Vinkler írta: ↑2025.04.10., csüt. 16:58
Mármint honnan mossa ki a víz a kenést?
a csapágyakat el tudja áztatni. nem úgy tűnik,de a gyakorlat azt mutatja, hogy képesek rá a userek

elég sok rozsdás csapágyat szedtem már ki. Ne kérdezd,hogy csinálták, én általában amikor már csörgős volt,kiszedtem, nem vártam meg a kopást se. De az egyesületi kerekekkel, de egyebekkel is volt ilyen élményem. Bááár, a télibacjomban egy Fulcrum5 esetén nálam is felütötte a fejét a berohadás. Télen jártam vele, sokszor esett az eső,vagy csak szimplán vizes volt az út. xartam bele, téli kerék, meg úgyis iparis... Mondjuk, így is sokkal tovább bírta, mint a télinek vett decás bicaj saját kereke, azt kb 1 hónap alatt lerendeztem. mostam én tréning után,... sterimóval

de azért ügyeltem,hogy ahol kenés van,ott ne menjen nagy nyomással csak áztassa. Ennek a bicajnak a villája acél volt (alu vázhoz). Amikor tavasszal szétbontottam a fejcsőnél,ott is rozsdás lé folyt ki. bemegy,ha akar... De szerintem, ha évente egy-kétszer cserélve van, meg foglalkoznak vele, nem tud berohadni. Nálunk azért a télibicaj nem a szívünk csücske volt. direkt ótvaros gépekkel mentünk,amit nem sajnálunk. Edzés után gyors sterimó, majd fékek,váltók forgáspontjai WD40, lánc meg szombaton steri után átolajozás, vasárnap leszerelés és kiáztatás. De a szutykos időt azért megérezte...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu