Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy Little Red Monitor
Re: Tannoy Little Red Monitor
Továbbra is eladó.
Jelenleg házi-mozi rendszerbe integrálva surrand-ként. Igencsak jó teret képez.., szerintem ettől többre hivatott.
1650euro, vagy ennek megfelelő Ft.
Jelenleg házi-mozi rendszerbe integrálva surrand-ként. Igencsak jó teret képez.., szerintem ettől többre hivatott.
1650euro, vagy ennek megfelelő Ft.
Bocsi, csak 30 cm a hangszórója. (12")ARC írta: ↑2024.05.06., hétf. 19:34Up!
Nem fényezés képpen, de borzasztó jó hangú dobozok. :-), hangszórói makulátlanok, a porvédő mögött a Tannoy pepperpot magassugárzója dolgozik. A 32 cm-es papírpép membrán gondoskodik a hangszerek testes megszólalásáról, teres hangzásáról.
Sajnos beszámítani nem tudok semmit, értelmes ajánlatokat szívesen veszek.
Up!
Nem fényezés képpen, de borzasztó jó hangú dobozok. :-), hangszórói makulátlanok, a porvédő mögött a Tannoy pepperpot magassugárzója dolgozik. A 32 cm-es papírpép membrán gondoskodik a hangszerek testes megszólalásáról, teres hangzásáról.
Az irányára nem változott, 1770 euro, vagy ennek megfelelő ft..
Én voltam az előző tulaj, az első tannoy hangfalam volt, leesett az állam anno, hogy mit tudott ez a doboz, el se akartam adni hosszas tépelődés, unszolás után engedtem el. Hatalmas tér, zeneiség, hangszerhűség, és részletesség jellemzik, jól idomul bármilyen erősitőhöz nagy érzékenysége miatt. Csak ajánlani tudom!
Tannoy Little Red Monitor
Sziasztok!
Hosszú hezitálás után eladnám a címben szereplő hangsugárzóm. Állapota korának megfelelő, pár kisebb makula, néhány karc.
Az aljára filccsíkok lettek ragasztva, itt van egy kis furnér sérülés.
Hangszórói tökéletes állapotban vannak. Semmilyen tuning nem történt benne. Anno mikor megvettem Fapaci fórumtárs megvizsgálta, kivette a hangszórókat átforrasztotta ahol szükséges volt, kitisztította a potikat rajta, kimérte. Itthoni vásárlás volt, harmadik tulaja vagyok.
Nem bikábelezhető, csak a piros-fekete csatlakozója élő. Gyárilag is így van bekötve.
Hangjáról nem írnék sokat. Nem mélybajnok, aki ilyet keres annak nem pálya. Magas és középhangjai viszont szinte verhetetlenek. Tere, hangszer hangjai olykor elvarázsolnak és nem akarod abbahagyni a zenehallgatást
Nálam sajnos nagyon megváltoztak az akusztikai körülmények, így kb egy éve csak áll a sarokban.
Remélem valakinek még hosszú évekig tud örömöt okozni.
Ára figyelembe véve a külföldi árakat is 1770- eur. Vagy ennek megfelelő forint.
Komárom Esztergom megye, nullahat2037992hatvanegy.
Képeket később tudok mellékelni.
Köszönöm hogy elolvastad!
Hosszú hezitálás után eladnám a címben szereplő hangsugárzóm. Állapota korának megfelelő, pár kisebb makula, néhány karc.
Az aljára filccsíkok lettek ragasztva, itt van egy kis furnér sérülés.
Hangszórói tökéletes állapotban vannak. Semmilyen tuning nem történt benne. Anno mikor megvettem Fapaci fórumtárs megvizsgálta, kivette a hangszórókat átforrasztotta ahol szükséges volt, kitisztította a potikat rajta, kimérte. Itthoni vásárlás volt, harmadik tulaja vagyok.
Nem bikábelezhető, csak a piros-fekete csatlakozója élő. Gyárilag is így van bekötve.
Hangjáról nem írnék sokat. Nem mélybajnok, aki ilyet keres annak nem pálya. Magas és középhangjai viszont szinte verhetetlenek. Tere, hangszer hangjai olykor elvarázsolnak és nem akarod abbahagyni a zenehallgatást
Nálam sajnos nagyon megváltoztak az akusztikai körülmények, így kb egy éve csak áll a sarokban.
Remélem valakinek még hosszú évekig tud örömöt okozni.
Ára figyelembe véve a külföldi árakat is 1770- eur. Vagy ennek megfelelő forint.
Komárom Esztergom megye, nullahat2037992hatvanegy.
Képeket később tudok mellékelni.
Köszönöm hogy elolvastad!