Ez a bontáshoz vagy a méretezéshez kell?
Én azt a fajta "gyorszárat" (talán quick link a neve) használom, amihez nem ilyen szemkinyomó kell, hanem egy harapófogó-szerű szerszám.
Méretezéshez természetesen én is hasonlót használok.
Ez a bontáshoz vagy a méretezéshez kell?
A kinyomószemen mi a menetes rész? Nem csak kicsavarodott?
Ez egy kb 20 éves cucc, de nem sokat volt használva. Holnap amúgy is megyek a dechaba, kösz a tippet.pärt írta: ↑2025.04.21., hétf. 20:56Eszméletlen szutykok ezek bontók. Gyalázatos az anyagminőségük, valószínűleg olyan alapon, hogy a júzer úgyis csak párszor használja, annyit meg talán kibír. És ez még nem is egy no name cucc. Hasonló okból kellett vennem egy Deca-sat, az kicsit normálisabbnak tűnik.
5-10 fő
Az szuper!Azt hittem esetleg holnap,de a május jó lehet.Mekkora csapat szokott összejönni?asebestyen írta: ↑2025.04.20., vas. 23:492025.05.02. 11:00h
Mikor lesz?asebestyen írta: ↑2025.04.20., vas. 21:04HiFiBZK ride, Tisza-tó?
HiFiBZK ride, Tisza-tó?
Szereltem infra paneleket a plafonra.
Az AI odab@sz, na...
Asszem ezt hívják "mérnökbarnának"... (Nem a színt, hanem a vonalat).
Én magaslati edzőtáborba megyek jövő heten, a Magas Tártába. Ha már tekerni nem tudok, próbálom ezt a doppingot kihasználni. Lesz, ami lesz.
Ebből gyakjegy lesz,hiába a magolás
asebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 20:23Minden fel van dolgozva. :) Nyugi, értem a versenykonfigot. Ismerek is olyat, akinek való.revox írta: ↑2025.04.18., pén. 15:54Vannak még fel nem dolgozott élmények, látomasebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 14:55
Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.![]()
de nyugi, kanapéból más se érti a versenykonfigot. Ne ostorozd magad, hobbista topicban meg felesleges ezzel élcelődni, rég el van nézve mindenkinek a kempingkormány is
![]()
Remélem jössz a Tisza-tóhoz, élcelődhetsz majd a hézagolóimon, a merev derekamon és a kanapén élesített fitnesszemen, tőled el kell fogadnom.
Nem baj, ha leszakadok, majd felsorolom az itt tanult kifogásokat. Addig is hifi magazinra állítom a bicajt, hátha.... sose lehessen tunni...
Minden fel van dolgozva. :) Nyugi, értem a versenykonfigot. Ismerek is olyat, akinek való.revox írta: ↑2025.04.18., pén. 15:54Vannak még fel nem dolgozott élmények, látomasebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 14:55Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.![]()
de nyugi, kanapéból más se érti a versenykonfigot. Ne ostorozd magad, hobbista topicban meg felesleges ezzel élcelődni, rég el van nézve mindenkinek a kempingkormány is
![]()
A városi bringámon flat kormány és mínuszos stucni van hézagolók nélkül, pedig nekem nem is szóltál időben.asebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 14:55Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.![]()