A kábeles részre építünk egy ringet is!

A kábeles részre építünk egy ringet is!
Ahogy elnézem, mindegy, milyen jellegű a találkozó, bár a pillanatnyi minta mérete még nem kellően reprezentatív.
És mi lesz az Alex féle 50 féle pálinka kínálattal?Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 13:43Nem is kell. Valami megoldást csak találunk.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 12:55Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed dobozt![]()
Illetve egy ilyen nagy létszámú esemény esetén nehéz lenne a rendes hallgatózást megejteni. Bár ebben nincs tapasztalatom, neked valószínű több, és lehet, működik a dolog.![]()
Nem is kell. Valami megoldást csak találunk.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 12:55Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed dobozt![]()
Illetve egy ilyen nagy létszámú esemény esetén nehéz lenne a rendes hallgatózást megejteni. Bár ebben nincs tapasztalatom, neked valószínű több, és lehet, működik a dolog.
Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed doboztVinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 12:24Sziasztok!
Felmerült egy ötlet, ami alapján azt gondoltam, hogy szervezhetnénk idén tavaszra egy fórumtalálkozót. Mit gondoltok, lenne kedvetek hozzá?
Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 10:06Nem lenne szerencsésebb keresni egy "külsős" helyszínt az event lebonyolítására?Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.
Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 10:06Nem lenne szerencsésebb keresni egy "külsős" helyszínt az event lebonyolítására?Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.