Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Képzeljük el! (gyors skicc készült)

Ha egy megfelelően beállított kar esetén tologatjuk a hangszedőt, az nem befolyásolja az SRA-t. De mi a helyzet egy rosszul beállított kar esetén?

Ezt már rátok bízom – most nincs kedvem rajzolni.

Képernyőkép 2025-03-19 190839.png
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:
2025.03.19., szer. 17:43
- először beállítod a lejátszód vízszintbe
- kb beállítod a tűnyomást (az antiskating-et állítsd nullára)
- beállítod a VTA-t (Rega karnál nem egyszerű de nem lehetetlen. Ráadásul ilyen finom csiszolású tűvel elengedhetetlen lesz.)
- OVERHANG beállítása
- a beállító sablonnal beállítod a hangszedőt a megfelelő nullpontokon
- Azimuth (Rega karokon nem állítható, de ha nem jó, azt hallani fogod sajnos. Ebben az esetben kis papírlapot tehetsz a hangszedő fél oldala alá korrigálásképp. Nem profi megoldás, de működik.)
- ezután pontos tűnyomóerő
- antiskating
+1
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1258

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Taarzan írta:
2025.03.19., szer. 15:58
SoundMania írta:
2025.03.18., kedd 20:45
Kérdés mit jelent ez neked amit kérdezel!
Boccs, hogy írom, de volt előzménye - egyébként Rb330 / AT 760SLC

Ide másolom egy privát üzenetemet e témában, magam idézem (ebből kiderül tényleg nem tudom):
leborulok.gif
Egy kicsit az a gondom, hogy nem tudom "hova is kellene eljutnom"... mintha lövöldöznék, de nem tudom mi a cél.
Egy kicsit fedett volt, sok méllyel. Aztán megvettem a Jazz Sabbath Vol2. albumot... és a Tidal streaming jobban szólt. Nem volt közép a zongora csak haloványan emlékeztetett a hangszerre..
Ekkor - kb egy hete - kezdtem "beállítani", inkább elbarmolni.
Tudom nem egy top kategória, de sokan élnek vele, nem hinném, (ennyire) hallgathatatlannak. A VTA-t Rega-n nehéz állít(gat)ni.
Októberben vettem használtan (lejátszót / hangszedőt)... Az is lehet simán, hogy a tű járja a végét...
Környezetemben egy kolléga foglalkozik vinyl-lel, de nehéz összehasonlítani. (SonusFaber Sonetto III, Qualiton, Rega 3 - Cadenza Blue)... De az egy kellemes hang...
Ok, ennyire nem követtem a problémát. Mindenképp azt kellene, hogy legjobbra beállítani a hangszedő+kar helyzetét. Lehet a Rega karon is állítani valamennyire magasságot. A régieknél akár 0,1mm - enként alátétezéssel, vagy lehet kapni spéci csavaros rögzítős állítós csavarszerkezeteket is sok pénzért. Az új 3 db talpcsavarosakkal máshogy lehet ezt megoldani. Meg persze nem határok nélkül ment a dolog.... De megoldható. Kell tükrös hangszedő beállító sablon is. Esetleg azimuth sablon amivel jól ellenőrizhető a kar vízszíntessége is. Használhatsz jobb tűerőmérleget is ha biztos akarsz lenni a dolgodban. És el kell vele tökölni akár többször órákat, amíg be nem gyakorlod és biztosra nem tudod mondani, hogy ennél jobbra képtelenség beállítani. Utána jól meg kell hallgatni! :) Ha nem tetsztik kell még próbálkozni az antiskatinggal, tűerővel, karmagassággal. De már csak finoman! A hangzási balanszot nem ezekkel kell beállítani.
Nem tudom volt-e már lemezjátszód valaha? Vagy egyéb készülékeid? Vagy mostanában kezded a zenehallgatást? Vagy egyéb?
Mindenesetre bárhol tartasz, javaslom vidd el jó rendszerekkel rendelkező ismerőseidhez a készülékeid és tudj meg róluk minél többet. A lemezjátszód is, miután a legjobbra beállítgattad. Ha tetszik az eredmény akkor is! Tudd meg hogy milyen a hangja másokhoz képest. Akár sokkal drágább mellett is. Ezeken egyszer túl kell esni ha okosan akarsz eljárni. Így később tudni fogod mik a lehetőségeid és mire számíthatsz,, illetve lesz mihez mérni az új készüléket, kábelt, hangszedőt, akármit. Szóval első dolog mindent tudni a komponenseidről, hogyan szólnak minél többféle rendszerben. Még 1x mondom, ezt 1x meg kell tenni.... Tudni fogod utána azt is, mit várj el melyik komponensedtől, kiegyensújozottságra törekedj komponens szinten és ne csak rendszer szinten! Azzal nagyon rá lehet fázni! Rá fog menni pár hónapod meg lehet sok fuvarköltség is, de megéri. Na mindegy nem ragozom tovább mert nem tudom hol tartasz ezügyben, de ezeket tudom tanácsolni. Üdv, SM.

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2888

Hozzászólás Szerző: trane »

Rock60 írta:
2025.03.19., szer. 17:36
Juliush-nak is.
Nem billen hátra, ha előrehúzzuk a hangszedőt. :nonononono: ...
vannak emberek, akikkel nem érdemes tovább kommunikálni :noproblemo: - én meg nem erőlködök :byebye: :smile49:

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

revox írta:
2025.03.19., szer. 17:50
Taarzan írta:

milyen lemezjátszó ez pontosan? nyíregyi vagy? nagyon nem szeretem az időt ilyenekkel elbaxni,de ha nagyon nincs senki felétek, egyszer ránézhetünk (ha elhozod). De ennek egy mezei Rega sablon és játszol az ellensúllyal,sokkal többet nem tudsz tenni. gondolom itt nincs se karmagasság(VTA), se azimut. Eetleg tedd vissza a helyére és adj neki kevesebb antiskatinget. az AS elég jól meg tudja ölni a természetes hangot. nekem a Rega250-en kb a teljes csúszka első ötödénél áll. ha nem felejtem el,lefotózom este.

ja,rágugliztam, ennek a tekerős antiskatingje van. akkor hiába fotózok. próbáld lentebb tekerni,ha visszateszed a PU-t a helyére
Ha nincs időd,kedved,és ráadásul ki is hangsúlyozod akkor minek ajánlasz fel bármit is?
Ezek után biztos szívesen vinném Hozzád...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Taarzan írta:

milyen lemezjátszó ez pontosan? nyíregyi vagy? nagyon nem szeretem az időt ilyenekkel elbaxni,de ha nagyon nincs senki felétek, egyszer ránézhetünk (ha elhozod). De ennek egy mezei Rega sablon és játszol az ellensúllyal,sokkal többet nem tudsz tenni. gondolom itt nincs se karmagasság(VTA), se azimut. Eetleg tedd vissza a helyére és adj neki kevesebb antiskatinget. az AS elég jól meg tudja ölni a természetes hangot. nekem a Rega250-en kb a teljes csúszka első ötödénél áll. ha nem felejtem el,lefotózom este.

ja,rágugliztam, ennek a tekerős antiskatingje van. akkor hiába fotózok. próbáld lentebb tekerni,ha visszateszed a PU-t a helyére
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 242

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Taarzan írta:
SoundMania írta:

Ide másolom egy privát üzenetemet e témában, magam idézem (ebből kiderül tényleg nem tudom):
leborulok.gif
Egy kicsit az a gondom, hogy nem tudom "hova is kellene eljutnom"... mintha lövöldöznék, de nem tudom mi a cél.
Egy kicsit fedett volt, sok méllyel. Aztán megvettem a Jazz Sabbath Vol2. albumot... és a Tidal streaming jobban szólt. Nem volt közép a zongora csak haloványan emlékeztetett a hangszerre..
Tudom nem egy top kategória, de sokan élnek vele, nem hinném, (ennyire) hallgathatatlannak. A VTA-t Rega-n nehéz állít(gat)ni.
Októberben vettem használtan (lejátszót / hangszedőt)... Az is lehet simán, hogy a tű járja a végét...
Környezetemben egy kolléga foglalkozik vinyl-lel, de nehéz összehasonlítani. (SonusFaber Sonetto III, Qualiton, Rega 3 - Cadenza Blue)... De az egy kellemes hang...
Az audioworld blogon nagyon részletesen le van írva minden beállítás, ajánlom figyelmedbe.
De úgy nagy általánossagban amit meg kelle csinálnod:
- legyen digitális tűmérleged, VTA-Azimuth sablon (ez egy skálázott műanyag hasáb), valamilyen hangszedő beállító sablon ( ezek általában Berwald-hoz vannak igazítva, de néha több is rajta van), vízmérték

- először beállítod a lejátszód vízszintbe
- kb beállítod a tűnyomást (az antiskating-et állítsd nullára)
- beállítod a VTA-t (Rega karnál nem egyszerű de nem lehetetlen. Ráadásul ilyen finom csiszolású tűvel elengedhetetlen lesz.)
- a beállító sablonnal beállítod a hangszedőt a megfelelő nullpontokon
- Azimuth (Rega karokon nem állítható, de ha nem jó, azt hallani fogod sajnos. Ebben az esetben kis papírlapot tehetsz a hangszedő fél oldala alá korrigálásképp. Nem profi megoldás, de működik.)
- ezután pontos tűnyomóerő
- antiskating

Ha ezután sem jó a hang, akkor az már nem beállítási probléma. Vagy valóban kopott a hangszedő, vagy rosszul illesztett, esetleg simán nem jön be a hangja.

Véleményem szerint minél tökéletesebben érdemes beállítani ezeket a tű és a lemezek védelmében egyaránt. Ezek elrontásával hangolni a fülünkhöz nem nagyon érdemes.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1433

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

trane írta:
2025.03.19., szer. 14:31
Rock60 írta:
2025.03.19., szer. 14:20
Lemaradtam valamiről ? gondolkodik.gif

A hangszedő az előrehúzástól ( tkp.) miért billene már hátra ??
úgy tűnik, igen leborulok.gif . ha pedig a lemezjáCCós tapasztalataid ellenére téLLeg ennyire nem egyértelmű, csináld meg (pl. egy a hangkarhoz hasonlóan egy ponton felfüggesztett hurkapálcára erősített gyufáskatulyával) azt' meglátod :rolleyes:
Juliush-nak is.
Nem billen hátra, ha előrehúzzuk a hangszedőt. :nonononono:
Lemezjáccós tapasztalataim szerint téLLeg ennyire egyértelmű... :smile29:
Sőt mondok rosszabbat. sad.gif :D
A lemezen lévő hullám/hupli, amikor megemeli a kart, akkor billenti hátra minimálisan a hangszedőt. Ha előre húzzuk a hangszedőt, avval kvázi hosszabbítjuk a kart. A hosszabb karhoz ugyan akkora emelés/hupli esetében kisebb szögeltérés, ebből következően kisebb billenési szög adódik a vízszinteshez képest.
Tehát a hangszedő előrehúzásával kisebb hátrabillenés adódik, mint ha hátrébb tolnád a hangszedőt, nem nagyobb. :party:
Persze, ezek minimális eltérések, de ha mindenképpen azt akarunk találni, akkor itt van... :kiss:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2025.03.19., szer. 17:51-kor.

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: Taarzan »

SoundMania írta:

leborulok.gif
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:
2025.03.19., szer. 15:05
A kar eleve párhuzamos kéne legyen a lemez síkjával. (Leengedett hangszedővel nyilván). Ha ez megvan, mindegy hova mozgatod a hangszedőt, az nem billen sehova.
Nem érted Te ezt... :smile29:
:D

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken írta:
2025.03.19., szer. 14:00
azt gondolná az ember ha már vesz vlki egy AT VM760SLC-ét,nem kevés pénzért,tisztában van az alap dolgokkal ;)
Ne gondold! Rengetegen vannak, akik csúcskategóriás lemezjátszókat birtokolnak, majd teljes lelki nyugalommal barkácsolnak rajtuk, totálisan figyelmen kívül hagyva a geometriai és fizikai alapokat.

