Ilyesmiket csak annak tudatában rakjál ki, hogy így is van lemorzsolódás a csoportban, de a számokat látva intenzívebbé válhat.

Ilyesmiket csak annak tudatában rakjál ki, hogy így is van lemorzsolódás a csoportban, de a számokat látva intenzívebbé válhat.
Hát kezdjük el!asebestyen írta: ↑2025.03.16., vas. 07:48Ha tényleg akarunk HiFiBZK ride-ot a tavasszal, akkor lassan azért el kéne kezdeni szervezgetni, hogy mikor és hol lenne a közös nevező, ami a legtöbbeknek megfelel. Vagy?
Te is 130+ból mentél vissza?!
Nem ragaszkodom a tóhoz. Mehetünk másfelé is, csak ne kelljen másznom.
szerencsére nem jöttek. de le kell tagadni valamennyit. szerintem ezek 120-ra vannak speckózva, de nem tudom, a bringa súlya beleszámít e.
Ennek a hibának semmi köze a súlyomhoz. Azt mondták, eddig egyetlen ilyen hiba sem fordult elő, szóval lehet valami egyedi dolog.
igen, tudom - ezért is írtam, amitVinkler írta: ↑2025.03.13., csüt. 10:38Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.
Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.trane írta: ↑2025.03.13., csüt. 10:23ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)![]()
ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)
90%-ban görgőzöm, legközelebb hétvégén mennék kint. Vagy megyek másik bringával, vagy addig megoldódik ez.tonee73 írta: ↑2025.03.13., csüt. 09:37Klassz.Most egy darabig meg vagy lőve míg nincs csere.
A csapágy biztos, meg valószínűleg a belső összekötő tengely.
Klassz.Most egy darabig meg vagy lőve míg nincs csere.
Alapjában egy elcseszett koncepciójú agy van benne és kb. azért rakhatták bele ezt a kereket, hogy ki tudd tolni a bringát a boltból. Én kis naiv azért gondoltam, hogy egy szezont csak el fogok tudni gurulni vele, mert egyébként nem volt vele bajom.