egyszer elgurultam a boltba,vettem vagy 6 flakont, ez volt vagy 2 éve, még az első se ürült ki. egyébként kb WD40, csak negyedáron
ja, ez valami lidi vagy aldi...

mondjuk ne várj mosás után másnapig a kenéssel...
Ennyire nem durva, de pár csapnál láttam mosás után másnap, amikor kentem, hogy megjelent rozsda. Maga a bevonat még nem jött le a láncról, de már megkezdődött. Nem hiszem, hogy fogok szarozni a garival.
Van (saját). És de, már a 7000-es sorozatú 11s 105-ös láncokra is jellemző volt (sajnos).
ezért is kérdeztem, még ilyet sose láttam... a kocsma előtti, full folklórból lerakódott patina nem számít bele...pärt írta: ↑2025.04.16., szer. 14:07Itt értekeznek róla. Ha hasonló a tiéd is, az szerintem garis.
https://www.emtbforums.com/threads/shim ... 6-9.31852/
IMG_3672.JPG
Itt értekeznek róla. Ha hasonló a tiéd is, az szerintem garis.
van fotód? nem jellemző láncokra...
Az mázli, mert 2.-án megyünk.
Szentendre, vagy ahol laksz közelebb van.
Pszichológushoz tervezek járni, hogy a korszerű sporttudományos elvárások miatti magas lelki nyomást kezelni tudjam.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Hozd le a HiFiBZK ride-ra, felpróbálom.marconi írta: ↑2025.04.15., kedd 21:54Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()
Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()
A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
ez a vázgeo nyilván látzszik,hogy rugalmas, bár akkor nem értem,miért karbon,mert ezekkel a szögekkel elég törékeny is lehet ez a váz...
Persze, de ha már púpos vagy, kisebb bajod is nagyobb annál, hogy hogy áll rajtad a hátizsák.
a kulacs,vagy egyéb tartószemek elhelyezkedése is igen érdekes... felsőcsőre pl mit lehet tenni? mondjuk pumpát... van ilyen felfogatású, de kulacsot oda is nehéz beszuszakolni,ahogy a nyeregcsövön lévőre is...