No ha a Suprampli MKI a modern hang, akkor én köszönöm nem kérek belőle. 3-at is nekem kellett bejáratnom. (No.1, 3 a harmadik gyári számára nem emlékszem, még a piros ledesek voltak)trane írta: ↑2025.03.27., csüt. 17:40számomra ez (lévén mégiscsak hazai s ezáltal /relatíve/ könnyebben elérhető) az Etalon cuccoknál volt elég szembetűnő> a '80-as évek második/'90-es évek első felében gyártott integráltak (beleértve az Integral 1A HC-t) akár csak a Suprampli MkI-hez viszonyítva is (főként a középsávban) kevésbé színesek, azt ne mondjam, szürkébbek és kevesebb levegőjűek, valamint lassabbak voltak, a tetejükön némi sávhatároltsággal, ha pedig - maradva az integráltaknál - a későbbi, Supra modellt nézzük, az egy lényegesen nyíltabb, folyékonyabb, gyorsabb hang
. aztán persze rendszer-szinergia meg fül kérdése, kinek-melyik tetszik jobban ('zeneibb')
![]()
Egy kínszenvedés volt nekem az éles karcos idegesítő hideg embertelen hangjukat hallgatni. Így általában akkor ment (halkan) amikor a másik szobában voltam, és TV-t néztem. Zenét meg a másik (akkor ép egy DPA211SE-m volt) hallgattam ... Bejáratódva sem lett jobb. Pedig az a Paradigm Studio40 amit a cég vett (az én javaslatomra) ahol a Suprampli MKI készült egy állati jó hangú doboz volt, és minden más erősítővel ku..va jól szólt. Azzal a csövessel pl. amit az Etalon után csináltak ott (most nekem egy olyan van a 2. rendszeremben) azzal is.