Szerintem meg máshol van a lényeg.kaef2 írta: ↑2025.03.24., hétf. 08:51
"megy a gőzhenger ezerrel"... írod.
Nekem úgy tűnik, hogy mintha ez a gőzhenger pont fordítva működne, mint ahogy ezt sugallod, valamiféle Dávid-Góliát harcnak beállítva a tökegyszerű, gábor zsazsai logikájú folyamatos promóciót - amely mintha nem egészen a hiteles, műszaki jellegű érvelésen alapulna (amivel összességében persze semmi baj, Gábor Zsazsa is jól megélt belőle, addig, amíg a fórum működési szabályainak megfelel). Nagyon jó lenne, ha a világ olyan egyszerű lenne, ahogy ez tálalva van.
Van akinek ez bejön, hisz a csodákban, van akinek meg nem.
Ennyi a történet lényege.
Kb. ott, hogy a többi drótfonó, és konstruktőr, és drágakábel-hívő, kereskedő, forgalmazó, ex- / stb. egyszerűen nem tud előállni semmilyen új ('hitt', persze,) csodafegyverrel, amit ők alkottak, vagy amit ők használnak. Valószínű azért, mert szerintük nincs ilyen. Nem tudtak akkora port kavarni semmilyen drótjukkal, bármennyire is feszülnek / vagy éppen hagyják az egészet / simán kinevetik.
Nem tudtak olyat alkotni, ami milliós drótokat kiüt a helyükből tized-, huszad áron, és akkor sem, ha ez az esemény csak egyetlen helyen, egyvalakinél következett volna be, stabilan gyarapítva az 'urban legend'-ek táborát.
Lehet az. Legyen az, és elnyugszotok. Bár, amiről csak én hallottam, innen-onnan, az nem ezt támasztja alá. Hanem azt, hogy egy nagyon is élő színfolt a honi hifis életben.
Gerillamarketing? Az, hogy ugyanazt hajtogatja, hogy sz@r a vastag szigetelés? Ez téged megingatott bármiben, amit eddig gondoltál / hittél? Vagy titeket, akik stabil drót-ízléssel rendelkeztek? Kötve hiszem.
Kicsit beszéljünk a 'hivatalos marketing'-ről? Mert ezt állítjátok szembe vele. Ahol mindenféle mérés és igazi műszaki magyarázat nélkül milliókat szívnak ki a zsebekből, a sokszor Kínában gyártatott alapanyaggal, egy hangzatos marketinggel és csili-vili külsővel, a 'szakértő' szószólókkal, kiállítókkal, ahol olykor olyan hang van, hogy legszívesebben elszaladnál tőle?
Komolyan, kezdem becsülni SM-t, aki becsípődve hajtogatja, kb. 10e-szer, hogy a vz, az igen.
Ezt hallja, ezt gondolja, és szerintem nettó jóindulatból nyomja, hogy a nép is élvezhesse a vz gyönyörű hangját.
De azt, hogy betaposni valakit, aki másképp gondolkodik, a kábelekről, egy kábeles topicban, az nem korrekt. Ő 'gyártó', ti meg 80%-ban kereskedők / forgalmazók / ex -ek vagytok, nem?
Beszélgethetünk csak és kizárólag felhasználók is, akiknek nincs / nem volt soha anyagi kapcsolata a hifi / kábelbiznisszel, OK, hogy a szabályzatnak megfeleljünk.
Lennénk kb. hárman...