DeProtector írta: ↑2025.03.15., szomb. 21:06
.....Közepes Heed rendszerbe, ha ez számít. (mármint márkán belül a közepe kb, nem úgy általában)
Én tudom javasolni az AQ Rocket kábeleket.
Jó ideig Rocket 33-asom volt, ami egy VDH d352-t váltott anno, egyértelmű javulás mellett. Nem volt hiány érzetrm vele, kellemes karakter volt.
Nemrég jött egy jó ajánlat Rocket 88-ra, le is csaptam rá, mondván eladom ugyanannyiért, ha esetleg nem válik be. Maradt.

Persze már nem volt akkora ugrás, mint a 33-as a d352 után, de hallható volt.
A lényeg, hogy aki a Rocket 33-ast vette meg írta, hogy saját rendszerben meghallgatná, mert vett már vakon a saját Canare 4s11 bi-wire kábaleinél drágábbat, de eddig mindig mindig maradt az olcsóbb.
Részemről semmi akadálya nem volt, elkuldtem neki. Fél nap múlva az alábbiakat írta
"Szia! Marad a kabel, koszonom szepen. Nem gondoltam volna, hogy valaha kabelre ezt mondom, de eg es fold a kulonbseg. "
Illetve még ezt, miután mondtam neki, hogy vigyázzon, ne hallgassa meg a Rocket 88-at.
"Pont ezen gondolkoztam, hogy erdemes lett volna a csuccsal kezdeni :) de egyelore eleg boldog vagyok ezzel, de persze elobb-utobb ugyis beindul majd a hifibogar. Ma meg nem szalltam ki a fotelembol... "
Ezek alapján bátran merem ajánlani a Rocket 33-ast, (vagy akár a 44, 88-ast...) mint látható, valakinél ezt váltotta ki a Canare után. Persze ez nem biztosíték arra, hogy másnál is ezt az eredményt hozzá.
Ha kell, megadom az elerhetőségét, hogy több infót mondjon a tapasztalatairól (itt a fórumon lett eladva).