Bizony. Kb arról maradsz/maradtok le, hiába költesz el 400-al több pénzt a rendszered elemeire, azt a zenei érzést nehezen fogod tudni megtalálni, amit ez/egy ilyen szintű kábel tud.Shimano írta: ↑2025.03.22., szomb. 14:29SM még legalább 100-szor leírja majd hogy miről maradunk le a vízé nélkül,erre készülhetünk.Rock60 írta: ↑2025.03.22., szomb. 13:07Ez három...
Hogy a Vz - t miért ajánlja SM, leírta már százszor, a Kanárisok is leírták már miért éri meg vele foglalkozni.
Senki nem akadályoz senkit abban - sőt - hogy ha ár/érték arányban valamit különösen jónak tart, azt megossza az összegyűltekkel...
Nem az AN, a Kanári és a Neotech ( és a Duelund ) tehet arról, hogy nem jönnek az ötletek, tanácsok...![]()
De ha egyszer meglepően jó a canare,miért ne lehetne ajánlani is.![]()
Supravox kolléga sem véletlenül írta azt róla amit,pedig a tuti köpeny nélküli realisztikusabb 2s11-et még ki sem próbálta,mert elötte,és most is jóval drágábbakat hallgatott,tehát van,és volt is mihez viszonyítania.Az árán bőven túlmutató hangminőséget nyújt,ennyi,sokkal rosszabbak is vannak,akár drágábban is,tehát ajánlásra érdemes,főleg itt a drótos topikban.
A drótos világot nem fogja felforgatni,megváltani,de van bőven olyan rendszer ahol jó lehet,szerintem.
És Supravox is megírta a kiegészítést is a kanárihoz, hogy vett drágább drótokat és sokkal jobb.... :)
És ha még mindig magyarázni kell a már sokszor leírtakat, az nem az én hibám....
Vannak olcsón is drótok, meg drágán is. És nincsenek csodák... Válogatni persze kell és lehet még így is. De rendesen kipróbált, bizonyított dolgokat kár kritizálni, pláne ha nem is hallottátok. És igen, tudom azt is vannak akik csakazértis kerülik a Vz-t, de ez legyen az ő bajuk. Csak mással se csapnák be magukat! :) De sajnos megteszik....