Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1320

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

dixie-chicken írta:
2025.02.09., vas. 16:04
Rock60 írta:
2025.02.09., vas. 15:43
dixie-chicken írta:
2025.02.09., vas. 12:50

A kapúpántcsavar nem vicc,és nem kéne itélkezni előre...a story egy profi DJ ötlete,aki odahaza több Kuzma (függesztett és merevvázas példányait is használt),Garrard 301-es el az élén,Oris Swing-el a végén,közte meg vlmilyen SET van....
Ezt el kéne sütni az Alátétek, rezgéscsillapítás topicban is, hátha divatot csinál...
:kapdelm:
lehet viccesnek találod,de pl a PTP Lenco-k nagyobb része,amit úgy igazán megcsinálnak,gyakorlatilag "lábazat nélkül" vannak,az OMA K3-nál sem látok,sem a lemezjátszó,sem a hozzá tervezett "asztalkán" semmilyen "izét"...igaz ezek nagy tömegű lemezjátszók,de ha ránézel a Rega mai P8,P10-re,egy totál "merev" konstrukció,igaz ott vannak vlmilyen speckó hangelnyelő anyagok,de mivel gondolom,nem szedtél még szét Technics 1200/1210 Mk2-est,és ismeretlen,vlmi hasonló ott is van,csak nem annyira "puccos" anyag mint a Rega féle,az egy gumiöntvény féleség,ami maga a lemezjátszó "teste"...

:kiss:
Supravox :
" Mondjuk én még ilyen megoldással nem találkoztam."

De avval találkoztál, hogy Dixie beszélt róla, nem ?
/ Volt még egy előzmény, de az kiszorult az idézési szintből./

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2636

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

supravox írta:
2025.03.10., hétf. 12:20
trane írta:
2025.03.10., hétf. 11:59
supravox írta:
2025.03.10., hétf. 10:37

Mondjuk én még ilyen megoldással nem találkoztam...
hát nem most volt... :rolleyes: (és 'jobb' volt, mint a tüske) >
Igen.de sztem Rokkk arra gondolt,hogy a Technicsbe csavarják bele a kapupántot.
Mintha valaki emlegetett volna ilyet egyszer.
én emlitettem,hogy egy profi DJ,kapúpánt csavarokat használt a gyári lábak helyett a Technics 1210-snél....és innét ez a téma,már túl van lihegve,minden szinten (sztem)....de,mehet a gittrágás tovább,ha ez még vlkit ennyire izgalomban tud tartani...

:smile49:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2477

Hozzászólás Szerző: supravox »

trane írta:
2025.03.10., hétf. 11:59
supravox írta:
Rock60 írta:
2025.03.09., vas. 13:46
...Talán ezért fordulhat elő, hogy kapupánt-csavarra cserélve a lábakat hangbéli javulást idézhetünk elő... gondolkodik.gif
Igen.de sztem Rokkk arra gondolt,hogy a Technicsbe csavarják bele a kapupántot.
Mintha valaki emlegetett volna ilyet egyszer.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2868

Hozzászólás Szerző: trane »

supravox írta:
Rock60 írta:
...Talán ezért fordulhat elő, hogy kapupánt-csavarra cserélve a lábakat hangbéli javulást idézhetünk elő... gondolkodik.gif
Csatolmányok
cd50.2-5350se-sonido.jpg

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

supravox írta:
100x leírtam már,hogy a hifista ha meghallja,hogy változott valami a megszólalásban azt önigazolásképpen jónak is fogja érezni.
Na ezzel nagyon egyetértek. Én ugyanezt szoktam mondani pl a sok ezoterikus bigyóról. Mindegyik hallható, de szerintem mindegyikkel csak változik a hang, de jobb nem lesz. Max kiemelünk valamit.
Ezért is kell az ellenpróba hetek/hónapok múlva.
Lehet, hogy a kapupánt csavarok is visszakerülnének a sufniba utána.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rock60 írta:
revox írta:
2025.03.08., szomb. 18:37

Mozgó mechanikára ez még igazabb. Kizárt, hogy a Teka esetén nem okoz változást az eltérő alátámasztás, legfeljebb az alapkarakter kevésbé változik és innen, ki milyen méttékü difit érez jelentősnek.
A fejlesztés iránya nyilván meghatározza a kapott végeredményt.
Ha a lábak fejlesztési priorítása a külső zavaró tényezők leghatékonyabb elcsatolása a futóműtől - amitől immunisabbá válik pl. az asztalkára - az vélhetően más mederbe tereli a fejlesztést, mintha a legjobb hang kibányászása lenne a cél.
Talán ezért fordulhat elő, hogy kapupánt-csavarra cserélve a lábakat hangbéli javulást idézhetünk elő... gondolkodik.gif
Mondjuk én még ilyen megoldással nem találkoztam.
Illetve mert 1-2 "bolond"-nak ez esetleg tetszik az még egyáltalán nem jelenti azt,hogy jó is.
100x leírtam már,hogy a hifista ha meghallja,hogy változott valami a megszólalásban azt önigazolásképpen jónak is fogja érezni.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Rock60
Őslakos
Őslakos

b4xter írta:
2025.03.09., vas. 21:44

Saját tapasztalat, hogy nem minden lemezjátszó szereti ezt az MDF+BluTack+üveg kombinációt.
Ahány felépítés, annyi féle rezgőkör, az lenne a csoda, ha lenne egységes recept...
Van itt is minden, alul, felül, biztos sokat sakkoztál vele... :rolleyes:
Szép kivitelezés. :smile53:

b4xter
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: b4xter »

zoli73 írta:
2025.03.07., pén. 19:12
Végül a kettő kombinációja lett a befutó, ahogy Tonee73( :smile32: ) javasolta, MDF+üveglap, Blue Tack-el ragasztva.
Friss is, eleven is, mégis meleg és símogató, és a lemezzaj is az elhanyagolható szintre csökkent.
Saját tapasztalat, hogy nem minden lemezjátszó szereti ezt az MDF+BluTack+üveg kombinációt. Merev vázas, gumis lábú Sony/Wega gép sokkal jobban szólt, ha volt alatta még egy deszka is, keménygumi piramisokon. Jelenleg egy (szintén vintage, merev vázas, gumis lábú) direct drive JVC van rajta, az meg pont szereti az MDF-üveg alapot. Függesztett vázas vintage Lenco L85 kifejezetten utálta mindkét megoldást...
IMG_20250309_212444.jpg
Egyéb, nem-lemezjátszó komponensek, mint CD, deck, phono stage válogatás nélkül mind boldogok rajta (nálam az állvány összes polca ilyen szendvics).

Rock60
Őslakos
Őslakos

revox írta:

Mozgó mechanikára ez még igazabb. Kizárt, hogy a Teka esetén nem okoz változást az eltérő alátámasztás, legfeljebb az alapkarakter kevésbé változik és innen, ki milyen méttékü difit érez jelentősnek.
A fejlesztés iránya nyilván meghatározza a kapott végeredményt.
Ha a lábak fejlesztési priorítása a külső zavaró tényezők leghatékonyabb elcsatolása a futóműtől - amitől immunisabbá válik pl. az asztalkára - az vélhetően más mederbe tereli a fejlesztést, mintha a legjobb hang kibányászása lenne a cél.
Talán ezért fordulhat elő, hogy kapupánt-csavarra cserélve a lábakat hangbéli javulást idézhetünk elő... gondolkodik.gif

Rock60
Őslakos
Őslakos

Voyager írta:
2025.03.08., szomb. 18:45

Az pedig, hogy egy adott gyártó termékei hordoznak egy karaktert, nem különösebben meglepő – ezt hívják márkára/típusra jellemző hangzásvilágnak, ami egyébként sok high-end gyártónál is megfigyelhető.

A ’kvázi mindegy’ megközelítésed pedig leginkább arról árulkodik, hogy nem sok időt töltöttél a Technics különböző modelljeinek valódi összehasonlításával. Azt meg, hogy lenézni mit lehet rajtuk, majd azok eldöntik, akik értenek is hozzá. ;)

ui: sokan emiatt a lesajnáló, együgyű hozzászólások miatt hagyják itt a fórumot.
Általában igaz és ahogy megyünk feljebb az árlistán/ranglétrán , egyre naturálisabb, természetesebb - ezt el is várjuk - a készülékek hangja.
Komoly gyártók drágább termékeinél igyekeznek elhagyni a karakter - hordozást, hiszen a High - End lényege a természetes eszköztelenség.
Egy olyan gépnek, ami négyszeresébe került anno - a szintén lesajnált - Linn Sondek-nek, vagy a " játékház-belsejű " Lurné J1 - nek, nem nagyon kellene karaktert hordoznia.
Persze, nincsen evvel gond, hiszen egy rádió stúdióban, vagy egy Disco-ban, vagy egy döngetős házibulin kit érdekel a saját karakter ?
A lényeg, hogy megbízható legyen, hamar felgyorsuljon, és ne ugorjon a tű... :rolleyes:

Jól láthatóan nem mindegy, ki enged meg magának együgyű, lesajnáló hozzászólásokat... gondolkodik.gif
Egyébként ilyesmi miatt biztosan nem fordítanék hátat, ez olyan besértődős szalonku..ás mentalítás és sokan mások sem tesznek így, hiszen akkor már nem lenne Sondek-es és Lurné-s tulaj sem a Fórumon.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4308
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

supravox írta:
2025.03.08., szomb. 19:52
revox írta:
Rock60 írta:
2025.03.08., szomb. 17:44

Színre vagy szagra ? :kapdelm:
Minden egy rezgőkör része. Sokan akarták fillérekből lemásolni a Gaincard erősítőt, sikertekenül. Annyi, hogy Kimura a mechanikai rezgéseket legalább olyan alaposan ismerte és kereste meg a megfelelő helyét minden alkatrésznek, amit nem tudtak csak elektronikai másolással leutánozni.
Azt nem írtam,hogy nem változik.
De az eltérés mindig elenyésző volt.
Igazándiból csak arra akartam kilyukadni,hogy elég jól sikerült a gyári lábacskája.
De ez elvárás is volt.
Egy szénné hangosított partyn ahol több százan dübörögnek muszáj is volt egy rendesen megcsinált elcsatolásnak.És ez szerintem kamatozik az otthoni nyugodt körülmények közt is.
Amúgy meg
nem láttam még DJ-t aki külön figyelmet fordított volna arra,hogy mire teszi a lemezjátszót.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs jelentősége a lemezjátszó alatt lévő izének,bárminek.
Csak épp a Technics erre kevésbé érzékeny.
Nem akartam kitérni direkt a Technicsre, de ez a gondolat lebegett előttem a lábakról :rolleyes:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

"Egy szénné hangosított partyn ahol több százan dübörögnek muszáj is volt egy rendesen megcsinált elcsatolásnak.És ez szerintem kamatozik az otthoni nyugodt körülmények közt is."

És pontosan így van!
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)  
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

revox írta:
Rock60 írta:
supravox írta:
2025.03.08., szomb. 08:08

Gyakorlatilag szinte mindegy mire tettem őket.
Alig volt különbség.
Minden egy rezgőkör része. Sokan akarták fillérekből lemásolni a Gaincard erősítőt, sikertekenül. Annyi, hogy Kimura a mechanikai rezgéseket legalább olyan alaposan ismerte és kereste meg a megfelelő helyét minden alkatrésznek, amit nem tudtak csak elektronikai másolással leutánozni.
Azt nem írtam,hogy nem változik.
De az eltérés mindig elenyésző volt.
Igazándiból csak arra akartam kilyukadni,hogy elég jól sikerült a gyári lábacskája.
De ez elvárás is volt.
Egy szénné hangosított partyn ahol több százan dübörögnek muszáj is volt egy rendesen megcsinált elcsatolásnak.És ez szerintem kamatozik az otthoni nyugodt körülmények közt is.
Amúgy meg
nem láttam még DJ-t aki külön figyelmet fordított volna arra,hogy mire teszi a lemezjátszót.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs jelentősége a lemezjátszó alatt lévő izének,bárminek.
Csak épp a Technics erre kevésbé érzékeny.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

