Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4315
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

megkérdezem, melyik széles... de akkor ez is 19 lesz valsz
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1498

Hozzászólás Szerző: Szalon »

revox írta:
2025.04.10., csüt. 08:55
én se annak szántam, csak gyors közreadtam. haver ma reggel küldte. minden évben új bicajt vesz, gondolom most megint váltott valamit és ilyenkor kiszórja a "régi"-t. megláttam az árat, akit érdekel, ennyiért ez elég kedvező, csak szóltam. szerintem már a 3ezer eurót nyaldossa a WTO. viszont,ha valakit érdekel, nem tudom centrírozni. nem tudom betenni az állványba az átütös kereket. ha valakinek kell,adok egy telszámot,aztán megebszélitek. nekem a végső árat mondta, nemtom mennyiért hirdeti facebook trithlonos és egyéb hirdetőkben.
...
most nézem, lentebb ment az ára... csak 2450... azt nem értem, itt USB csapágyakat írnak,de én ebben CULT-ra emlékszem. de akkor lehet rosszul...

https://www.campagnolo.com/us-en/bora-w ... WTO60.html

edit: egy peremes szettet találtam amagicbike-nál,az volt 550ezer leborulok.gif
a faxt... a tárcsást is annyiért adják... akkor passz, mennyire jó vétel...
https://magicbike.hu/termek/campagnolo- ... erekszett/

Szalon tudja megmondani akkor, mi az igazság...
Hát... ha már kérdeztél... :rolleyes: Annyira nem tuti vétel szerintem ennyiért.
Létezik a WTO és a WTO ultra. A sima WTO USB csapágyas, a WTO ultra kerámia. Ami jó, hogy a sima WTO-t lehet upgradelni a gyári kerámia csapággyal (én ezt meg is tettem az enyémmel ~ 250 EUR+munkadij, ha nem tudod magadnak megcsinálni)

Ezeket kb 1 éve frissitették és mind a kettő modellből már új verzó van ezért a régieket - ami a hirdetett is- most jó árakon be lehet szerezni még itt-ott. A sima WTO-t 900 EUR körül ki lehetett fogni, a WTO ultra meg kb 1300-1400 EUR között van/volt. (nem nézeggettem mostanában) Szóval ilyen árak mellett az ultra WTO nagyon jó vétel szvsz.
A régi verziók 19mm-es belső peremszélességgel rendelkeznek, az újak má 23mm-esek, igy az új verziókat inkább 28-35mm-es gumikhoz javasoltak. Ha 23-26mm-es gumival akarsz menni, akkor a régi verzió jobb lehet.

Viszont a szélesebb új verziók ~100g-al könnyebbek lettek, azaz az új sima WTO gyakorlatilag könnyebb lett a régi WTO ultránál! De itt a full lista, ha valakit érdekel:
Csatolmányok
Campa.jpg
Campa.jpg (25.62 KiB) Megtekintve 288 alkalommal
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.04.10., csüt. 09:08
Egyébként most, hogy a Wilier megvette a Miche-t, ott is eléggé belefejlesztettek. Mondjuk árban is. :D
:rolleyes: mindig nézegettem, hogy veszek egyet, de ez valam inagyon alap kerekük :D

Kép
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.04.10., csüt. 09:00
A 60-as kerék már eléggé hardcore. Meg az is kár, hogy lemaradtak 19 mm-nél, miközben a trend már szélesedik.
szerintem ezek már 23-asok. de nem annyira követtem a WTO-t. bespájzoltam sima Borákből, WTO-t meg főleg tárcsást láttam,azt is csak a csapágyakat néztem át. 50 fölé még nem mentem, de Peti az év egyik felét Ausztriában tölti. Az biztos, hogy a Vengével és ezzel a kerékkel, síkon elég gyors volt és tudtommal nincs kisebb kereke, ezzel mászkál Ausztriában is. de nekem biztos nagy lenne, nincs erőm beforgatni. Ezekhez a kerekekhez kell az izom a megfelelő perdület felvételéhez. Neked, Sebinek, Atinak megvan, de szeritnem Szalon is ilyesmit hajt (de neki van több). Géza kereke nem emlékszem mekkora. A magamfajta girnyóknak a 40-45 az optimális. 35 és 50-eseim vannak.Azért még az 50essel elboldogulok,de át kellett rá szokni a lábamnak, időbe telt.

