Hogy az analóg világban mi a komponensek fontossági sorrendje, a ráfordított összeget hogyan érdemes súlyozni, azzal kapcsolatban finoman szólva sincs egyetértés. Én sem mondhatok véleményt, mert magam sem tudom a helyes választ - ha ugyan létezik - no meg más hitvilágába amúgy sem szeretnék belegyalogolni.KLajos írta: ↑2025.03.21., pén. 06:31
Azért egy akkoriban 60 ezres (én annyiért vettem huszonéve) lemezjátszóra egy 200+ ezres kar ... :-o
Nem többet jelentett volna minőségben egy jobb hanszedőre áldozni azt az összeget?
A képeket elnézve a lemezjátszód csak nyomokban Pro-ject 6, (szemre) a rugók és a felső szerelvénytartó lap kivételével semmi sem eredeti rajta.![]()
Mivel nem írtam a hangszedőről, nem igazán értem, mi a gond vele, miért kellett volna jobbat vennem nála.
Mint írtam, csak a tányért cseréltem, illetve ennek nagyobb súlya miatt a csapágyhoz készítettem egy terhelésmentesítő alkatrészt, de ez nem is látszik a képen csak talán a tükröződése a lakk felületen. A gyári porvédő helyett egy teljesen zártat készíttettem, mivel az eredeti nem ér semmit (annál alul volt egy több centis rés), a zsanértartó bakokat és az elülső két kis támasztó hengert is megszüntettem. Más műszaki jellegű változtatás nincs.