Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3554

Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Aszpirin írta:
Tegnap, 14:39
bodnart írta:Érdekelne, hogy miért szereted a roont? Nem használtam eddig, de nagyon kiváncsi vagyok.
A koncepciója, használhatósága és megbízhatósága fogott meg nagyon.

Na, talán elég kimerítő volt a válasz.

Ha érdekel, gyere el egyszer hozzám, és szívesen megmutatok mindent, mert úgy sokkal érthetőbb, és kevésbé ijesztő, sőt csak akkor látod igazán, mennyire pofonegyszerű az egész. A lényeg: minden, minden forrásból, mindenen vezérelve, mindenhol megszólal :D Ez a Roon dióhéjban.
Csak a történelmi hűség kedvéért írom, nehogy félreérthető legyen a dolog:

A Roon nem streaming szolgáltató (ha már ez a topik a streaming szolgáltatókkal foglalkozik) - hanem egyfajta média management keretrendszer, ami képes pár streaming szolgáltatóval, és Dropbox felhős tárhellyel is együttműködni.

Amúgy mindenben egyetértünk. :smile53:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5960

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

bodnart írta:Érdekelne, hogy miért szereted a roont? Nem használtam eddig, de nagyon kiváncsi vagyok.
A koncepciója, használhatósága és megbízhatósága fogott meg nagyon.
Felhasználói élményben véleményem szerint verhetetlen. Ez mindenben megnyilvánul:
- beállítasz egy szervert (ami egy állandóan bekapcsolva tartott számítógép vagy akár egy NAS is lehet tudtommal), ráteszed a Roon Servert, és máris kb BÁRMIRŐL elérheted, ami csatlakozik a hálózatra, és konfigurálhatod illetve vezérelheted tovább.
- a külön futó szerverhez a felület lehet maga a Roon (ugyanazon a gépen), egy másik gépen futó Roon, Androidon vagy iOS-en/iPadOS-en futó Roon Remote, vagy - ha sikeresen bekonfigurálod - a lakásodon kívül, Androidon vagy iOS-en futó Roon ARC is, utóbbi Android Auto-na vagy Apple CarPlay-en is fut. Így már autózás közben is az otthoni gyűjteményedet hallgathatod.
- streamelni tud a szerver saját vagy USB-n csatlakoztatott merevlemezéről/SSD-ről stb, hálózati meghajtóról, NAS-ról illetve Tidal-ról, Qobuz-ról...
- beépített DSP-kkel rendelkezik, amik DSD-PCM konverziókra képesek oda-vissza, illetve DSD-ken kvázi-direktben is működnek (itt azért van egy kis marketing-hablaty Roon-éknál, de ennyi elnézhető nekik, mert tényleg működnek DSD forráson is, bár elég bika gép kell már ilyesmihez)
- a zenét rengeteg féle "végpontra küldheted", egy végpont lehet a szerverre kötött DAC, egy másik gép (annak Roon Bridge-et kell futtatnia), egy másik gépre kötött DAC, egy "roon-ready" hálózati lejátszó, stb, és ezeket a "zónákat" mind ugyanarról a felületről kezelheted. A Roon ARC kivételével minden eszközön ugyanúgy néznek ki a kliensek, és ugyanazt tudják, beleértve a konfigurációt is.
- a frissítések automatikusak, gyorsak, és bármely eszközre bármely eszközről elindíthatóak, beleértve a szervert is, aminek a frissítését távolról is elindíthatod,, a kliensek szép törelmesen megvárják, hogy megtörténjen, és ott folytatják, ahol abbahagyták.
- a felületen kismillió nagyon okos megoldás van, pl. a keresés egyszerre történik minden "forrásban", és ha több helyen megtalálja a keresett albumot/számot, akkor ezeket "verziókként" mutatja meg. Be lehet állítani egy alapértelmezett forrást, így nem kell válogatni a "verziók" között, de lehet. Így pl. pofonegyszerű összehasonlítani, hogy egy album hogyan szól Qobuzon és hogyan Tidalon ill. lokálisan, feltéve ha mindkét előbbire van előfizetésed és fönn van az album rajtuk, illetve lokálisan is megvan.
- a felület maga rengeteg információt ad az előadóról, az albumról, az előadó/szerző további albumairól, stb, az egész nagyon interaktívan, szóval aki azért szerette a CD-t vagy Vinyl-t mert volt mit nézegetni zenehallgatás közben, az a Rooon-t ugyanezért fogja szeretni, csak esetleg még jobban :D

