Kinek kívánatos?Alex_Aston írta: ↑2025.04.12., szomb. 08:22Rég volt már 911. De akkor legyen valami régi kívánatos ritkaság.![]()

Alig jobb, mint egy felpimpelt bogár, nem nagy élmény vezetni, kinézetre sem nagyon hoz lázba.
Kinek kívánatos?Alex_Aston írta: ↑2025.04.12., szomb. 08:22Rég volt már 911. De akkor legyen valami régi kívánatos ritkaság.![]()
Ez a 3 hengeres 600 lóerős motor amit a "kisebbik" Gemerába raknak. Ezzel töltik a csupán 1100 lóerőt leadó két villanymotort. A nagyobbik Gemerában egy 1200 lóerős V8-as van, ahhoz jön még az 1100 lóerős villany, szóval a kapott eredmény szerény 2300 lóerő.violin írta: ↑2025.04.10., csüt. 19:14Lehet onnan jött neki a TFG ötlete....![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Koenigsegg_TFG
Köszi, igen, tudom...
Európában nem forgalmazzák.
Azért megnézném a mamit, ahogy csapat vele...
Lehet. Nem tudok róla
A jobb hátsó sárvédő fényezve volt?
Egyébként sajnos ez nem egy jó modell, nem egy jó autó. Semmilyen szempontból. Volt szerencsém hozzá, ismeretségi körben még fiatalon is. Akkor sem volt jó, így öregen meg pláne nem. Egy betegágy. Csak mutogatásra jó, de arra nekem nem kell autó.Alex_Aston írta: ↑2025.04.04., pén. 20:32És vannak örök klasszikus szépségek. Szerintem ez a modell a korral csak jobban érik.
Ez is dejó szín!
A Toyotát, Suzukit és Subarut szándékosan hagytad ki?Alex_Aston írta: ↑2025.04.03., csüt. 11:48Egyébként meg akkor jó eséllyel a japán gyártás is menne a kukába. Annak is örülnél?
Már így is a Mistsubishi gyakorlatilag megszunt, a Nissan is küszködik.
Honda sem olyan, mint pár éve.
A Mazda magához képest jól tartja magát, de ő mindig is marginális volt, bár nem is akartak sosem többet.
Minden viccnek a fele igaz