A Wiim apptól ne félj, a PRO nálam kétszer vagy háromszor fagyott le a kb egy év alatt, de én voltam a hibás, mert AB teszteken olyan gyorsan és sokat kapcsolgattam, amit már nem bírt elviselni. Egyébként stabil, sok a szolgáltatása és állandóan frissül. Ezt a kérdést nyugodtan kipipálhatod, a Wiim app szerintem nagyon jó, én amúgy is csak beállításra használom, mert utána a Tidal konnektből megy. A qobuzt nem ismerem, de ismerve a fejlesztőket, az is stabil lesz.
Az Ultra tápja "ravaszabb" kérdés, mert a PRO futóműként nálam akkor lépett szintet, amikor kapott egy analóg tápot és egy normális tápkábelt, ezt leírtam a korábbi hsz-emben és más kommentekben is. Ezek nélkül a tuningok nélkül, sima dugasztáppal viszont erősen közepes a PRO, hallgatható de kb ennyi. Ezért lehet elgondolkodtató, hogy az Ultrának C7 borotva csatlakozója van, belül kapcsitáppal, ami persze lehet nagyon jó, de egy 12V-os DC aljzat (vagy ha fogadna C13 kábelt) praktikusabb volna, mert lehetne tuningolni - lehet, hogy ez most nem volt cél?

Azzal mindeképp egyetértek, hogy a Wiim, és egy (?) szinttel feljebb az Eversolo és a FiiO átrendezte a piacot, de ahogy írtad, már a te "deszka Málnád" is tud meglepetést okozni, és azt se felejtsük el: a streaming piacon - hardver és szoftver oldalon egyaránt - a fejlesztésnek még csak az elején vagyunk!