Nem egy high-end hangszedő végezte már egy 'nagyjából jó lesz' beállítással – aztán persze jött a fikázás.

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 242

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

juliush írta:
2025.03.19., szer. 14:34
Rock60 írta:
trane írta:
2025.03.18., kedd 20:05
...másrészt, az előrehúzás (azaz tkp. a hangszedő hátrabillentése) általában épp' a mély hangokat erősíti...

Vizualizáld Magadban, a hangszedő előrehúzásakor a kar egyre kisebb szöget zár be a lemez síkjával, így a karra merőlegesen szerelt hangszedő függőleges középvonala a kar forgáspontja felé, vagyis hátrafelé fog billenni!
(Egészen pontosan, mivel a hangszedő maga is szöget zár be a tűt és a forgáspontot összekötő egyenessel, lesz egy sugárirányú billenése is, csak jóval kisebb.)
A kar eleve párhuzamos kéne legyen a lemez síkjával. (Leengedett hangszedővel nyilván). Ha ez megvan, mindegy hova mozgatod a hangszedőt, az nem billen sehova.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4149

Hozzászólás Szerző: juliush »

Rock60 írta:
trane írta:
...másrészt, az előrehúzás (azaz tkp. a hangszedő hátrabillentése) általában épp' a mély hangokat erősíti...

Vizualizáld Magadban, a hangszedő előrehúzásakor a kar egyre kisebb szöget zár be a lemez síkjával, így a karra merőlegesen szerelt hangszedő függőleges középvonala a kar forgáspontja felé, vagyis hátrafelé fog billenni!
(Egészen pontosan, mivel a hangszedő maga is szöget zár be a tűt és a forgáspontot összekötő egyenessel, lesz egy sugárirányú billenése is, csak jóval kisebb.)
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Rock60 írta:

úgy tűnik, igen leborulok.gif . ha pedig a lemezjáCCós tapasztalataid ellenére téLLeg ennyire nem egyértelmű, csináld meg (pl. egy a hangkarhoz hasonlóan egy ponton felfüggesztett hurkapálcára erősített gyufáskatulyával) azt' meglátod :rolleyes:

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1433

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

trane írta:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

merida írta:
2025.03.19., szer. 07:22
Taarzan írta:
2025.03.18., kedd 13:07
Mitől függ a mély, a közép és minden egyéb?
Hogyan lehet jól beállítani?
https://www.youtube.com/watch?v=CHX8eiGDzdU&t=49s
:smile32:

azt gondolná az ember ha már vesz vlki egy AT VM760SLC-ét,nem kevés pénzért,tisztában van az alap dolgokkal ;)

:smile49:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

supravox írta:
2025.03.19., szer. 12:50
dixie-chicken írta:
2025.03.18., kedd 19:41
csokorba fogva: Technics 1200GR2 vs 1300G vs 1200G vs Thorens 1601 és egy kis visszaemlékezés 1200Mk2sre...

https://www.hifi-advice.com/blog/turnta ... -sl-1200g/

Valaki komolyan vette a Teka témát.
Teljesen megegyezik az én tapasztalatommal.
1300G nem járt nálam.
jah..az 1300G-hez kapcsolodó leirtákhoz ,nekem sincs semmi ellenvetésem ;)

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

dixie-chicken írta:
2025.03.18., kedd 19:41
csokorba fogva: Technics 1200GR2 vs 1300G vs 1200G vs Thorens 1601 és egy kis visszaemlékezés 1200Mk2sre...

