. Csávó repült, sisak tört, combban izomszakadás, egyéb plezurok, bringán is, de a nyulat hazavitte

Úgy tűnik, ezek most begajdultak...
Egyébként szombaton Bükk felé mentemben, az autópálya kerítése körúl nagyon sok őz volt. Sose jönnek ennyire közel, alig lehet látni, évente kétszer, azok is messze az úttól. Van most ezekkel valami...
halfnote.hu
halfnote.hu
Először a komplett mezőnyt keresztezték, de a felvezető motoros észlelte közeledtüket és neutralizálta (belassította) a mezőnyt. Ekkor még csak simán elvonultak. Aztán szökésbe került a két legény, ahol váratlanul ugyanazok lecsaptak
(a rest kétszer fárad. Lusta voltam leírni az egész sztorit, most írhattam kétszer
)
Az nem teljesen így voltAAttila írta: ↑2025.04.23., szer. 20:18Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe![]()

Először a komplett mezőnyt keresztezték, de a felvezető motoros észlelte közeledtüket és neutralizálta (belassította) a mezőnyt. Ekkor még csak simán elvonultak. Aztán szökésbe került a két legény, ahol váratlanul ugyanazok lecsaptak

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Én valami sokkal snasszabb halált szeretnék, mint hogy kedvenc szabadidős elfoglaltságom közben patával szájon tenyereljen egy pár száz kilós dög.
De tény, hogy nem mi választjuk meg.
Ki akartok facsarni a verseny előtt, kis gonoszok?asebestyen írta: ↑2025.04.22., kedd 21:03St81! Hétvégén egy laza endurance? Talán Atti is jön. Kicsit felvezetné a jövő hét végét! Már nem a versenytempót...![]()

Vasárnap jó lehet, szombatra biztosan nem kapok eltávot...
Japán vonal: Accuphase, Denon
Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe

- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8874
A vadakkal nem kell semmit kezdeni. Életem gyönyörű élménye, amikor a szarvasok átugráltak felettem egy pilisi lejtmenetben. Lehetett volna más is, de szerencsére élmény maradt.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
(neveket elfelejtettem)
Az egy dolog..egész friss sztori, hogy szlovák versenyen ketten szökésben voltak és egy 3 tagú őzcsalád úgy döntött, magyarok nem nyerhetnek és felborították őket, de az egyiket mellbe is rúgták

halfnote.hu
halfnote.hu
Azé milyen jó,hogy lassan sehol sem lehet tekerni,a határban sem jó mert az őzbakot miattad nem tudják kilőnni….
- Vinkler
- Adminisztrátor
Nekem szükségem van a 2x750 ml kulacsra. Így marad a tatyó.
- pärt
- Hazajáró lélek
Vettem egy második kulacstartót+kulacsot, az lett a szerszámosom. Elfér még benne a tartalékszemüvegem is. Régi félelmem volt, hogy megnyekken a szemüvegem, aztán ott vagyok a térerőtlen világ végén félvakon.
Itt felénk kb 6-7 éve nem volt útfelújítás. Katasztrófa a helyzet és nem túlzok. Szóval szerintem bármerre megyek, csak jobb lehet.
Engem nem érdekel, ha lenyuggereznek, de pont a ride az apropója a táskának. Távol az otthontól nem árt, ha van pótgumi, szerszám, stb. Meg mostmár, hogy talán képes leszek 70+ km-eket is tekerni, így ott sem árthat.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Én 32-es gumikon gurulok.A kalkulátor és szerintem is jó neki az 5,1 bar. Maxxis detonator. Nomen est omen, megsemmisítő érzés, de ezzel jött a bike, gondoltam elhasználom és azon kívül, hogy baromira tapad, ezáltal hangos és nehezen gurul, nem találtam benne kivetni valót.pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 16:55Bükkben 5.5-6 bar körül járok. Ha nem kapod el a kátyút, akkor bőven jó, ha mégis, akkor lefelé ugyan mindegy, hogy 6 vagy 12 barral szállsz bele a gödörbe.
Tisza-tavi kerékpárút elég jó, bár majd két éve jártam ott, annyi idő alatt meg csodák történnek. Bükknél azért tuti jobb lesz.
Nekem ilyen dekás mütyüröm van, a lényeg (belső, pár szerszám, folt, müzliszelet) elfér benne. Baromi könnyű, kb. 50 g, olcsó is.
(Átkerült az országútiról a városira, mert miatta az enyém volt a hfbzk gépei közül a legtatásabb, és végül győzött a hiúság.)IMG20250423163926.jpg

Itt felénk kb 6-7 éve nem volt útfelújítás. Katasztrófa a helyzet és nem túlzok. Szóval szerintem bármerre megyek, csak jobb lehet.
Engem nem érdekel, ha lenyuggereznek, de pont a ride az apropója a táskának. Távol az otthontól nem árt, ha van pótgumi, szerszám, stb. Meg mostmár, hogy talán képes leszek 70+ km-eket is tekerni, így ott sem árthat.

- pärt
- Hazajáró lélek
Bükkben 5.5-6 bar körül járok. Ha nem kapod el a kátyút, akkor bőven jó, ha mégis, akkor lefelé ugyan mindegy, hogy 6 vagy 12 barral szállsz bele a gödörbe.
Tisza-tavi kerékpárút elég jó, bár majd két éve jártam ott, annyi idő alatt meg csodák történnek. Bükknél azért tuti jobb lesz.
Nekem ilyen dekás mütyüröm van, a lényeg (belső, pár szerszám, folt, müzliszelet) elfér benne. Baromi könnyű, kb. 50 g, olcsó is.
(Átkerült az országútiról a városira, mert miatta az enyém volt a hfbzk gépei közül a legtatásabb
, és végül győzött a hiúság.)
(Átkerült az országútiról a városira, mert miatta az enyém volt a hfbzk gépei közül a legtatásabb

A Tiszat-tó alapvetően nem mondható rossz minőségűnek, de az utolsó 20 kili durvább aszfalt,néhol keresztrepedéssell (nem nagy), ott azért a 11 bar felüt. hétvégén teszteltem az egyik hasonló (xarabb) bicikliúton, a 10 bar kb elmegy rajta, nem éreztem kényelmetlennek.
Aki nem ilyen ididta gumit használ,az nyugdtan jöhet a megszokott nyomással. nem xarabb az út,mint egy átlagos (jobbféle) közút.
minidg úgy vagyok,kiengedni könnyebb, mint belefújni
szeritnem alá senki ne fújjon,mint szokott, de majd ezt elmesélheti pärt is, hogy látja. A bükktől jobb, az hottuttifix
gyorsan én se tudok menni,de nekem 8-12 bar ajánlott nyomású gumik vanna főleg. felénk -nagyon- jó utak vannak,ott simán befér a 11 bar, de ez vázfüggő is. a Pinarello hamarabb felüt, mint a Reacto.
A Tiszat-tó alapvetően nem mondható rossz minőségűnek, de az utolsó 20 kili durvább aszfalt,néhol keresztrepedéssell (nem nagy), ott azért a 11 bar felüt. hétvégén teszteltem az egyik hasonló (xarabb) bicikliúton, a 10 bar kb elmegy rajta, nem éreztem kényelmetlennek.
Aki nem ilyen ididta gumit használ,az nyugdtan jöhet a megszokott nyomással. nem xarabb az út,mint egy átlagos (jobbféle) közút.
minidg úgy vagyok,kiengedni könnyebb, mint belefújni

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1236
Én ilyen, nyeregpálcánál klikkes rögzítésűt (is

https://bikepro.hu/kerekpar_kiegeszitok ... 08l_fekete
A megszokott méretű nyeregtáskáknál hosszabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rotox 2025.04.23., szer. 16:18-kor.