kaef2 írta: ↑2025.04.01., kedd 09:44
…
A semmiről, az mégis mit jelent?
Számomra kb. azt, amit itt találok, ha visszaolvasok néhány oldalt… de már nincs sok kedvem visszaolvasni. Szerencsére nem kötelező:))
Van néhány topic, ami érdekel, de pár éve igyekszem csak read- only módban követni a fórumot, tízszer is meggondolom, írjak-e egy hsz- t. Inkább ráülök a kezemre.
A napokban egy barátom megkérdezte, követem- e, olvastam - e a fórumon történteket, mert zajlanak az “események”…. Ezért most bekukkantottam.
Amúgy tavaly augusztus 1- én feltettem egy kérdést a cd játszók topicban, senki nem válaszolt rá, se az importőr, se egy kereskedő. Ezért itt is elárulom most, hogy nagyon szívesen olvasnék a Teac VRDS 701 cd játszó és cd futómű hangjáról, amit mostanában dobtak piacra, és potom egymillió forint körüli áron meg is lehet vásárolni. Azt nem tudom, hogy hallotta - e már valaki a hangját, és ha igen, milyen, mondjuk a régebben gyártott Teac VRDS készülékekhez viszonyítva?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.