szerintem túl nagy feneket kerítetek ennek. A hazai manufaktúrák, de akár a nagy gyártók is hisznek abban,amit csinálnak és egy manufaktúra esetén (vagy inkább céhes szint) nehéz megtalálni a balanszt a saját vélemény és a "cég" nevében tett kijelentés között. Nem gondolnám, hogy bárkit is bármilyen kár érne a saját vélemény megfogalmazása miatt, főleg világméretű cégeket, egy "eldugott ország" fórumán, ahol kb ha nagyon összedobnám, a kábeles buliban max 50 ember vesz részt, abból 48-nak teljesen egyéni véleménye van. Nekem ettől sokkal visszatetszőbb, amikor nyilvánosan hirdeti valaki a demokráciát, jópofa, aztán ha négyszemközt maradtok, jön az oltása a konkurenciának, de nagyon keményen. A mellett is elmegyek, csak az időmet rabolja.
nemrég egy fórumtárs nálunk járt, mert gondolkodott Kondo erősítő vásárlásán, aztán hallgassa meg. Előtte valakinél (bolt) volt hallgatózni és vételi szándéka is volt. Aztán amikor rátelefonált a kereskedő, mi a szitu, mondta, hogy OK, de lehet befigyel neki egy Kondo erősítő... És a sztoriban itt vártam, hogy mit tolt rá a "konkurencia"... Hidegzuhany: "akkor azt gyorsan meg kell venni" (nem az enyém eladó, nem kérek ajánlatot

csak nehéz lett volna franciahonban meghallgatnia amit árulnak)
nem tudom ki volt, de majd megkérdezem, mert lehet fogok ezzel az illetővel beszélgetni... Ha valaki magáraismert, pm pls
summázva, ez egy viszonylag zárt közösség, mindenkinek megvan a saját hülyesége, kell néha tolerálni és az infót helyén kezelni. Egyébként, szerintem is van olyan nagyon drága hifi termék, akár lehet kábel is, ami nem biztos, hogy rómába vezet. Én kimodhatom? Bárki kimondhatja? Hadd mondja ki Rudibá is, ha neki ettől jobb a napja. Max majd azt mondja rá valaki, hogy "ájnemúgyvanaz".

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu