szerintem ezek már 23-asok. de nem annyira követtem a WTO-t. bespájzoltam sima Borákből, WTO-t meg főleg tárcsást láttam,azt is csak a csapágyakat néztem át. 50 fölé még nem mentem, de Peti az év egyik felét Ausztriában tölti. Az biztos, hogy a Vengével és ezzel a kerékkel, síkon elég gyors volt és tudtommal nincs kisebb kereke, ezzel mászkál Ausztriában is. de nekem biztos nagy lenne, nincs erőm beforgatni. Ezekhez a kerekekhez kell az izom a megfelelő perdület felvételéhez. Neked, Sebinek, Atinak megvan, de szeritnem Szalon is ilyesmit hajt (de neki van több). Géza kereke nem emlékszem mekkora. A magamfajta girnyóknak a 40-45 az optimális. 35 és 50-eseim vannak.Azért még az 50essel elboldogulok,de át kellett rá szokni a lábamnak, időbe telt.
ami a hátulütője, azért Borákkal,amikor pukkantak vesenyen a kölykök, volt hétvége, hogy hármat törtek össze, sima ráfutásos, vagy belerongyolásos ütközésnél. De azok az 1200gramm körüli Borák voltak. Itt a WTO-t kicsit combosabbra tervzeték és az ULTRA esetén látom,hogy jelentőseb könnyítés van. vélhetően az se okoz problémát,nem száguldozunk 100 fős mezőnyben, de a karbonos mesélte, hogy menne rá még egy réteg karbon, sokkal strapabírobbak lennének és kb 20 dekát jelentene/szett, csak az leírva már 200 gramm és a számháboró ezt nem tűri meg.