Rock60 írta: ↑2025.04.04., pén. 06:16
fülelek írta: ↑2025.04.03., csüt. 20:50
Elég sok VdH kábelt próbáltam már, a '90 években úgyszólván mindet, az SCS12 mindig is csörömpölt...
Ma már tudom, miért, de nem kötöm az orrodra, úgy sem érdekel, meg nem is értenéd.
Hát ez kedves...
Azért tegyünk egy próbát, hátha felfogom.
Főleg annak a magyarázata érdekelne leginkább, hogy ha a vékonyabbak, a 16 - os és a 18 - as vékonyabban szólt, a vastagabb 6 - os meg testesebben, mint a 12 - es - volt nálam mind, Pázsiték jóvoltából - akkor a legvékonyabb, ugyanolyan szigeteléssel,
ugyanolyan elemi szálakból készült 28 - as mitől " csörömpöl(ne) " kevésbé ?
Nem jól tudod, az SCS28 elemi szálai négyszer kisebb átmérőjűek, mint az SCS12 száljai, valamint a szigetelés is jóval vékonyabb. Ha nem hiszed, járjál utána
Amit meg ahogy hallottál ennyi év távlatából, nem releváns, figyelmedbe ajánlom Alex fórumtárs legutóbbi magvas hozzászólását.
Én felvállalom, hogy leírjam, sokan fellélegeznének a fórumon, ha csak minden negyedik hozzászólásod jelenne meg, a többit megtartanád a gépeden. Szerinted lesz olyan, aki azt fogja erre írni, hogy szeretné, ha inkább még több hozzászólásod lenne, mert annyira élvezetes és főleg tanulságos?
Bármilyen öreg az ember, tanulni soha nem késő.
Elnézést kérek, ha úgy érzed, hogy beletúrtam a lelkivilágodba, építő szándékkal teszem.