Első körben szerintem az időpontot kellene lefixálni. Az keményebb dió sztem, mint a helyszín. Mik lennének erre a javaslatok?
Zoli annyira más szinten teker, nem más kávéház, nem másik bolygó, egy távoli galaxis. Nincs annyi lónyugtató és RedBull ami közös nevezőre hozná Zolit a HiFiBZK brigáddal. Igaz ez erőre, állóképességre, mindenre IS.pärt írta: ↑2025.03.17., hétf. 22:25Remélem. Majd Zoli kap lónyugtatót, hogy kicsit visszafogjuk, mi meg pár Red Bullt.Mindenesetre lobogni azt nem velünk fog, hifisták közt nem nagyon van U19.
![]()
Akkor jöhetnek a javaslatok lapos pályákra. Tisza-tó kör adott, a többi lapajságot nem ismerem, felénk minden púpozódik. De ha már sík, akkor tényleg jöhetne mindenki, azok is, akik nyünnyögni szoktak az emelkedők miatt.
Remélem. Majd Zoli kap lónyugtatót, hogy kicsit visszafogjuk, mi meg pár Red Bullt.
Ilyesmiket csak annak tudatában rakjál ki, hogy így is van lemorzsolódás a csoportban, de a számokat látva intenzívebbé válhat.
Hát kezdjük el!asebestyen írta: ↑2025.03.16., vas. 07:48Ha tényleg akarunk HiFiBZK ride-ot a tavasszal, akkor lassan azért el kéne kezdeni szervezgetni, hogy mikor és hol lenne a közös nevező, ami a legtöbbeknek megfelel. Vagy?
Te is 130+ból mentél vissza?!
Nem ragaszkodom a tóhoz. Mehetünk másfelé is, csak ne kelljen másznom.
szerencsére nem jöttek. de le kell tagadni valamennyit. szerintem ezek 120-ra vannak speckózva, de nem tudom, a bringa súlya beleszámít e.
Ennek a hibának semmi köze a súlyomhoz. Azt mondták, eddig egyetlen ilyen hiba sem fordult elő, szóval lehet valami egyedi dolog.
igen, tudom - ezért is írtam, amitVinkler írta: ↑2025.03.13., csüt. 10:38Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.
Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.trane írta: ↑2025.03.13., csüt. 10:23ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)![]()
ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)
90%-ban görgőzöm, legközelebb hétvégén mennék kint. Vagy megyek másik bringával, vagy addig megoldódik ez.tonee73 írta: ↑2025.03.13., csüt. 09:37Klassz.Most egy darabig meg vagy lőve míg nincs csere.