Nekem is van Krisztiántól állványom.

Nekem is van Krisztiántól állványom.
Ez ugyan az a "terítő", amivel 30 éve is csak a mai tévék ennyivel vékonyabbak, elöl most kicsit jobban lelóg...
Nagytotál :) rendet csináltam
Jól néz ki az egész berendezés.
Álomhifi rendszerem kapcsán ezúttal a szoftveren gondolkodtam el. Számítógépen futó zenelejátszó programból nincs hiány, egy legkézenfekvőbb funkcióra azonban minden bizonnyal egyik sem képes: ez pedig egy rém egyszerű, 3-szintű könyvtárstruktúrában tárolt zenegyűjtemény lekezelése (műfaj könyvtárak, alattuk album könyvtárak, alattuk zenefájlok). Ha valaki emlékszik még rá, a régi Sony CD játszók némelyikére (pl. CDP-X33ES, X55ES, X222ES, X333ES) nem voltak rest 20db gombot rátenni nemhogy a készülékre, de még a távirányítóra is, hogy a zeneszámok egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A másik, amit hiányolok a lejátszókról, egy messziről is jól látható egyszerű, karakteres kijelző. Ezzel le is zárom ezt a projektemet: most már csak hátradőlök, és várom, hogy fogyasztói igényeim kiszolgálásáért a gyártók versenyezzenek
havernak van ilyen cége. kihívták egy félbehagyott alapozáéshoz,hogy be kellene fejezni a házat... aztán elkezdtek méregeteni, a végén kiderült, a kivitelező miért szívódott fel... az egyik vége méterrel hosszabb lett,mint a másik
Nézőpont kérdése.... hogy bug vagy feature....
van jópár olyan (mekk)mester, akinek ezt mondani se' kell, mer' tudja magától
Jó,hogy valaki figyel arra is,hogy a falak,ne párhuzamosak legyenek.marconi írta: ↑2025.02.25., kedd 09:29Ez pedig a "Golden Trapagon" lesz, csak kicsit magasabb belmagassággal mert egy alvógaléria még helyet kellett kapjon. Jó nehéz sűrű SILKA mészkőtéglából vannak a falak.kaef2 írta: ↑2025.02.25., kedd 08:42Nálam ehhez nagyon közeli módon van a hangsugárzó is és a hallgatási pozíció is kialakítva.edzoba írta: ↑2025.01.20., hétf. 21:25Cardas is sokat ír a hs-k elhelyezéséről: https://www.cardas.com/system-setup
ezt próbálom közelíteni:
golden cuboid.png
DJI_20241107083248_0001_D_VZ.jpgDJI_20241107084123_0015_D_VZ.jpg