Az egészet sokkal hosszadalmasabb leírni, mint megmutatni vagy kipróbálni, mert iszonyat intuitív minden, a lényeg pont az, hogy mindenféle forrás-szerver-kliens-lejátszóvégpont kombinációban minden működjön. Természetesen ha úgy akarod, akkor az egész lehet egyetlen laptopn is, amin akár a saját fejhallgató kimenetét is használhatod ezek lejátszásra, ez a minimál konfig: egyetlen laptop.

A "hangja" ugyanakkor általában nem jellemezhető (pontosabban: nem megfogható) hifis terminológiákkal, mert rettenetesen függ a fenti négyes minden elemétől, ezért nehéz olyan kérdésekre válaszolni, hogy mi jobb hangú, a Roon vagy az Audirvana... A Roon-nak onmagában nincs "hangja", de bőven a lejátszó lánc elemének tekinthető, ami befolyásolja a kapott hangot kisebb nagyobb mértékben, konverziók és DSP-k használatával nagyobb, anélkül kisebb mértékben.

Végul, nálam így néz ki a dolog:
- a Roon Server (külön, csak a szerver, ami egy a felületétől megfosztott Roon Core) egy 2017-es iMac-re van kötve. Ennek 2 TB-os Fusion Drive-ja van, az a kevés lokális zene, amivel rendelkezem (általában DSD-k illetve nagy felbontású PCM-ek, de van egy jópár MP3 is /sic!!!/) ezen a FusionDrive-on foglalnak helyet. Nemrég még volt Tidal és Qobuz előfizetésem is, de a Tidalt lemondtam, mert keveset használtam.
- A szerverre rá van kötve egy külső DAC USB-n, amit fejhallgató-végpontként használok.
- van egy Resonessence Concero HP DAC/FH-erősítőm is, ami picike és könnyen hordozható valamint nincs szüksége saját tápra (USB-n keresztül megy a tápolása), és amit végpontként a Macbook Prómra kötök, ha mobilabb de minőségi fejhallgatózára vágyok.
- egy másik végpont a Marantz 6013-as HM-erősítőm, amin többcsatornás zenét hallgatok hébe/hóba.
- és a leggyakrabban használt végpont a NAD M33-asom, ami a hálószobámban található, és legteljesebb zenei élményt tudja nyújtani az Audio Physic hangfalakon keresztül.
- a végpontokon egyszerre is mehet a zene, de én ilyent demózáson kívül nem csináltam még, viszont ha több családtag hallgatna hifi-minőségben zenét, jó tudni róla, egyszerre tudnak külön-külön helyiségekből, ugyanazt a Roon Servert célozva ugyanazon forrásokból, persze külön kliensekkel vezérelve.
- a böngészést/vezérléshez vagy egy Macbook Pro-n futó Roon-t, vagy egy 2018-as iPad-en futó Roon Remote-ot használok. Van Roon ARC-om is konfigurálva a szerveren, és maga a Roon ARC kliens rajta van az iPhone-omon, és hébe-hóbva használom is Apple Carplay-jel, bár ezzel sajnos nincsenek túl jó tapasztalataim, lehet valamit én bénázok el, de nagyon esetleges, hogy jól működik, szarul működik vagy egyáltalán nem működik. A Roon ARC nálam egyáltalán nem "fénypontja" a Roon-ökoszisztémának. De az lenne, ha jól működne, mert nagyon szeretek autóban is zenét hallgatni....

