pärt írta: ↑2025.03.18., kedd 10:14
asebestyen írta: ↑2025.03.18., kedd 09:21
Zoli annyira más szinten teker, nem más kávéház, nem másik bolygó, egy távoli galaxis. Nincs annyi lónyugtató és RedBull ami közös nevezőre hozná Zolit a HiFiBZK brigáddal. Igaz ez erőre, állóképességre, mindenre IS.
Rátérve a lapos/púpozódó pályára, szóval síkon is lehet úgy menni, hogy az edzetlenek az első kanyarig látják az edzetteket, meg egy hullámosabb pályán is lehet együtt haladni, de nekem teljesen mindegy pl, hogy hol megyünk.
Nem voltak illúzióim az edzettségi különbségeket illetően

, a lenyugtatásához nyilván egy teglákkal púposra rakott hátizsák is kevés lenne

.
...Ahogy síkon tekeréssel kapcsolatos meglátásodba sem lehetne belekötni. Azért javasoltam, mivel 1: Vinkler is utalt rá, hogy egyelőre még nem hegyecskézne, 2: kezdésnek tényleg jobb, 3: a hegyi gurulásokat úgy általában nem mindenki szereti.
(De ha már szeretnénk kimaxolni a "Milyen terepen vagyunk szarok a tökös bikákhoz képest?" kérdést, akkor ne hagyjuk már ki a lejtőzést sem, hogy korrektül legyen a téma körüljárva.

)
A full sík és a Kékestető között van pár árnyalat még, pl Bakony és hasonlók. Nyilván komoly kerékpárosok számára a Kékestető se egy komoly hegy, sem meredekségben, sem hosszra, de itt HiFiBZK szinten nézve egyik végpontnak megfelel.
Nem tudom mi a tökös bika, mint viszonyítási pont, én csak sport teljesítmény alapján tudok viszonyítani. Az meg abból adódik, hogy valakinek mennyi tehetsége/adottsága van, illetve mennyit és milyen minőségben edz. Ha ezt nézem, Zoli minden tekintetben nagyon kilóg felfelé.
Nekem egy erősségem van, pontosan tudom, hogy mi az amit tudok és mi az amit nem, miben milyen szinten vagyok. Hogy vegyük a lejtőzést példának ( kedvedért

), abban kifejezetten szar vagyok. Ha lenne lehetőségem sokat gyakorolni, fejlődnék benne, de sose lennék jó. És nem, nem fogom elkezdeni megmagyarázni, kifogásokat keresni, hogy igazából a bicajom fordul szarul, meg nem tapadnak eléggé a gumijaim és különben is a lejtőzés hülyeség, stb.... a kifogásokat, magyarázkodást meghagyom másnak, van elég szakértője...

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés