Ne tereljünk, a Hóbagoly egy kisérlet, nem kereskedelmi termék, nem is az "enyém", ahogy ezt számtalanszor le is írtam.cables írta: ↑2025.03.27., csüt. 11:00Szia Ferenc!kaef2 írta: ↑2025.03.27., csüt. 10:15
"A ..... tápkábel technológia nemcsak a hálózati kábelek területén hoz kiemelkedő eredményt. Lineáris DC tápegységek és földelő eszközök csatlakoztatásánál is jelentős javulást hozhat, még az oda tervezett gyári kábeleknél is jobb zajelnyomást eredményez."
Ha ilyenkor valaki felteszi a kérdést, hogy milyen mérés bizonyítja a "jobb zajelnyomást", ez semmitmondó, agresszív, lekezelő kérdés-e? Vagy esetleg jogos kérdés, amire lehet objektív választ adni?
A zaj csökkenése (amennyiben az elnyomás ezt jelenti) ugye objektívan tökéletesen mérhető, még csak valami nagyon komoly műszerpark sem kell hozzá. Nem a zajelnyomás hangra gyakorolt hatásáról szól a kérdés, az már ugye szubjektív, hanem arra vonatkozik, hogy mi az állítás alapja.
Szóval várnám a választ, hogy ez egy jogos kérdés-e vagy el lehet azzal intézni, hogy vidd el, hallgasd meg és döntsd el, hogy elhiszed-e?
A bold idézet az én egyik régebbi beírásomból származik. Én egész életemben méréstechnikával foglalkoztam, talán elhiszed nekem, hogy a bold idézetem igazolásához egyetlen biztos módszer, ha az illető meghallgatja a rendszerét a gyári DC tápkábellel és az enyémmel. Több rendszerben megtettük ezt és egész elképesztő, szinte megmagyarázhatatlan mértékű javulást halottunk. Egyébként senki sem vesz semmit az audióban jó mérési eredmények alapján. Mindenki azt veszi meg amit jobbnak hall.
Ha már itt tartunk akkor tudtommal a Hóbagoly hangfalaid szinte tökéletes mérési eredményeket produkálnak. Hallották is rengetegen. Mennyi megrendelés származott a mérési eredményekből?
A zajcsökkenést (és nem annak a hangra gyakorolt hatását!) könnyen lehet mérni.
Megnéznék egy mérést, ha nem nagy gond.