Nos a Grok 3 Beta Deep Search és a Gemini Deep Research funkcionalitása nem egyszerű Google keresés, nem véletlenül említettem meg őket. Ezek a szogáltatások ugyanis kutatnak, nem keresnek.chord_ írta: ↑2025.03.23., vas. 17:55Aki kicsit is ismeri a keresőmotorok működését, meg hogy Google kitalálói, a két huszonéves srác (asszem) esetében, hogy mi volt itt a forradalmi újítás, és miért adnak ezek (szerintem) nagyfokú kényelmet ma nekünk, pl. azzal, hogy a csillagászati mennyiségű irreleváns találatokkal nem zsibbasztanak minket, az nevet egy nagyot ezen a fenti keresési próbálkozáson.kaef2 írta: ↑2025.03.23., vas. 12:41
Végeztem némi kutatást tehát, hogy létezhetett-e ilyen sajtótájékoztató amerikai hifi kiállításon 2005 és 2015 között.
Az eredmény az off jelzés mögött.
Bevetettem a normál Google keresés mellett a Grok 3 (beta) Deep Search illetve a Google Gemini legújabb Deep Research funkcionalitását, és ezek arra a konklúzióra jutottak több száz releváns web oldal átvizsgálása után,
Mert ha ez az adott oldal, nem tartalmaz 'kereszt-keresési' metalink-cuccokat, magyarul, kevés további oldal hivatkozik rá a neten valamilyen formában, akkor soha nem fogod megtalálni.
Soha.
Egyszerűen kiszaladt a harang-görbe alól, és odacsúszik pl. az ötezredik találati oldal közepére.
Ahogy ezt Fülelek is írta, az eredeti poszt minden mondata furcsa, és a legenyhébb kifejezés rá, hogy maximum valamiféle pletykán alapulhatott valószínűleg. Ha alapult bármiféle konkrétumon egyáltalán.... Persze mindenki azt hisz el és azt talál hitelesnek, amihez csak kedve szottyan.