Na, talán elég kimerítő volt a válasz.

Ha érdekel, gyere el egyszer hozzám, és szívesen megmutatok mindent, mert úgy sokkal érthetőbb, és kevésbé ijesztő, sőt csak akkor látod igazán, mennyire pofonegyszerű az egész. A lényeg: minden, minden forrásból, mindenen vezérelve, mindenhol megszólal :D Ez a Roon dióhéjban.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 666

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Az Audirvana hírleveléből (napokkal ezelőtti) kiderül, hogy a 2.11-es frissítésében mostantól elérhető egy Audirvāna által tervezett 10 sávos, többcsatornás parametrikus EQ is, akit érdekel ez a része.

Van egy zenei szerverük is, a müncheni high end kiállításon partnerük, a Métronome bemutatta digitális megosztási termékcsaládjának legújabb tagját, a teljes egészében Audirvāna technológiával működő DSAS-t, ez szeptembertől lesz elérhető.

https://audirvana.com/linux/
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

d_dok írta:
2025.05.20., kedd 12:18
kérdés, megéri-e pl. az Audirvana vagy a Roon előfizetés azoknak, akik csak streamelésre használják a rendszerüket.
Számomra ez nem kérdés. Én ugyan nem hallottam az égvilágon semmi különbséget a Roon-nal való (tehát nem Connect-es) Tidal-streamelés és a Connect Tidal appal való használata által nyújtott hangminőségek között (talán a rendszerem nem elég érzékeny erre?), viszont a Roon-nak és a koncepciójának akkora csodálója lettem időközben, hogy Annak ellenére azt használom, hogy csak streamelek vele. Rajongásomnak több összetevője van, és ezek utána egészen nyilvánvaló, hogy nem csak a hangminőség....
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2006

Hozzászólás Szerző: wittao »

d_dok írta:
2025.05.20., kedd 12:18
Amikor nálam a Qobuz közvetlenül a forráseszközről szól (az Arcam SA30 streaming erősítőmet a webes felületről irányítom, egyéb szoftvert nem használva), jobb hangot hallok, mint pl. Jplay iOS appot használva. Ha jól értem, éppen az ilyen köztes tényezők kiiktatása a Connect lényege, kiegészítve a Qobuz app kényelmével. Ha viszont tényleg ilyen jó hangminőséget lehet elérni a közvetlen lejátszással (és az első kommentekből ez olvasható ki), kérdés, megéri-e pl. az Audirvana vagy a Roon előfizetés azoknak, akik csak streamelésre használják a rendszerüket.
Audirvana és ROON szoftverkörnyezetet sokan audioPC-s környezetben használnak Win vagy Linux/iOS környezetben futtatva, ASIO vagy éppen Kernel Streaming üzemmódokban. Ezeken a platformokon egy Qobuz Connect funkció lényegesen rosszabb általában, mintha ASIO-t használna a felhasználó egy Audirvana felületen.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

d_dok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: d_dok »

Amikor nálam a Qobuz közvetlenül a forráseszközről szól (az Arcam SA30 streaming erősítőmet a webes felületről irányítom, egyéb szoftvert nem használva), jobb hangot hallok, mint pl. Jplay iOS appot használva. Ha jól értem, éppen az ilyen köztes tényezők kiiktatása a Connect lényege, kiegészítve a Qobuz app kényelmével. Ha viszont tényleg ilyen jó hangminőséget lehet elérni a közvetlen lejátszással (és az első kommentekből ez olvasható ki), kérdés, megéri-e pl. az Audirvana vagy a Roon előfizetés azoknak, akik csak streamelésre használják a rendszerüket.

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Es kozben kaptunk egy Qobuz Connect-et:

https://help.qobuz.com/en/collections/6 ... uz-connect

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Na ma két albumba is belefutottam a Tidal-on, ami már (vagy éppen most csak) nem elérhető, egy Ezra Collective és egy Judith Owen.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Audirvana támogatott szolgáltatóként megjelent a PRESTO MUSIC nemrég.