Valaki komolyan vette a Teka témát.
Teljesen megegyezik az én tapasztalatommal.
1300G nem járt nálam.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: merida »

Taarzan írta:
https://www.youtube.com/watch?v=CHX8eiGDzdU&t=49s
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Taarzan írta:
2025.03.18., kedd 10:57
...
Állítottam a hangszedőn. Nagyon alul volt állítva...
Még a Stevenson sablonhoz is előrébb kellett húznóm - amennyiben jól csináltam - kb 2mm-t.
Létezik? gondolkodik.gif
Most sokkal jobban kinyílt a közepe, jobb lett a tér, viszont mélyeket veszített.
Hogyan lehet jól beállítani? Nyíregyházán van valaki szaki, aki ezt meg tudná nézni nekem?

20250318_070103.jpg
Kérdés mit jelent ez neked amit kérdezel! De tágabb értelemben a rendszered komponenseinek tulajdonságaitól! Ezeket nem a hangszedő olyan beállításaitól kell elvárni ami eltér a megfelelő beállításától a hallgató számára kívánt hangzás elérésének irányában! Tehát :jól kell beállítani a hangszedőt! Ha nem felel meg a hangzása, felül kell vizsgálni a hallgatónak a hangzásról alkotott és elvárt kívánalmait, ha ez a valóságon alapul, akkor pedig a komponenseket kell felülvizsgálni, hogy melyikek és miért nem felelnek meg az elvárt valóságnak is megfelelő elvárásoknak! Remélem érthetően írom. A képen Rega kar látható valami hangszedővel. Melyik rega kar? Mit vász tőle? A hangszedővel együtt persze... Tudod már mit tud leadni egy Rega rb250 gyári kar pl? Milyen a hangkaraktere? Megfelel az neked? Stb.... Sajnos a gyári Rega 250 kar elég gyenge hangminőségre képes. 300-as határozottan jobb. Egy Roksan Tabriz méginkább. Azt mondják sokan, hogy kevesebb a mélye/vékonyabban szól.... De nem! Csak nincs mély feldúsulása! De ugyanannyi vagy több mélyet csinál, csak sokkal tisztábban! Akinek a rendszere nem alkalmas ezt kimutatni, nem mondjon véleményt a Tabrizről...vagy bármi másról ami jobb mint amihez hasonlítja.... De ez a pár mondat már nem a kérdésedhez tartozott persze.....

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

akvapark írta:
2025.03.18., kedd 17:53
Taarzan írta:
Ha elolvasod az ajánlott cikket, akkor benne van. A VTA változ(tat)ásával. leborulok.gif
... helyett, a mindenre kiterjedő jó beállítástól, egy szinttől meg a további finomhangolásoktól!

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Taarzan írta:
2025.03.18., kedd 10:57
...
Állítottam a hangszedőn. Nagyon alul volt állítva...
Még a Stevenson sablonhoz is előrébb kellett húznóm - amennyiben jól csináltam - kb 2mm-t.
Létezik? gondolkodik.gif
Most sokkal jobban kinyílt a közepe, jobb lett a tér, viszont mélyeket veszített.
Hogyan lehet jól beállítani? Nyíregyházán van valaki szaki, aki ezt meg tudná nézni nekem?

20250318_070103.jpg
egyrészt, nem akkora ördöngősség a hangszedőt még azt a maradék 2mm-t előre mozgatni leborulok.gif - másrészt, az előrehúzás (azaz tkp. a hangszedő hátrabillentése) általában épp' a mély hangokat erősíti (hacsak nem volt túlságosan hátul idáig a hangszedő) :yingyang: . szóval én még-előrébb húznám és meghallgatnám úgy is :rolleyes:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: Taarzan »

akvapark írta:
2025.03.18., kedd 17:53
Ha elolvasod az ajánlott cikket, akkor benne van. A VTA változ(tat)ásával. leborulok.gif
Igen.. igen.. napközben elkezdtem olvasni, de nagyon a lejátszó és hangkarokról írt igy másodszorra olvastam ki a lényeget.
Elolvastam, néhol érdekesen barokkosan fogalmaz.. de igen.
leborulok.gif
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1390

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Taarzan írta:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”