SoundMania írta:
2025.03.08., szomb. 18:33
supravox írta:
Néhány gondolat alátámasztással ami kifejezetten Technics specifikus.
Szokás lenézni ezt a futoművet.
Kvázi mindegy,hogy 1210MK2, G,GR,1300G
Vagy SP10MK2.
A gyári "gumitappancsa" kb. ugyanaz.
Cirka 15 éve használom a fenti lemezjatszókat.
Alig volt különbség.
Igen kvázi mindegy... Ha 1-et hallottál, hallottad kb mindet.... :) A 1xxx-eken meg van is mit lenézni/leszólni.... Viszont legalább könnyű összehasonlítani őket , mert a hang/alap karakterük hasonló. Számomra nehéz elképzelni/megérteni, hogy a hangja miatt szeretik ezeket/az ilyeneket.... Viszont sokak számára legalább kényelmes a használatuk.
Értem, hogy számodra nehéz elképzelni azt, hogy hogyan lehet szeretni a Technics lemezjátszókat a hangjuk miatt, de attól, hogy te nem érted, még elég sokan vannak, akik pontosan emiatt választják őket. Az pedig, hogy egy adott gyártó termékei hordoznak egy karaktert, nem különösebben meglepő – ezt hívják márkára/típusra jellemző hangzásvilágnak, ami egyébként sok high-end gyártónál is megfigyelhető.

A ’kvázi mindegy’ megközelítésed pedig leginkább arról árulkodik, hogy nem sok időt töltöttél a Technics különböző modelljeinek valódi összehasonlításával. Azt meg, hogy lenézni mit lehet rajtuk, majd azok eldöntik, akik értenek is hozzá. ;)

ui: sokan emiatt a lesajnáló, együgyű hozzászólások miatt hagyják itt a fórumot.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

SoundMania írta:
2025.03.08., szomb. 18:33
supravox írta:
Vagy SP10MK2.
Alig volt különbség.
Igen kvázi mindegy... Ha 1-et hallottál, hallottad kb mindet.... :) A 1xxx-eken meg van is mit lenézni/leszólni.... Viszont legalább könnyű összehasonlítani őket , mert a hang/alap karakterük hasonló. Számomra nehéz elképzelni/megérteni, hogy a hangja miatt szeretik ezeket/az ilyeneket.... Viszont sokak számára legalább kényelmes a használatuk.
Már szinte vártam, hogy vki leszólja a Technicseket... (ja, nem).
Amúgy nem, nem (csak) a hangja miatt.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4308
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Rock60 írta:
supravox írta:

Alig volt különbség.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

Rock60 írta:
supravox írta:

Alig volt különbség.
Mind szinében, mind formai gazdagságában... :D

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1182

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

supravox írta:
Vagy SP10MK2.
Alig volt különbség.

Rock60
Őslakos
Őslakos

supravox írta:

Alig volt különbség.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vagy SP10MK2.
Alig volt különbség.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3167

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Rock60 írta:
2025.03.07., pén. 19:48
zoli73 írta:

Végül a kettő kombinációja lett a befutó, ahogy Tonee73( :smile32: ) javasolta, MDF+üveglap, Blue Tack-el ragasztva.
Friss is, eleven is, mégis meleg és símogató, és a lemezzaj is az elhanyagolható szintre csökkent.
Az MDF/üveg szendvics alatt mi a vastagabb fekete lap ?
Milyen lábakon áll ?
Vastag fekete lap? Falikonzol, mint azt már oly sokszor elmondtam, így értelem szerűen lábai sincsenek.
30x30-as zártszelvényből készült, homokkal töltve. Tehát amit vastag lapnak nézel az egy zártszelvény keret, és a belső, alsó sarkaiban 1-1 "fül" van, amikben M6-os menet.
Ezekben korábban hegyes végű hernyócsavarok voltak, de most már ¼"-os kerámia golyók ülnek a furatokban.
Ezekre a golyókra fekszik fel a 25mm-es MDF lap, majd erre az üveglap(közöttük 4 gombóc Blue Tack, kilapítva). Az MDF lap belesűlyed a keretbe a golyókig, de kilóg kb. 7-8mm-t. Eredetileg ez az MDF lap készült hozzá, és a hernyócsavarokkal be lehetett úgy állítani, hogy a teteje pont síkban volt a kerettel.
Saját gyártmány.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Őslakos
Őslakos

zoli73 írta:

Az MDF/üveg szendvics alatt mi a vastagabb fekete lap ?
Milyen lábakon áll ?

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3167

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

tollact írta:
2025.03.07., pén. 07:59
zoli73 írta:
2025.03.06., csüt. 20:23
supravox írta:
2025.03.06., csüt. 14:19
Régebben sokat beírt egy fórumtárs aki eléggé képben van a japó lemezjátszókkal kapcsolatban.
Régen hallottam felőle.
És el is felejtettem a nick nevét bocs.gif
Gyanítom elege lett a sok sületlenségből.
Na Ő tutti tudna bővebb tájékoztatást adni
Alfaati volt az, én is nagyra értékeltem az írásait, a hozzáértését. Sajnos töröltette magát.
Azt egyébként nem értem mire jó, ha törölteti magát? Ha nem kiváncsi az itteni dolgokra, akkor nem lép be, nem szól hozzá. Ez nem elég?
Nekem is vannak passzívabb időszakaim, meg sok mindennel nem értek egyet. Mégsem akarok végleg szakítani a fórummal.
Emlékeim szerint, nem azért töröltette magát, mert nem érdekelné a fórum.
Szerintem most is olvassa...

Más.
Ma ismét volt időm a lemezjátszó alátámasztásával foglalkozni.
Kipróbáltam az üveglapok helyett az MDF lapot, amitől határozottan változott a hang, a korábbi, némileg feltűnő lemezzaj jelentősen mérseklődött, már-már észrevehetetlenné vált, de mégis valami hiányérzet maradt. Visszarakva az üveglapokat máris kiderült, hogy az MDF-el kissé komor lett, és hiányzik némi fény, pezsgés.
Éppen Oscar Peterson - Girl Talk lemeze forog, a zongora nagyon valósághűen jelenik meg, a mély, fekete háttérből.
Egyelőre felettébb elégedett vagyok, de azért majd a homokkővel még futok egy kört, ha lesz időm végre méretre vágni.
Csatolmányok
20250307_182042.jpg
20250307_183256.jpg
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

tollact írta:
2025.03.07., pén. 07:59
zoli73 írta:
supravox írta:
Régebben sokat beírt egy fórumtárs aki eléggé képben van a japó lemezjátszókkal kapcsolatban.
Régen hallottam felőle.
Alfaati volt az, én is nagyra értékeltem az írásait, a hozzáértését. Sajnos töröltette magát.
Azt egyébként nem értem mire jó, ha törölteti magát? Ha nem kiváncsi az itteni dolgokra, akkor nem lép be, nem szól hozzá. Ez nem elég?
Nekem is vannak passzívabb időszakaim, meg sok mindennel nem értek egyet. Mégsem akarok végleg szakítani a fórummal.
Ezek szerint Neki nem elegendő, hacsak nem lép be. Mi baj van ezzel?
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 704

Hozzászólás Szerző: tollact »

zoli73 írta:
supravox írta:
Régen hallottam felőle.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”