ami a hátulütője, azért Borákkal,amikor pukkantak vesenyen a kölykök, volt hétvége, hogy hármat törtek össze, sima ráfutásos, vagy belerongyolásos ütközésnél. De azok az 1200gramm körüli Borák voltak. Itt a WTO-t kicsit combosabbra tervzeték és az ULTRA esetén látom,hogy jelentőseb könnyítés van. vélhetően az se okoz problémát,nem száguldozunk 100 fős mezőnyben, de a karbonos mesélte, hogy menne rá még egy réteg karbon, sokkal strapabírobbak lennének és kb 20 dekát jelentene/szett, csak az leírva már 200 gramm és a számháboró ezt nem tűri meg.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ja,van külön ultra... az már 3700 juró... fog a cerka... de ez más,mint a fotón lévő. akkor az sima WTO
https://www.campagnolo.com/hu-en/bora-u ... C23DB.html

akkor lehet a fulcrum speddel kevertem, az is volt nálam átnézni,mikor eladta (ezt meg vette). az tuti,hogy CULT volt... bocs.gif
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8887

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Egyébként most, hogy a Wilier megvette a Miche-t, ott is eléggé belefejlesztettek. Mondjuk árban is. :D
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

A 60-as kerék már eléggé hardcore. Meg az is kár, hogy lemaradtak 19 mm-nél, miközben a trend már szélesedik.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.04.10., csüt. 08:38
Nekem van pár kulacstartóm elfekvőbe. De nem apróhirdetés, így nem teszem fel ide. :rolleyes:
Pedig van citromsárga is, milyen jól menne az SMP nyereghez! ;peace;
én se annak szántam, csak gyors közreadtam. haver ma reggel küldte. minden évben új bicajt vesz, gondolom most megint váltott valamit és ilyenkor kiszórja a "régi"-t. megláttam az árat, akit érdekel, ennyiért ez elég kedvező, csak szóltam. szerintem már a 3ezer eurót nyaldossa a WTO. viszont,ha valakit érdekel, nem tudom centrírozni. nem tudom betenni az állványba az átütös kereket. ha valakinek kell,adok egy telszámot,aztán megebszélitek. nekem a végső árat mondta, nemtom mennyiért hirdeti facebook trithlonos és egyéb hirdetőkben.
...
most nézem, lentebb ment az ára... csak 2450... azt nem értem, itt USB csapágyakat írnak,de én ebben CULT-ra emlékszem. de akkor lehet rosszul...

https://www.campagnolo.com/us-en/bora-w ... WTO60.html

edit: egy peremes szettet találtam amagicbike-nál,az volt 550ezer leborulok.gif
a faxt... a tárcsást is annyiért adják... akkor passz, mennyire jó vétel...
https://magicbike.hu/termek/campagnolo- ... erekszett/

Szalon tudja megmondani akkor, mi az igazság...
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Nekem van pár kulacstartóm elfekvőbe. De nem apróhirdetés, így nem teszem fel ide. :rolleyes:
Pedig van citromsárga is, milyen jól menne az SMP nyereghez! ;peace;

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bora wto 60 +szelep.
3-4ezret ment kb, hobbista
400ezer
Messenger_creation_4F071163-6BE1-414B-8401-18614AAA8398.jpeg
halfnote.hu

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Hozzászólás Szerző: st81 »

11 órás indulásra szavazok.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.04.09., szer. 22:06
Legyen 11:00
Tiszafüred Lidl parkoló?
Vagy esetleg lenne tipp átöltözésre alkalmasabb helyre?
A parkoló alkalnas mindenre :)
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Legyen 11:00
Tiszafüred Lidl parkoló?
Vagy esetleg lenne tipp átöltözésre alkalmasabb helyre?

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3517

Hozzászólás Szerző: AAttila »

geza123 írta:
2025.04.09., szer. 22:00

Nekem a 11:00 ideális
Pärt, akkor 10-ig nem is kell felkelned ;peace;

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 423

Hozzászólás Szerző: geza123 »

pärt írta:
2025.04.09., szer. 21:16
Vinkler írta:
2025.04.09., szer. 21:08

Esélyes lehet.

