Rock60 írta: ↑2025.04.12., szomb. 19:05
dixie-chicken írta: ↑2025.04.12., szomb. 15:53
...de nincs már rég gyártásban,ritkán található ma már elmebajon...igy most oké ?...
Van aki csak a saját "ellenzőjével" látja a hifizgetést,és onnét nem képes kilépni,és nem képes felfogni,hogy lehet,másnak,másra van szüksége..
De, felfogtam.
Remélhetőleg akinek van tapasztalata valamiről, attól mégis csak használhatóbb tipp várható el, mint akinek semmi sincsen, még ha " másnak másra is van szűksége "... ( Vagy nem.)
Egyébként oké...
Pláne, ha azt is elárulod,
hogy utolsó Thorens - eiden mit használtál a lemez alá, az is sokat mondana a kérdésben kevésbé járatosaknak.
Oyaide BR-12-est,de az 126-volt,és nem 145,és ne keverjük már a szezont meg a fazont,könyörgöm...az elött meg parafa+gumikeverék 4mm (2x2mm,50-50% kb)...de ezek a parafás dolgok,nagyon képletesek lehetnek,ismerni kéne a pontos specifikációkat,milyen volt a "tömörités",volt -e kezelve vlmivel,fajsúly/m2 stb....vagy 15 éve,Bp.Kolossy tér környékén volt egy parafás szakbolt,volt vagy 250-300 féle parafa,tekercsekben,lapokban stb,külömböző vastágságokban,ráböktem vlmire,elhoztam 1m2...lövésem sincs pontosan milyen,nem morszolódik..ennyit tudok mondani a "parafámrol"......az Oyaide meg Oyaide,az Achromat (5mm) nekem nem jött be(126-son)...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)