Nyereg.

Egyébként a Mecseken (Lapis) pont összefutottam pödröttbajszú Gönczy Gergővel (ha jól tudom, ide jár egyetemre). De hiába b@xattam,

Nyereg.
Milyen értelemben?
az könnyen lehet. csak nemrég volt itt szó arról, vinge mennyire megtáltosodott valami versenyen. egyelőre nincs időm nézni a versenyeket, így csak azt tudom,amit itt olvasok, de akkor lehet félreértettem valamit.Rotox írta: ↑2025.03.20., csüt. 13:15Szerintem meg nem fogja elsütni a patront. Sajnos, vagy nem sajnos, szvsz. a Visma két (megmaradt...) ásza a sérüléseiket követően (Froomehoz kicsit hasonlóan) idén (sőt, azután?...) már nem fog tudni igazán maradandót alkotni. Laporte és Uijtdebroeks dettó. Ugyanezt gondolom egyébként Roglicról, vagy G-ről, és - fájó - de Bernalról és Geoghegan Hartról is. Az idő múlása kegyetlen dolog.
Ahogy látom, jelenleg a Vismának kb. van egy Jorgensonja és egy Yatese (akik viszont egy Tour-hoz egyelőre/már nem igazán elsőszámú esélyesek).
Szerintem meg nem fogja elsütni a patront. Sajnos, vagy nem sajnos, szvsz. a Visma két (megmaradt...
majd kiderül. ha Pogi megint olyanokat lép,akkor nem a hajtókar tetteSnipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 11:31A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
Nem értek hozzá, de erről a rövidebb hajtókar dologról nekem Frumi najgli alakú sonkaszeletelője jut az eszembe. Nálam ez a "fenesetudja" kategória. (Hajaz a melyik jobb : a csöves vagy a félvezetős, az álló vagy állványos, a digit vagy az analóg örök vitára, az is "fenetudja" kateg.)
A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
tdf-re lesz ez kihegyezve. addig akár altatás is mehet. vingegard ebben jeleskedik. egész felkészítő idényben megy a pókerarc, nincs forma, aztán tdf-on elsüti a patrontSnipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 08:53Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
A Sanremo tényleg érdekes lesz, mert lesz ott még pár "jelölt" és ez nem biztos, hogy a Pogi terepe, mert nem túl hegyes. De szerintem meg mindegy. Talán nem lesz 80 kilóméteres szóló ...
De a Sanremo-n úgyis Ati fog nyerni, a többi csak rizsa ...
No akkor velem jól járnátok. Nekem piszok nagy szélárnyékom lenne. Csak a kerékpáromba kéne szerelni egy 392-es Hemi motort, hogy tudjam a lépést tartani veletek.
Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
akkor nem csak Pogi UFO...Snipi írta: ↑2025.03.20., csüt. 08:42Állítólag Remconak nincs szélárnyéka.revox írta: ↑2025.03.19., szer. 16:57nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékotde mögöttem se volt sokkal jobb jönni
![]()
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetekilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
![]()
Meg bőre is olyan, hogy lecsúszik róla a levegő ...
Állítólag Remconak nincs szélárnyéka.revox írta: ↑2025.03.19., szer. 16:57nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékotde mögöttem se volt sokkal jobb jönni
![]()
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetekilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
![]()
Én költöztetek jövő hétvégén sajnos.pärt írta: ↑2025.03.19., szer. 18:05Lehet, hogy korai, de jövő hétvégére Tiszafüred környékén 17-19°-ot és száraz időt jósolnak.asebestyen írta: ↑2025.03.19., szer. 08:22No, mikor és hol lesz akkor a mindenki úgy megy ahogy akar közös tekerés?![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy korai, de jövő hétvégére Tiszafüred környékén 17-19°-ot és száraz időt jósolnak.asebestyen írta: ↑2025.03.19., szer. 08:22No, mikor és hol lesz akkor a mindenki úgy megy ahogy akar közös tekerés?![]()
![]()
nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékotSnipi írta: ↑2025.03.19., szer. 16:19Revi "szélárnyéka" jutott eszembe nemrég (marha nagyot röhögtem magamban) mert vége volt a Nockere Kourse női versenyének, és amikor a győztes csapata a végén összeállt az egyik csaj bakker kb. 1 fejjel (vagy több) kilógott a sorból felfelé ... na neki van szélárnyéka ...
Nem írom le melyik csapat melyik versenyzője, mert nem akarok spoilerezés miatt megint kikapni, csak annyit hogy 186 centi magas. Az azért nőben már nem semmi!![]()
mondjuk Vinklernek szélárnyékot adni szép feladatgeza123 írta: ↑2025.03.18., kedd 16:52Nincs azzal semmi gond! Mindíg van több "csapat". Páran néha elrúgják, de aztán bevárják a többieket. Aztán vannak a végén együtt haladók, és vannak akik arra figyelnek, hogy az éppen aktuálisan nem a leggyorsabbaknak jusson folyamatosan szélárnyék. És a végén együtt van a megérkezés.
Legalább is, az eddigi Tisza tavas kerüléseknél ez volt a minta.
Nekem a május 1-4 hosszú hétvége lenne jó. (bár félő, hogy ksokan lesznek)asebestyen írta: ↑2025.03.19., szer. 08:22No, mikor és hol lesz akkor a mindenki úgy megy ahogy akar közös tekerés?![]()
![]()
De azért Te is tekertél már annyit életedben,hogy tudod, ahol egyedül elmész 26-27-tel, ott csapattal simán elmész 30-cal. Sőt, a pulzusod még annyira sem fog emelkedni,mint amikor egyedül tolod 3-5-tel lassabban. De lehet menni 27-tel is.