Mekkora egy csodálatos péksütemény vagy te Rudi bácsi!cables írta: ↑2025.03.28., pén. 15:27Nem tudsz meglenni kavarás nélkül? Valami nagyon bánthat téged.
Egy időben még gúnyképeket is fabrikáltál az én beírásaimhoz. Akkoriban járt nálam egy sok embert ismerő AVX topiktárs, akitől megkérdeztem, hogy ki az a mike-rame, mert én sose láttam. Ő azt mondta, hogy az Ákos kábeleit teríted. Semmi dolgom veled, de furcsa, hogy nem szállsz le rólam.
Most úgy jellemzed májkrémet mintha drogot terítene, pedig még azt sem tudod biztosan, hogy tényleg Ákos kábeleit árulja - mert csak hallottad valakitől.Egyébként pedig még ha azt is tenné: sokkal büszkébb lehetne rá mint bárki aki a te árudat terítené - a szavaiddal élve.
Számtalanszor kaptál figyelmeztetést, hogy nem azzal kellene a saját portékádat (megpróbálni) a többi fölé emelni, hogy a másokét próbálod meg degradálni de ez úgy látszik már a véredben van, máshogy nem megy.
Mondjuk ez valahol érthető is, hiszen a saját hype-olóidon kívül igazán csak maximum a kábeleid ára adja el őket, nem pedig a minőségük.Na jó, van itt egy-két hardcore fan (chord, gomolalaci) akiknek a rendszerében tényleg telitalálat lett a madzagod - ezt aláírom, de hogy megint egy olyan kábel készítőbe kell ismételten (megpróbálni) belerúgni akinek az alázatához és munkájához messze nem érsz fel - megint csak egy öngól.
Írom ezt úgy, hogy Ákos egy szóval sem jelentette a hsz-ed, egy betűvel sem pocskondiázta a cuccaidat.
Erre szokták azt mondani, hogy "a sas nem kapkod a legyek után".
Értem én, hogy kell a nyugdíjkiegészítés és elég jó pénzt hoz a felvásárolt kihajításra ítélt drótok eladása (vagy mégsem, mert még mindig kell ez a gusztustalan marketing módszer?), de könyörgöm ne egy olyan embert ócsárolj már aki csak a témába befektetett idejével, alázatával, megszerzett tudásával és az álatala készített kábelek minőségével adja el a kábeleit!
Lobogtatod a diplomád, hogy igazold a "szakmai hozzáértésed" és közben két egyforma kábelt sem tudsz elkészíteni sorozatban a konyhaasztalon, majd behajítod a lózungot, hogy a 'zelektronyok ismerik a fizikát és a legkisebb ellenállás irányába szeretnek haladni. Aztán kinyilatkoztatod, hogy a szigetelés nélküli kábelek egy nagynevű gyártó szerint is jobbak mint a világ bármely szigetelt kábele, s még te vagy megsértődve, ha ezt számon kérik rajtad: micsoda világ ez!
A fórumosok többsége (remélem) tudja, hogy nemigen vagy a szívem csücske, így most ezen hozzászólásod (és a több évi) sikeres aknamunkád alapján most a moderátori jogkörömmel élve határozatlan időre megvonom a hozzászólási jogodat.
Mivel ezen döntésem csakis a saját véleményemen és meglátásomon alapul, ezt a döntést egyelőre a tulaj és másik moderátor társam megkérdezése nélkül hozom meg.
A továbbiakat meg fogjuk vitatni - de egyelőre ezzel még azt is megkockáztatom, hogy ezzel a lépéssel a moderátori jogkörömet dobom oda, ha kell.
Mindenkinek jó zenehallgatást