Leteszteltem és nekem nagyon szimpatikus. Jó, ritka albumok vannak fent, nagy felbontásban. Érdemes ráhallgatni, akit érdekel.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2025.03.19., szer. 15:27
GTomi írta:
2025.03.18., kedd 21:47
Aszpirin írta:
2025.03.18., kedd 19:06

Szerény véleményem szerint a Tidal minőségileg ugyanolyan jó, amióta natív HiRes fájlokat használnak az MQA helyett, kínálatban pedig - épp most futottam bele megint - akár még jobb is.
Erről jut eszembe: mégis párszor jelzi a dac, hogy MQA, vagy akkor nem mindenhol történt, vagy még nem történt meg a csere?
Valószínűleg még akadnak olyanok, amik MQA-ban vannak. Tudnál mondani egy példát? Ránéznék én is.
Na most nem felejtem el beírni végre :)

A Tidal-en a HiRes-es részben vannak (nyilván) a nagyfelbontású a zenék, adott stílus vagy előadók, és itt azok a felvételek amik 16/44.1-esek vannak MQA-ban.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

GTomi írta:
2025.03.19., szer. 21:51
Aszpirin írta:
GTomi írta:

Erről jut eszembe: mégis párszor jelzi a dac, hogy MQA, vagy akkor nem mindenhol történt, vagy még nem történt meg a csere?
Valószínűleg még akadnak olyanok, amik MQA-ban vannak. Tudnál mondani egy példát? Ránéznék én is.
Hú, így most nem, lehet egy Tidal mixben volt benne (alapvetően jazz) de most így belegondolva, lehet a vinyón van fent mqa-ba és keverem ? gondolkodik.gif gondolkodik.gif

Ha látom hogy jelzi, majd írom :)
Jan Garbarek, Anouar Brahem, Ustad Hussain: "Madar" ECM albumát MQA-nak jelzi a dac, most vettem észre, hogy miért is világít a zöld led a CA-n :)

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

kaef2 írta:
2025.03.20., csüt. 22:28
GTomi írta:
2025.03.20., csüt. 22:17
Azt vettem észre egy ideje, hogy az Audirvana a 16/24 bit-et 32 bitre tolja fel lejátszáskor. (Asio)

(Kicsit utána olvasgatva + chat gpt az jött le nekem, hogy azért, mert így biztosítja a pontosabb számításokat a digitális jelfeldolgozás során, és hogy az adott dac által preferált formátum 24/32 bit, így hatékonyabban kezeli az adatokat, plusz lekerekítési hibákat csökkenti (jelentesen ez bármit :D ) )

Ez most ilyen szempontból jó akkor, hogy ezt csinálja és dac függő is teljes egészében, ami itt már off akkor, vagy azért ez a téma összetettebb ? A műszaki magyarázatokat meg nem biztos hogy értem egy bizonyos szint felett :)
Már elég régóta 32 bitesen játszik le (integer - floating point konverzió is történik).
Igy egyszerűbb sok minden lejátszáskor, jobb a hangerő szabályzás minősége például.
Most csekkoltam magam :) wasapi-ban és kernelben 24-re, asioban 32bitre.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

GTomi írta:
2025.03.20., csüt. 22:17
Azt vettem észre egy ideje, hogy az Audirvana a 16/24 bit-et 32 bitre tolja fel lejátszáskor. (Asio)

(Kicsit utána olvasgatva + chat gpt az jött le nekem, hogy azért, mert így biztosítja a pontosabb számításokat a digitális jelfeldolgozás során, és hogy az adott dac által preferált formátum 24/32 bit, így hatékonyabban kezeli az adatokat, plusz lekerekítési hibákat csökkenti (jelentesen ez bármit :D ) )

