nem erről beszélt. csak arról,hogy a természetes hangot napi 24-ben halljuk, így nem nehéz megkülönböztetni egy természetes megszólalást a művitől. Fekete Pákót is kiszúrjuk, hogy nem anyanyelve a magyarMrCollector írta: ↑2025.03.18., kedd 13:45Rock60 írta: ↑2025.03.18., kedd 13:27Melyik az a felvétel amit saját füleddel hallottál mikor készült (és valami csoda folytán) megmaradtak a hangok a fejedben?MrCollector írta: ↑2025.03.18., kedd 09:24
Öööö... Hát, hogy ugyan azzal a fülünkkel hallgatjuk, mint a való életet ?
Ha én egy tűzpiros virágot lefényképezek, sejtem milyennek kell lennie a képen a színének, hiszen ott a modell, a virág, meg amúgy is ezerszer láttam már.
Utána mutogathatnak nekem rózsaszínre és bordóra sikerült fotókat, hogy az a hiteles...![]()
![]()
Ez egy rossz összehasonlítás. Mondjuk pipacsot szinte mindenki látott már, tudja milyen. De mondjuk egy mályvaszínű ruhát egy divatbemutatón a fényképezőgép sem biztos, hogy 100%-ban tud reprodukálni. Fehérből is van jó néhány árnyalat, a szürkéről meg ne is beszéljünk. A szintek (kontrasz, csúcsfények, feketék stb.) beállításával is tudom manipulálni a végeredményt. A monitorokról meg ne is beszéljünk. Nem véletlenül léteznek pro monitorok nagy színtérlefedettséggel.

de, ha nem, majd elmeséli, mire gondolt, én így értem. már meséltem párszor itt, ha valahova elmegyek hallgatózni, mindig kérdezik, mit tegyenek be/fel. mindegy...