Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pass Labs X2.5
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 93
Re: Pass Labs X2.5
Elkelt..., de nem itt, és csak szóban (hírdetni sem kellett, csak mondani...), egy ismerősnek 

...itthoni viszonyok mellett...
Az 1000 euró körüli ársávban, az itthono viszonyok mellett valóban nagyszerű vétel lenne...
2000-ért nemzetközi fórumon is hirdethető, a többi el(nem)adott hasonló között.
2000-ért nemzetközi fórumon is hirdethető, a többi el(nem)adott hasonló között.
-
- Fórumlakó
Hát igen, rég volt tán igaz se volt...
Sajnos ez van a jó dolgoknak megy fel az ára és ami jó az még nem is nagyon van.
Sajnos ez van a jó dolgoknak megy fel az ára és ami jó az még nem is nagyon van.
- tibikecsoki
- Törzsvendég
- Értékelés: 125
viewtopic.php?f=32&t=136119&p=2441897&h ... s#p2441897
Én jóval olcsóbban is elég nehezen tudtam eladni,pedig nagyon jó előfok.Sajnos akkoriban nem találtam hozzá végfokot,csak ezért adtam el.
Én jóval olcsóbban is elég nehezen tudtam eladni,pedig nagyon jó előfok.Sajnos akkoriban nem találtam hozzá végfokot,csak ezért adtam el.
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
-
- Fórumlakó
Senkinek ez a kiválló előerősítő
Egy barátomnak segítek az eladásban, a képet amit most azért raktam fel, hogy lássátok az eladás okát, okait, mert külömben nagyon elégedett volt vele...
Magyarországon lakik, de egy mukkot sem tud magyarul és külömben is nagyon elfoglalt azért kért meg engemet, na meg amit a képen láttok azokat én segítettem neki beszereni, úgyhogy haverok vagyunk
Most egy utolsó próbálkozás az ittenni értékesítésre, az ára 1900 euróra modul, és ami nagy plusz, hogy Pesten ki is próbálható, méghozzá sok mindennel. Ha az ünepek utáni héten sem kell itt senkinek, akkor viszem neki vissza és már csak ő fogja kínálni és csak külföldön.
Csere nem érdekli és olcsóbb sem lesz már, jelenleg a legolcsóbb a nagyvilágban és csak pár darab van eladó.

Egy barátomnak segítek az eladásban, a képet amit most azért raktam fel, hogy lássátok az eladás okát, okait, mert külömben nagyon elégedett volt vele...
Magyarországon lakik, de egy mukkot sem tud magyarul és külömben is nagyon elfoglalt azért kért meg engemet, na meg amit a képen láttok azokat én segítettem neki beszereni, úgyhogy haverok vagyunk

Most egy utolsó próbálkozás az ittenni értékesítésre, az ára 1900 euróra modul, és ami nagy plusz, hogy Pesten ki is próbálható, méghozzá sok mindennel. Ha az ünepek utáni héten sem kell itt senkinek, akkor viszem neki vissza és már csak ő fogja kínálni és csak külföldön.
Csere nem érdekli és olcsóbb sem lesz már, jelenleg a legolcsóbb a nagyvilágban és csak pár darab van eladó.
-
- Fórumlakó
Már Budapesten van, ahol nagyon komoly rendszerben meghallgatható...
-
- Fórumlakó
Itt lakott, azért rakom fel ezeket a képeket, hogy lássátok milyen helyen volt, nem dohányzó környezet és nagyon meg volt becsülve és alig volt használva...
-
- Fórumlakó
Pass Labs X2.5
Úton van hozzám az előerősítő, Pesten lesz már hétvégén ahol akár próbálni is lehet majd, és készítek majd szép képet róla. Makulátlan eredeti dobozában.
Budapesten Miskolcon átvehető, az ára 2000 euró vagy annak megfelelő forint.
Budapesten Miskolcon átvehető, az ára 2000 euró vagy annak megfelelő forint.