Amir Majidimehr-nek egyszeru nezopontja van, csak technikailag teszteli a kutyuket es ezek a D osztalyu erositok ott jol teljesitenek. Mért mar csoves erositot is de ott csodot mondott a muszeres meres. :) Ő egy mernok es e szerint gondolkodik.mikro makro írta: ↑2025.04.16., szer. 13:34A másik amit itt olvastam még az scm19 kapcsán, hogy sokan az asr review alapján próbálják megítélni. Gondolom egyértelmű, hogy az ottani mérés a v1 scm19ről készült, ez az egyik, a másik meg, hogy semennyire nincs definiálva a rivjúban, hogy milyen akusztikai körülmények között készült a mérés, de gyanítom, hogy nem egy erre célzottan preparált süketszobában. Ha viszont nem ott, akkor az asr mérései nagyjából az illető szobájának akusztikáját és annak hiányosságait adják vissza - a harmadik, hogy én nem tudom mennyire hiteles az asr, mert szerintük és a méréseik szerint a topping la90 a világ legjobb erősítője - hmm
A hypex erősítőmet is az ő sugallatukra vásároltam és egy szóval nem említették, hogy egy műanyag hangú fos. Aztán utána kiderült, hogy az amirm nevű arc, aki a guru az asrnél jóban van az audiophonics-osokkal, akik ezt a hypex ampot csinálják. Még szép, hogy nem fog igazat mondani a haverek erőlködőjéről.
Ő nem a fulevel hallgat zenet hanem a szemevel (muszerevel).