Mikor legyen a start?
Azt a legmesszebbről érkezők döntsék el.
Ezt részben magamra veszem.
Nekem a 11:00 ideális, de a 10:30 is még simán működhet. Csak a duplázókra gondolva, amiben szerintem én is benne lehetek, és a vissza kocsikázást sem elfelejtve :D
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4967

Hozzászólás Szerző: pärt »

Vinkler írta:
2025.04.09., szer. 21:08

Esélyes lehet.

Mikor legyen a start?
Azt a legmesszebbről érkezők döntsék el.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

pärt írta:
2025.04.09., szer. 20:14
st81 írta:
2025.04.09., szer. 19:58
Nem ismerem a környéket, hogy milyen leágazások vannak ahová érdemes eltekerni, pihenni egyet, aztán visszatérni a bringaútra. Kétszer voltam ott versenyen, de az a kerékpárúton ment végig, nem volt idő nézelődni. Abszolút benne vagyok a gurulós, megpihenős verzióban.
Mi sem szoktunk letérni róla, megállni is inkább csak egy csokira, pisilésre, fotóra. Mivel széltől eltekintve nem nagyon van ami kifárasszon, inkább csak a végén lazulunk lángosozás közben. Tényleg nem hosszú az egész, de ugye ez most nem verseny, bőven lesz alkalom nézelődni közben. A táj kellemes, de persze kissé monoton a műfaj miatt: füves töltésoldal, facsoportok, itt-ott látszik a víz is. Az elején a hidakon azért elég látványos.
(A visszakört félkomolyan írtam, de ha valaki nagyon erősködne, lehet, hogy egy lángos után betársulnék. :D)
Esélyes lehet.

Mikor legyen a start?

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4967

Hozzászólás Szerző: pärt »

st81 írta:
2025.04.09., szer. 19:58
Nem ismerem a környéket, hogy milyen leágazások vannak ahová érdemes eltekerni, pihenni egyet, aztán visszatérni a bringaútra. Kétszer voltam ott versenyen, de az a kerékpárúton ment végig, nem volt idő nézelődni. Abszolút benne vagyok a gurulós, megpihenős verzióban.
Mi sem szoktunk letérni róla, megállni is inkább csak egy csokira, pisilésre, fotóra. Mivel széltől eltekintve nem nagyon van ami kifárasszon, inkább csak a végén lazulunk lángosozás közben. Tényleg nem hosszú az egész, de ugye ez most nem verseny, bőven lesz alkalom nézelődni közben. A táj kellemes, de persze kissé monoton a műfaj miatt: füves töltésoldal, facsoportok, itt-ott látszik a víz is. Az elején a hidakon azért elég látványos.
(A visszakört félkomolyan írtam, de ha valaki nagyon erősködne, lehet, hogy egy lángos után betársulnék. :D)

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Hozzászólás Szerző: st81 »

pärt írta:
2025.04.08., kedd 22:59
st81 írta:
2025.04.08., kedd 18:57
Kérdés még, hogy a kerékpárúton tekerjük körbe vagy egy kicsit nagyobb távot megyünk?
Mert így kb. 2 óra alatt letekerjük, hacsak nem állunk meg a feltöltőpontokon:-)
A bringaúton szoktunk menni (és csak egy kört :D ;) ), így tényleg viszonylag hamar megvan. De kalandvágyból tényleg mehetünk egyszer egy oda-visszát is. :guitar: Bár az én öreg csontjaim rövidebbekre vannak kalibrálva, de vannak itt páran, akik szoktak hosszabbakat is gurulni, úgyhogy hajrá.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
2025.04.09., szer. 11:56
Most néztem a Roubaix idei útvonalát, és megint mókoltak egyet az Arenberg-nél. (Most tudom hogy ez az Arenberg, még kb. 10 percig. :D ). Tavaly egy "sikán" volt a bejárat előtt, ezzel próbálták meg elkerülni azt, hogy ezer-háromszázzal zúgjanak rá a zötyögőre, idén kb. 500 méterrel előbb elmennek egy párhuzamos utcába, és a kockakő előtt egy jobb-bal kanyarral (visszajönnek az eredeti útra) akarják a sebességet csökkenteni.
ami nekem még erről beugrik,hogy nem is csak a tempó, hanem a kanyarok még a kockakő előtt elnyújtják a sort és nem egyszerre érkezik oda 100ember, hanem eloszlik. Magyarul,már az S kombó előtt helyezkednie kell,annak,aki menni akar a kövesen és persze elől akar lenni (pl magának megválasztva a nyomvonalat) lesz tülekedés :rolleyes:
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Most néztem a Roubaix idei útvonalát, és megint mókoltak egyet az Arenberg-nél. (Most tudom hogy ez az Arenberg, még kb. 10 percig. :D ). Tavaly egy "sikán" volt a bejárat előtt, ezzel próbálták meg elkerülni azt, hogy ezer-háromszázzal zúgjanak rá a zötyögőre, idén kb. 500 méterrel előbb elmennek egy párhuzamos utcába, és a kockakő előtt egy jobb-bal kanyarral (visszajönnek az eredeti útra) akarják a sebességet csökkenteni.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2025.04.09., szer. 10:35
revox írta:
2025.04.09., szer. 10:30
asebestyen írta:
2025.04.09., szer. 10:15

