A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tegnap elindultam a Kajdacs nagydíjon... pár éve 130-140+ kilósan nem gondoltam volna hogy még valaha megteszek kerékpárral 50 kilométernyi távot 1 óra 5 percen belül, pláne 6 fok esőben...
Te is 130+ból mentél vissza?! És sem gondoltam, hogy egyszer újra sport céllal fogok újra tekerni, sőt, azt sem, h valaha élvezni fogom újra, de úgy tűnik abba az irányba megyek.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Tegnap elindultam a Kajdacs nagydíjon... pár éve 130-140+ kilósan nem gondoltam volna hogy még valaha megteszek kerékpárral 50 kilométernyi távot 1 óra 5 percen belül, pláne 6 fok esőben...
Jó volt a fiatalokkal robogni (vagyis a fiatalokon lobogni) - egybe indult 18-49 évnyi korosztály - én persze a legöregebb. Kellett egy kis idő felvenni ezt a sebességet mivel nagyon nem készültem rá, egyszál egyedül bicikliztem a télen gravel gumikkal országúton is ha épp nem lehetett erdőben menni, szóval gyorsító edzéseket nem végeztem, a versenyre is egy 35mm tubeless maradt fent. De ezzel is jól elvoltam a táv 2/3 ánál bekövetkezett tömegbukásig (szokásos az első versenyeken pláne esőben), amit kikerülni ugyan sikerült szerencsére, de a megállás miatti hátrányból a mezőnyre visszaérni már nem, épp rá is kapcsoltak elöl. Hiába, ketten hárman nem voltunk erősebbek a mezőnynél. :) De eddigre már teljesen lemerevedett a karom meg a kezem, átfagytam éreztem hogy ennyi elég lesz.
Ha tényleg akarunk HiFiBZK ride-ot a tavasszal, akkor lassan azért el kéne kezdeni szervezgetni, hogy mikor és hol lenne a közös nevező, ami a legtöbbeknek megfelel. Vagy?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Sajnálom,hogy így jártál a Meridával. Még akkor is,ha tudjuk, cserélni kell a kereket,azt gondolná az ember,hogy ennél lényegesen többet kell bírnia. És most jöhetnek a súllyal, de akkor is.
A lényeg,hogy a bicó és a nyereg már kipipálva.
szerencsére nem jöttek. de le kell tagadni valamennyit. szerintem ezek 120-ra vannak speckózva, de nem tudom, a bringa súlya beleszámít e.
egyébként a súly sokszor inkább a felni és a fűzés miatt érdekes. egy ilyen tengelynek azért bőven bírnia kell és nem pont annyira méretezik a terhelés miatt, ami a limit, hanem legalább 1,3-1,5ös szorzóval, vagy még többel, mellesleg valsz a dinamikus terhelésen, nem a satikuson.
Sajnálom,hogy így jártál a Meridával. Még akkor is,ha tudjuk, cserélni kell a kereket,azt gondolná az ember,hogy ennél lényegesen többet kell bírnia. És most jöhetnek a súllyal, de akkor is.
Ennek a hibának semmi köze a súlyomhoz. Azt mondták, eddig egyetlen ilyen hiba sem fordult elő, szóval lehet valami egyedi dolog.
Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.
igen, tudom - ezért is írtam, amit - és nagy kalappal
Alapjában egy elcseszett koncepciójú agy van benne és kb. azért rakhatták bele ezt a kereket, hogy ki tudd tolni a bringát a boltból. Én kis naiv azért gondoltam, hogy egy szezont csak el fogok tudni gurulni vele, mert egyébként nem volt vele bajom.
ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)
Ha gariban javítják akkor úgy, ha nem akkor ki fogom fizetni. Egyébként meg sok minden cserés a bringán (köztük a kerékszett is), ezt tudtam, amikor megvettem. Ennek tudatában döntöttem és nem bántam meg, mert egyébként nagyon szeretem. Elkezdtem használni a nyereg sürgős volt, a kerékkel meg elvoltam, gondoltam, míg nem fogyok 100 kg köré, addig elgurulok ezzel.
Alapjában egy elcseszett koncepciójú agy van benne és kb. azért rakhatták bele ezt a kereket, hogy ki tudd tolni a bringát a boltból. Én kis naiv azért gondoltam, hogy egy szezont csak el fogok tudni gurulni vele, mert egyébként nem volt vele bajom.
ha javasolhatok valamit, próbálj meg némi pénzt visszanyerni a garanciaidőn belüli meghibásodásért (minthogy egy ugyanolyat kapj), és azt kipótolva rendes kerekeket venni, hogy ne járj hasonlóan ismét. (megj.: tudom, hogy nem az olcsóság volt a célod, hanem a praktikum, de sajna az olcsó kerék - és főleg a tömeged alatt - ennyit bír)
Klassz.Most egy darabig meg vagy lőve míg nincs csere.
90%-ban görgőzöm, legközelebb hétvégén mennék kint. Vagy megyek másik bringával, vagy addig megoldódik ez.
Klassz.Most egy darabig meg vagy lőve míg nincs csere.