A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
tdf-re lesz ez kihegyezve. addig akár altatás is mehet. vingegard ebben jeleskedik. egész felkészítő idényben megy a pókerarc, nincs forma, aztán tdf-on elsüti a patront
A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
Nem értek hozzá, de erről a rövidebb hajtókar dologról nekem Frumi najgli alakú sonkaszeletelője jut az eszembe. Nálam ez a "fenesetudja" kategória. (Hajaz a melyik jobb : a csöves vagy a félvezetős, az álló vagy állványos, a digit vagy az analóg örök vitára, az is "fenetudja" kateg. )
majd kiderül. ha Pogi megint olyanokat lép,akkor nem a hajtókar tette
tdf-re lesz ez kihegyezve. addig akár altatás is mehet. vingegard ebben jeleskedik. egész felkészítő idényben megy a pókerarc, nincs forma, aztán tdf-on elsüti a patront
A tdf még messze van, addig még sok minden történhet. (Mint ahogy az elmúlt 2 évben történt is ... )
Nem értek hozzá, de erről a rövidebb hajtókar dologról nekem Frumi najgli alakú sonkaszeletelője jut az eszembe. Nálam ez a "fenesetudja" kategória. (Hajaz a melyik jobb : a csöves vagy a félvezetős, az álló vagy állványos, a digit vagy az analóg örök vitára, az is "fenetudja" kateg. )
huszárvágás: kiv leszek, a rövid hajtókarral felvértezett mezőnyben Pogi mit megy. De kétlem,hogy ez az egy előnye lett volna tavaly, de érdekes lesz
Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
A Sanremo tényleg érdekes lesz, mert lesz ott még pár "jelölt" és ez nem biztos, hogy a Pogi terepe, mert nem túl hegyes. De szerintem meg mindegy. Talán nem lesz 80 kilóméteres szóló ...
De a Sanremo-n úgyis Ati fog nyerni, a többi csak rizsa ...
Állítólag Remconak nincs szélárnyéka. Meg bőre is olyan, hogy lecsúszik róla a levegő ...
Itt a csapatban Revinek is kábé akkora a szélárnyéka, mint egy kölyökmacskának, szóval aki mögötte gurul, az úgy járt.
No akkor velem jól járnátok. Nekem piszok nagy szélárnyékom lenne. Csak a kerékpáromba kéne szerelni egy 392-es Hemi motort, hogy tudjam a lépést tartani veletek.
huszárvágás: kiv leszek, a rövid hajtókarral felvértezett mezőnyben Pogi mit megy. De kétlem,hogy ez az egy előnye lett volna tavaly, de érdekes lesz
Ha most úgy általánosságban gondolod, akkor nem tudom.
A Sanremo tényleg érdekes lesz, mert lesz ott még pár "jelölt" és ez nem biztos, hogy a Pogi terepe, mert nem túl hegyes. De szerintem meg mindegy. Talán nem lesz 80 kilóméteres szóló ...
De a Sanremo-n úgyis Ati fog nyerni, a többi csak rizsa ...
nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékot de mögöttem se volt sokkal jobb jönni
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetek ilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
Állítólag Remconak nincs szélárnyéka. Meg bőre is olyan, hogy lecsúszik róla a levegő ...
akkor nem csak Pogi UFO...
nálunk Hunorunk, kb 15 évesen volt vagy 40 kg, de a felnőtt sorral járt ki edzeni... mögötte még én se éreztem jelentős szélárnyékot de mögöttem se volt sokkal jobb jönni
de egy kicsit azért mindenki ad... Báár, Hunor mögött mindig azt éreztem résztávban, hogy duplát vezetek ilyenkor nem baj,ha növekvő sorban állunk fel. Akkor kb mindenki egyformán szív, csak a legkisebbnek van mákja. de amúgy 10-15 cm magasságkülönbség nem érdekes (úgyis hasal mindenki), de Vinkler és én páros szökésben már murisabb lenne
Revi "szélárnyéka" jutott eszembe nemrég (marha nagyot röhögtem magamban) mert vége volt a Nockere Kourse női versenyének, és amikor a győztes csapata a végén összeállt az egyik csaj bakker kb. 1 fejjel (vagy több) kilógott a sorból felfelé ... na neki van szélárnyéka ...
Nem írom le melyik csapat melyik versenyzője, mert nem akarok spoilerezés miatt megint kikapni, csak annyit hogy 186 centi magas. Az azért nőben már nem semmi!
Revi "szélárnyéka" jutott eszembe nemrég (marha nagyot röhögtem magamban) mert vége volt a Nockere Kourse női versenyének, és amikor a győztes csapata a végén összeállt az egyik csaj bakker kb. 1 fejjel (vagy több) kilógott a sorból felfelé ... na neki van szélárnyéka ...
