Dob Records?
Sok LP-t, CD-t vettem ott kb. 25-30-35 éve. New Model Army, Mission, Sisters of Mercy... (Ah, dr. Avalanche...)
Akkor a lemezboltos volt kb. 60-65 éves. Nem tudom, most működik-e az üzlet.

Dob Records?
rookakoma egy kérdés.. Hallgattál te össze ugyanazon a helyen,ugyan olyan rendszerrel 42-est és 122-est?

Az eladó írta a hírdetésében: "Hangkaraktere az Audience 42-es hasonlítható", valszeg ezért írta.
Az tényleg nem rossz.

nekem is kell az ilyen visszajelzés és meg is köszönöm... bár, már többször én is észrevettem, hogy sajnos, ha a lényeget meg is lehet fogni egy telefonos felvétellel is, itt-ott hiba csúszik a gépezetbe. pl az Avantgarde hangját lehetetlen az én telefonommal felvenni. olyan mélytöbbletet mutat,ami kikergetne a szobából, ha az valós lenne. és igen,ezzel, azért lehet égetni is a cuccotmegadethmen írta: ↑2025.03.10., hétf. 15:02Jelen esetben inkább ez önmagam felé volt véleményezés, mármint olyan tekintetben, hogy amit saját magam veszek fel telefonnal (főleg hifiről) az sosem sikerül jól (szerintem) , és úgy tünt te is kritikával álltál most önmagad felé, másrészről meg sok esetben ez azért a saját rendszert is lekicsinyít(het)i hangminőségben, többet érdemel egy-egy szett mint egy telefonfelvételt.![]()

ps. : egyébként egy HarmonycDyne Helios fejesen hallgattam, kis csöves fejeserősítőn. Nem volt rossz, de élőben azért biztosan más tészta.megadethmen írta: ↑2025.03.10., hétf. 15:02Jelen esetben inkább ez önmagam felé volt véleményezés, mármint olyan tekintetben, hogy amit saját magam veszek fel telefonnal (főleg hifiről) az sosem sikerül jól (szerintem) , és úgy tünt te is kritikával álltál most önmagad felé, másrészről meg sok esetben ez azért a saját rendszert is lekicsinyít(het)i hangminőségben, többet érdemel egy-egy szett mint egy telefonfelvételt.![]()

kicsit OFF, de a sajátom, megengedem, bárkinek az okfejtést...

Ez már korábban kitárgyalásra került a topikban ezért a hsz átkerült a helyére.
Bekapcsoltam a számítógépet ,direkt ezért , ki nagyítottam a képet , az biztos hogy nem kézkrém vagy új lenyomat .És nem az eladót szeretném bántani ! a Vevőt szeretném védeni !tonee73 írta: ↑2025.02.14., pén. 00:24A kérdés még akár jogos is lehetne, ha nem tökéletes biztonsággal állítaná, hogy valami kifolyt.KopaszKutya írta: ↑2025.02.14., pén. 00:21Azért egy majd 2 milliós erősítőnél jogos lehet a kérdés, hogy mi az a kifolyás, már persze ha erre vonatkozott a kérdés.
IMG_20250214_001650.jpg
Mitől biztos, hogy kifolyás? Ha XLR-el használta az eladó akkor ujjnyom nem lehet a ki-be húzgálástól ?
Nem olyan magas labda az, ha figyelmesen és elfogulatlanul olvasod egyesek - hogy ne nevesítsem - lekezelő, kioktató, arrogáns beszólásait. / Nem csak nekem./