Ez most ilyen szempontból jó akkor, hogy ezt csinálja és dac függő is teljes egészében, ami itt már off akkor, vagy azért ez a téma összetettebb ? A műszaki magyarázatokat meg nem biztos hogy értem egy bizonyos szint felett :)
Már elég régóta 32 bitesen játszik le (integer - floating point konverzió is történik).
Igy egyszerűbb sok minden lejátszáskor, jobb a hangerő szabályzás minősége például.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

kaef2 írta:
2025.03.20., csüt. 10:06
A bookleteket nem a streaming szolgáltató digitalizálja, hanem a kiadó vagy a felvétel készítője tölti fel.
Én az előbbit nem is állítottam, csak annyit, hogy "profi módon digitalizált" bookletek, ami alatt érthetjük az eredeti digitális kiadvány-projektek pdf-be exportálásást is, nem feltétlenül csak szkennelésről beszéltem, de tuti vannak szkennelt példányok is.

A digitális bookletek megjelenítése az egyik olyan dolog, amiben szvsz az Audirvana sokkal jobb, mint a Roon (előbbi profi beépített olvasót tartalmaz, utóbbi csak egy letöltési linket ad... Disclaimer: én még mindig a 3.5-ös Audirvanát használom /amikor egyáltalán használom/, de sbból indulok ki, hogy a jelenlegi Audirvana Studio nem butább, és abban is benne van a booklet-nézegető. Remélem, nem tévedtem.)

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
Mahavishnu írta:
2025.03.18., kedd 16:55
NéderDom írta:
2025.02.24., hétf. 08:37

Nekem Franciaországba regisztrált a fiokom. Ezekszerint lehet hogy az számít
A Qobuz ügyfélszolgálattól kaptam választ, miután sokadik próbálkozásra sem fogadta el a magyar bankkártyát a rendszer.
Sajnos magyar bankkártyát nem lehet normálisan elfogadni.
Szerintem a barátodnak szerencséje volt, megeshet, hogy a rendszer nem tudja követni a kártya eredetét és akkor működik egy fizetés.De ez meglehetősen ritka eset.Rendszerünk általában csak olyan fizetési módokat engedélyez, amelyek ugyanabban az országban vannak regisztrálva, mint a számla.
Elnézést kérünk a korlátozásokért, de nem tudjuk becsapni a rendszert, vagy megkerülni ezt a korlátozást.
De be tudjuk, csak annak a módját nem a Qobuz ügyfélszolgálata fogja elárulni :D

A kérdés viszont már inkább az, miért kell a Qobuz a Tidalhoz képest két és félszeres áron?
Szerény véleményem szerint a Tidal minőségileg ugyanolyan jó, amióta natív HiRes fájlokat használnak az MQA helyett, kínálatban pedig - épp most futottam bele megint - akár még jobb is.
Egyedüli többletérték a Qobuznál a nagyon profin digitaliuzált CD-bookletek. Objektíve nem találok mást, ami mellette szól. Ja, Qobuz előfizetésem van, éves.
A bookleteket nem a streaming szolgáltató digitalizálja, hanem a kiadó vagy a felvétel készítője tölti fel.

Ajánlom a streaming szolgáltatást keresők figyelmébe a Presto Musicot.
Az Audirvana legfrissebb verziója már a Presto Music streaming szolgáltatást is integrálta. Van 30 napos próbaverzió és a fizetős verzió 6,5 Euro havonta, amelyik a letöltést (megvásárlást is megengedi 10 Euro). Lehetséges, a Qobuzhoz hasonlóan meg is vásárolni az albumokat (ami ugye a Tidálnál nem megy). Veszteségmentes tömörítéssel a max mintavételezés 192kHz/24 bit.

Egy bug miatt az Audirvana alatt nem megy a bejelentkezés Mac OS-en, de az ingyenes saját alkalmazásuk is a maga egyszerűségében használható azért elég jól, van un Exclusive módja is a használatnak. A választéka még viszonylag kicsi, kevesebb, mint 100 ezer album, sok minőségi albummal. A Bikini válogatás is elég meglepően jól szól 🙂.