Nem írom le melyik csapat melyik versenyzője, mert nem akarok spoilerezés miatt megint kikapni, csak annyit hogy 186 centi magas. Az azért nőben már nem semmi!
Az utolsó 3 kinti tekeréseim átlaga: 25,7 km/h 19,6 km/h 26,8 km/h
Nincs azzal semmi gond! Mindíg van több "csapat". Páran néha elrúgják, de aztán bevárják a többieket. Aztán vannak a végén együtt haladók, és vannak akik arra figyelnek, hogy az éppen aktuálisan nem a leggyorsabbaknak jusson folyamatosan szélárnyék. És a végén együtt van a megérkezés.
Legalább is, az eddigi Tisza tavas kerüléseknél ez volt a minta.
mondjuk Vinklernek szélárnyékot adni szép feladat de aki a kicsit nem becsüli
de, majd én elporoszkálok vele... mostanában a legkomolyabb kerékpárt érintő dolog tegnap ért: 4 hangszórót betettem 1-1 Rose-bikes csomagküldő dobozba, hogy kipróbáljam, párhuzamosan kötve jobb,vagy sorba
xal Vinkler, nyugi... ha én el merek menni, akkor Téged nagy baj nem fenyeget
No, mikor és hol lesz akkor a mindenki úgy megy ahogy akar közös tekerés?
Nekem a május 1-4 hosszú hétvége lenne jó. (bár félő, hogy ksokan lesznek)
A hely lokációja számomra mindegy, elmegyek "bárhová", csak felfelé ne kelljen tekerni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
De azért Te is tekertél már annyit életedben,hogy tudod, ahol egyedül elmész 26-27-tel, ott csapattal simán elmész 30-cal. Sőt, a pulzusod még annyira sem fog emelkedni,mint amikor egyedül tolod 3-5-tel lassabban. De lehet menni 27-tel is.
Nekem holnap délután mondja meg az orvos,hogy mikor műt. Elvileg április elején valamikor és utána 1 hónapig nem is ülhetek bicóra. Persze attól még Nektek hajrá
Nincs azzal semmi gond! Mindíg van több "csapat". Páran néha elrúgják, de aztán bevárják a többieket. Aztán vannak a végén együtt haladók, és vannak akik arra figyelnek, hogy az éppen aktuálisan nem a leggyorsabbaknak jusson folyamatosan szélárnyék. És a végén együtt van a megérkezés.
Legalább is, az eddigi Tisza tavas kerüléseknél ez volt a minta.
Én még nem voltam egy ilyen rendezvényen sem. Azt azért tisztázzuk, hogy mi a ride jellege, mert annak fényében tudom eldönteni, hogy megyek, vagy továbbra is skippelem. És akkor lehet menni nélkülem akár a Magas Tátráig is. Asztán meg "b@xatni" lefelé vissza.
A Kékestető-kör esetében én voltam a leggyengébb, ezért az indulás utáni rögtönzött közvélemény kutatáskor kértem, hogy max. 30-as átlagig merészkedjünk fel a teljes távon.
Ez kis is jött ha jól emlékszem. És a 3 km-es térdrogyasztó emelkedőn is volt mindig olyan aki vagy el sem hagyott vagy visszaereszkedett hozzám.
Tegnap hívtak a Meridából, hogy lehet menni a kerékért, elkészült. Az egyik csapágy szorult meg, kicserélték. Vigyem a garancia jegyét és ingyen lesz a csere. Ma át is vettem, azt mondták ez tényleg egyedi eset volt, mert olyan már volt több is, ahol kotyogott, de megszorulni nem szokott, főleg nem ennyi km-nél.
Szóval minden szipi szuper.
Meglestem az idei kínálatot. Nagyon fitosak az új bringák is.
Én még nem voltam egy ilyen rendezvényen sem. Azt azért tisztázzuk, hogy mi a ride jellege, mert annak fényében tudom eldönteni, hogy megyek, vagy továbbra is skippelem. És akkor lehet menni nélkülem akár a Magas Tátráig is. Asztán meg "b@xatni" lefelé vissza.
A Kékestető-kör esetében én voltam a leggyengébb, ezért az indulás utáni rögtönzött közvélemény kutatáskor kértem, hogy max. 30-as átlagig merészkedjünk fel a teljes távon.
Ez kis is jött ha jól emlékszem. És a 3 km-es térdrogyasztó emelkedőn is volt mindig olyan aki vagy el sem hagyott vagy visszaereszkedett hozzám.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold