Ebbe bele sem gondoltam....
Kivasalom.
terorizálja a hangszedő felfüggesztését
ez nem a boltok hibája,azt árulnak amit kapnak,nem látnak bele minden lemezbe,egyenként...de az már igen,hogyan kezelik az ilyen eseteket...a múltkor 2 vidóval mentem le az X üzletbe,nem igazán értették mi a gond...aztán mondtam hogy oké,ne a telefonon nézzük,tegyük ki monitorra,ott már minden egyértelműen látszott...videókat letöltötték,kiküldték/elküldték (elméletileg) a gyártó/nagyker felé,kaptam másik pédányt...Taarzan írta: ↑2025.04.30., szer. 12:36Jazz Sabbath Vol 2.
Ja csak az fura, hogy már másodszor veszem meg másik boltból. Az elsőt gond nélkül visszavették (le a kalappal).. Szerintem ezzel a bolttal sem lenne gond [direkt nem írtam boltokat, mert ez szerintem nem rajtuk múlott] - de én maradnék lemez nélkül. :(
Jazz Sabbath Vol 2.
vlszinű az egész sorozat nem jó...nekem is várnom kell,a következő szállitmányra (kb 1 hónap),de kétlem hogy az is jó lehet...de reménykedek...EAN:0600753912416 (apró pici hullámzások az A és B oldal elején)Taarzan írta: ↑2025.04.29., kedd 21:09Már a masodik ugyanaz, másik boltból... hihetetlen. Elvileg új. 2x 1-1 hónapot vártam.dixie-chicken írta: ↑2025.04.29., kedd 20:42nem,vidd vissza (küld) az eladónak,vagy boltba..ma én is belefutottam egy ilyenbe,visszaveszik/becserélik (normális helyeken)![]()
Gondolom, érhette valami erős nap, vagy csak simán csak rosszul tárolták.Taarzan írta: ↑2025.04.29., kedd 21:09Már a masodik ugyanaz, másik boltból... hihetetlen. Elvileg új. 2x 1-1 hónapot vártam.dixie-chicken írta: ↑2025.04.29., kedd 20:42nem,vidd vissza (küld) az eladónak,vagy boltba..ma én is belefutottam egy ilyenbe,visszaveszik/becserélik (normális helyeken)![]()
Már a masodik ugyanaz, másik boltból... hihetetlen. Elvileg új. 2x 1-1 hónapot vártam.dixie-chicken írta: ↑2025.04.29., kedd 20:42nem,vidd vissza (küld) az eladónak,vagy boltba..ma én is belefutottam egy ilyenbe,visszaveszik/becserélik (normális helyeken)![]()
nem,vidd vissza (küld) az eladónak,vagy boltba..ma én is belefutottam egy ilyenbe,visszaveszik/becserélik (normális helyeken)