Screenshot 2025-03-19 at 11.47.35.png

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2025.03.19., szer. 16:43
Aszpirin írta:
A Sony Classical kiadó gyakorlatilag minden 16/44-es kiadványát MQA-san látom.
Például a "Vivarte" histórikus sorozat lemezeit a Tafelmusikkal, a L'Archibudelli kamarazenekarral, de például a modernebb Yo-Yo Ma lemezek CD-felbontású változatai, például a "Piazzolla: Soul of the Tango" is.
Akkor így.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
GTomi írta:
Aszpirin írta:

Hú, így most nem, lehet egy Tidal mixben volt benne (alapvetően jazz) de most így belegondolva, lehet a vinyón van fent mqa-ba és keverem ? gondolkodik.gif gondolkodik.gif

Ha látom hogy jelzi, majd írom :)

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4012

Hozzászólás Szerző: juliush »

Aszpirin írta:
A Sony Classical kiadó gyakorlatilag minden 16/44-es kiadványát MQA-san látom.
Például a "Vivarte" histórikus sorozat lemezeit a Tafelmusikkal, a L'Archibudelli kamarazenekarral, de például a modernebb Yo-Yo Ma lemezek CD-felbontású változatai, például a "Piazzolla: Soul of the Tango" is.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

GTomi írta:
Aszpirin írta:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Mahavishnu írta:
2025.03.18., kedd 16:55
NéderDom írta:
tottyi írta:
2025.02.24., hétf. 08:13
Nekem van Qobuz accountom ha jol emlekszen holland, de most probaltam es nem enged fizetni sem paypal-al sem Visa kartyaval.
A Qobuz ügyfélszolgálattól kaptam választ, miután sokadik próbálkozásra sem fogadta el a magyar bankkártyát a rendszer.
Szerintem a barátodnak szerencséje volt, megeshet, hogy a rendszer nem tudja követni a kártya eredetét és akkor működik egy fizetés.De ez meglehetősen ritka eset.Rendszerünk általában csak olyan fizetési módokat engedélyez, amelyek ugyanabban az országban vannak regisztrálva, mint a számla.
Elnézést kérünk a korlátozásokért, de nem tudjuk becsapni a rendszert, vagy megkerülni ezt a korlátozást.
De be tudjuk, csak annak a módját nem a Qobuz ügyfélszolgálata fogja elárulni :D

A kérdés viszont már inkább az, miért kell a Qobuz a Tidalhoz képest két és félszeres áron?
Egyedüli többletérték a Qobuznál a nagyon profin digitaliuzált CD-bookletek. Objektíve nem találok mást, ami mellette szól. Ja, Qobuz előfizetésem van, éves.

Mahavishnu
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: Mahavishnu »

NéderDom írta:
tottyi írta:
2025.02.24., hétf. 08:13
Nekem van Qobuz accountom ha jol emlekszen holland, de most probaltam es nem enged fizetni sem paypal-al sem Visa kartyaval.

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 851

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

Sziasztok ! Tidal előfizetésem van, de szeretnék letölteni file okat , albumokat , néhány esetben CD re kiirni :-). Melyik letöltő appot , softvert ajánljátok ? https://drm-wizard.com/best-tidal-downl ... idal-files . A Tidal offline lehetővé teszi a letöltést ?

Köszönöm előre is a segitséget. :smile32:
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben cs600 / Harbeth M40.2

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2530

Hozzászólás Szerző: mishow »

kaef2 írta:
2025.02.24., hétf. 09:03
Az Apple Music gyakorlatlig minden streamerükön megy, vagy fog menni, ideértve a DAP-okat is. Az akkuról is kiválóan használható M15s éppen erről szól nálam, wifin keresztül elérve az internetet. Ezen a módon Roon Bridge eszközként is betehető Roon alá.
Ez igazán dícséretes és bölcs előreláátás. Ha többen tennének így, az szerintem a Spotifynak lenne a legnagyobb kihívás, mert egyébként úgy tudom, ez a két legnépszerűbb és legelterjettebb szolgáltató a NEM hifis felhasználók körében.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”