Vannak itt nálam - akár sokkal - powerebb meg több munkát elvégző kerékpárosok, csak Ők nem nem fognak jönni (az az érzésem sajnos).
jaaaa,én a látható törzsmagra gondoltam csak. Még Zoli néha hallatja a hangját, de sokan csak read only :smile53: de én is tudok olyanról, akiről nem is képzeltem volna, hogy olvassa :D
Hát jah, ha ezt (rendszeresen) olvassák, egy verseny pszichés terhelése már semmi. :smile29: :D
:D :fekverohog:

Aki versenyzői szinten bringázik, az nagyon más szinten míveli ezt az egészet. ide szeritnem sokan, én legalábbis biztos, inkább csak trécselni járok a cimbikhez. néha bringázunk, de főleg pärttal tudok összefutni. de nekem pl bicaj alig volt a seggem alatt az elmúlt évben. másnem,egy kicsit itt pótolok az élményből, hacsak gondolati síkon is teszem :D
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7520

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2025.04.09., szer. 10:30
asebestyen írta:
revox írta:
2025.04.09., szer. 09:12

Jelenleg, van egy igen erős sejtésem Sebi, aki kimagaslik a csoportból ez elvégzett munkát tekintve. Ha előreáll, majd loboghat a hajunk :D
Egyébként, aki nagyon power, úgyis néha előremegy,majd vissza a dögsorra, így akinek több kell, annak lehet lesz ez 85 is a 65 helyett.
Vannak itt nálam - akár sokkal - powerebb meg több munkát elvégző kerékpárosok, csak Ők nem nem fognak jönni (az az érzésem sajnos).
jaaaa,én a látható törzsmagra gondoltam csak. Még Zoli néha hallatja a hangját, de sokan csak read only :smile53: de én is tudok olyanról, akiről nem is képzeltem volna, hogy olvassa :D
Hát jah, ha ezt (rendszeresen) olvassák, egy verseny pszichés terhelése már semmi. :smile29: :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
revox írta:
2025.04.09., szer. 09:12

Jelenleg, van egy igen erős sejtésem Sebi, aki kimagaslik a csoportból ez elvégzett munkát tekintve. Ha előreáll, majd loboghat a hajunk :D
Egyébként, aki nagyon power, úgyis néha előremegy,majd vissza a dögsorra, így akinek több kell, annak lehet lesz ez 85 is a 65 helyett.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2025.04.09., szer. 09:57
revox írta:
2025.04.09., szer. 09:55
Vinkler írta:
2025.04.09., szer. 09:52
A verseny után be is tiltották.
akkor ez egyszer ellőhető,kiskapu volt :D :tutiok:
Egy egyszerű, montikon is használt dropper nyeregcső volt.
ja. ott nem volt innováció,csak egy ötlet. De akkor elég hamar lefejezték :D

ez a kerékpumpálós dolog, előbb-utóbb, valsz bekerülhet, elterjedhet versenyeken. De ott is csak akkor lesz érdemes használni,ha van oka. Mondjuk a Bükk fennsíkra felmenni, pontosabban onnan lefele lenne vele mit kezdeni... Pärt nem véletlenül tudott egyből példálózni :D Bár,idehaza szerintem a lakórkörnyezete 5 km-es körzetéből, bárki tudna példát hozni..
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”