Azért adj még neki kis időt, hátha a füled kalibrálódik még, ami nagyon megszokott egy bizonyos felállást.
rTom írta: ↑2025.05.11., vas. 20:11Van hallható különbség a médiabútoron álló tv esetén, ha soundbár front síkja a bútor fronjáig van kihúzva ill. ha a tv képernyőjének síkja alá, azzal egyvonalba van betolva?
A tv feletti- döntött- elhelyezéssel van tapasztalata valakinek? ( Nálam ott kvázi szabad térben lenne, minden reflektáló felülettől a legtávolabb, kivéve a képernyőt.)
Rtings.com.Ott elég részletesen kiveséznek mindent,lehet segítség lesz a választásban,vagy nem.csizo65 írta: ↑2025.05.11., vas. 16:47Örülök,hogy lett egy soundbar topik.Végre egy hely ahol nem a Samsung a fő irány.Éppen most vagyok soundbar vásárlás előtt és olvasgatom a teszteket,de nem tudok dönteni,hogy melyikbe invesztáljak.Sonos Arc Ultra+Era300 vs. Sony Bar9+SA-RS5 kombó van tervbe véve,de annyi tesztet olvastam/pro és kontra/,hogy teljesen elvesztem benne,hogy melyik legyen a befutó.Átlagos felhasználó lévén csak a fülemnek hinnék.
csizo65 írta: ↑2025.05.11., vas. 16:47Éppen most vagyok soundbar vásárlás előtt és olvasgatom a teszteket,de nem tudok dönteni,hogy melyikbe invesztáljak.Sonos Arc Ultra+Era300 vs. Sony Bar9+SA-RS5 kombó van tervbe véve,de annyi tesztet olvastam/pro és kontra/,hogy teljesen elvesztem benne,hogy melyik legyen a befutó.Átlagos felhasználó lévén csak a fülemnek hinnék.
Neked alapvetően mi volt a probléma szub fronton? Már korábban is írtad, hogy nem lesz könnyű menet, készüljek fel :) Mi nem klappolt nálad?
Gondolod, hogy szándékosan mutatnák rosszabb arcát a terméknek? Ez azért elég rizikós dolog, mert én pl. azzal a lendülettel mondtam le a Sennheiser összes soundbarjáról, mikor meghallottam a Max-ot. Mert ha a csúcs, amit a gyártó ki tud préselni magából, olyan.. Akkor milyen lehet a többi, olcsóbb, kisebb? :)
Na igen. Ezekről jellemzően lemaradok
new_dualcs5000 írta: ↑2025.03.17., hétf. 21:28Üdvicsek!
Erről mi a véleményed?
(nekem sajna pont ez van a tv alatt...)
https://24.hu/tech/2025/03/15/samsung-h ... -problema/
Apaci72 írta: ↑2025.03.17., hétf. 15:41Ezt korábban kellett volna látnom, nem tudom mennyire hiteles...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HSHsiF6JCeo[/youtube]
Tul írta: ↑2025.03.10., hétf. 12:16Akkor hát Devialet Dione.
Összességében egy jó termék, de az új ára nem tükrözi a hangminőségét.
....
Részemről inkább, mint mérnöki bravúr, mintsem reprodukálhatatlan hangminőség, amit látok benne. Engem lenyűgöz és jó érzés birtokolni, annak ellenére, hogy vannak nyilvánvaló hiányosságai, melyek nagy része talán meg is oldódik a falra helyezéssel, ha elnyeri a végleges helyét.