Nekem ennek az elődje van kb 4 éves és jól bírja.
Lezyne Super Drive 1800+ https://www.bike24.com/p2906567.html
Az enyém "csak" 1300 lumen max.
A lámpánál az akku mérete nagyon fontos, én azért választottam ezt, mert általában a lámpák max fényerőn nem igazán bírnak sokat 1-1,5 óra... ami nekem kevés, mert én télen is használom, amikor is az egész tekerés sötétben történik.
Számomra a 800 lumen körüli fényerő az, ami biztonságosnak érződik normál használatnál. Ez számomra a 2. legerősebb mód, de ebben kb 3 órát is kibír már, ami elég szokott lenni, szóval ezért érdemes erősebb lámpát venni, hogy ne a max fényerőn kelljen használnod. Gyakorlatban ha hegyre felfele, azaz lassan megyek, akkor a 400 lumenes fényerőt használom, mert 10-20km/h-ra az is elég, viszont lefele meg jól jön a max 1300 lumen, normál síkon meg 800. A max fényerőnél szoktak villogni az autósok, ha feljebb világít, annyira erős.
Ami még jó, hogy könnyen felrakhatod a gyári szíjával kör és aero kormányra is, vmint go-pro mount is van hozzá, amivel akár a garmin alá is könnyen fel lehet rakni. Én lustaságból a szíjat használom, mert viszonylag gyakran kell töltenem téli időszakban és egyszerűbb le-fel rakni. Hátrányának a súlyát mondanám, mert nehéz... de nyilván vmit-vmiért. Még mindig jobb, mint a külön akksis megoldások (én olyat nem szerettem volna) valamint a hosszú töltési idő.
Amúgy szeretem és meg vagyok elégedve vele, ha meghalna, újra ilyet vennék.