Ha akusztikailag nincs rendben a cucc, akkor meg végképp nem érdemes ennél többet költeni hangszórókábelre.
Milyen különbséget hallasz, pro / kontra ?
Itt volt, megvolt, szeressétek, nekem más kell. Akár hasonló áron is (Mogami).Voyager írta: ↑2025.03.15., szomb. 07:34Örülünk, hogy tetszik, de sajnos sokunknak nem elég drága, hogy jó is legyen.Shimano írta: ↑2025.03.14., pén. 12:48Alakul,és egyre jobb ez a 4s11,de az tuti hogy még egyszer nem kezdeném ezt így,ha nem elvinném egy bejárató kütyüs kezelésre.Nem is ajánlom senkinek hogy otthon a fő rendszerben legyen bejáratva,mert a gyártó szerinti 400 óra nem kevés,sőt inkább sok.Ilyenkor jó lenne egy másodrendszer amit nem sajnál az ember éjjel nappal járatni,vagy valami ilyesmi.Mondjuk az állandóan bekapcsolt állapot is járathatja a drótot valamelyest,mert pl egy előfok + monoblokkok közt van delej zene nélkül is,főleg a magasabb hangerőpoti állásnál,és lehet ez is besegít,vagy nem,nem tudom,de zenével etetni többszáz órát,az azért nem kis idő.
Na mindegy is,a kritikus részen már túl vagyok,már nem érzek késztetést kidobni,és egyre jobban be is jön amit hallok.
Kifinomultabb hang ez egyértelműen mint a 2s11,meglátjuk hosszabb távon.![]()
Hát én tettem felajánlástShimano írta: ↑2025.03.14., pén. 12:48Alakul,és egyre jobb ez a 4s11,de az tuti hogy még egyszer nem kezdeném ezt így,ha nem elvinném egy bejárató kütyüs kezelésre.Nem is ajánlom senkinek hogy otthon a fő rendszerben legyen bejáratva,mert a gyártó szerinti 400 óra nem kevés,sőt inkább sok.Ilyenkor jó lenne egy másodrendszer amit nem sajnál az ember éjjel nappal járatni,vagy valami ilyesmi.Mondjuk az állandóan bekapcsolt állapot is járathatja a drótot valamelyest,mert pl egy előfok + monoblokkok közt van delej zene nélkül is,főleg a magasabb hangerőpoti állásnál,és lehet ez is besegít,vagy nem,nem tudom,de zenével etetni többszáz órát,az azért nem kis idő.
Na mindegy is,a kritikus részen már túl vagyok,már nem érzek késztetést kidobni,és egyre jobban be is jön amit hallok.
Kifinomultabb hang ez egyértelműen mint a 2s11,meglátjuk hosszabb távon.
Örülünk, hogy tetszik, de sajnos sokunknak nem elég drága, hogy jó is legyen.Shimano írta: ↑2025.03.14., pén. 12:48Alakul,és egyre jobb ez a 4s11,de az tuti hogy még egyszer nem kezdeném ezt így,ha nem elvinném egy bejárató kütyüs kezelésre.Nem is ajánlom senkinek hogy otthon a fő rendszerben legyen bejáratva,mert a gyártó szerinti 400 óra nem kevés,sőt inkább sok.Ilyenkor jó lenne egy másodrendszer amit nem sajnál az ember éjjel nappal járatni,vagy valami ilyesmi.Mondjuk az állandóan bekapcsolt állapot is járathatja a drótot valamelyest,mert pl egy előfok + monoblokkok közt van delej zene nélkül is,főleg a magasabb hangerőpoti állásnál,és lehet ez is besegít,vagy nem,nem tudom,de zenével etetni többszáz órát,az azért nem kis idő.
Kifinomultabb hang ez egyértelműen mint a 2s11,meglátjuk hosszabb távon.
Ha az utóbbi összekötést választod (amikor a két belső ér közösítve van), akkor a kábel arnyékolása lesz a földpotenciál, a két belső ér pedig a "+", szóval az eredetileg árnyékolásra szánt kábelrész nem fog tudni árnyékolni.BLX írta: ↑2025.03.06., csüt. 10:51Tanácsot szeretnék kérni:
Adott egy szimmetrikus felépítésú kábel (mikrofonkábel), kettő érrel és árnyékolással. Erre kellene RCA csatlakozót szerelni.
Korábban olvastam, pl. Fülelektől, hogy úgy lenne érdemes szerelni ezeket, hogy az egyik ér az RCA jel (+) pontjára, másik ér a földre és az árnyékolást az egyik oldalon kellene föld pontra kötni, mondjuk a forrás készülék felől. Próbáltam szerelős videokat nézni, hogy hogyan passzírozzák be a három eret az egyik oldalon, de csak olyan szereléseket láttam, ahol két eret együtt rakták az RCA jel (+) pontjára mindkét oldalon, és az árnyékolást a csatlakozó földjére mindkét oldalon. Ez mennyivel rosszabb megoldás? Szerelni sokkal könnyebbnek tűnik.Próbálta valaki esetleg mindkét verziót?
![]()
berakod a marilyn manson best of CD-t ismétlőbe, felynomod a hangerőt,aztán elmégy otthonról kis időrewittao írta: ↑2025.02.28., pén. 21:13Vannak kivalo zenei anyagok (no nem hallgatasra), amelyekkel jol lehet rendszereket jaratni. IsoTek, Tellurium-Q, TaraLabs stb. cegeknek vannak ilyen forrasanyagai. Ez az egesz rendszeredre hatassal lesz.
Persze ha lehet ugy kapcsold be, amikor nem vagy otthon es a csalad sem :)
ebben van valamigomolalaci írta: ↑2025.02.28., pén. 20:48AC 230 volt, 3 kW az sokkal hatásosabb, akár 24 óra alatt is....
Vannak kivalo zenei anyagok (no nem hallgatasra), amelyekkel jol lehet rendszereket jaratni. IsoTek, Tellurium-Q, TaraLabs stb. cegeknek vannak ilyen forrasanyagai. Ez az egesz rendszeredre hatassal lesz.
AC 230 volt, 3 kW az sokkal hatásosabb, akár 24 óra alatt is....
Csak érdeklődöm, hogy erre vki tán :)
Tudom, tudom...
Ilyen felvételeknél talán nem annyira érdekes. De engem nagyon tud zavarni, amikor egy nagyzenekar "fordítva" ül le játszani. Persze, amikor nem a wagneri ülésrendet használják, akkor bármi lehet, de ez ritka, inkább kortárs zenéknél van, ott se mindig.
télen iswasiliy888 írta: ↑2025.02.23., vas. 16:26Jeff Wayne - Világok háborújában az első lemezen a Horsell Common... című részben a hatodik perc után (fejből nem tudom pontosan) van többször is megszólaló, magas, ciripelésre hasonlító hang. Na, az bal oldalról, hátulról (!) hallatszik, mintha lenne surround hangsugárzó, pedig nincs. Hogy véletlenül sikerült odakeverni, és bennehagyták, vagy direkt ilyen nem tudom.
Hobo - Vadászatban is van egy hasonló a Vészbanyák dala című trackben.