A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem igazán bírom a srácot (persze valószínű, hogy erről a Netflix sorozatban "megrajzolt" (?) kép is jócskán tehet), de ez egy nagyon emberi, szimpatikus interjú: https://www.eurosport.hu/kerekpar/strad ... tory.shtml
...
Strade (remélem, már nem spoiler, és ezúton kérek elnézést Snipi kollégától a múltkori, túl szigorú beszólásomért ): Még a végén tényleg szimpatikus lesz ez a Tom "gyerek" (bár nyilván volt benne érdek és tárgyilagos helyzetértékelés is jócskán).
Vége az alapozásnak (bár folyamatosan megy ha úgy veszem), kezdődnek a gyorsító edzések. Nem lesz semmilyen HifiBZK ride, ahol szétlószoljátok az alkalmi bringás, benasizott asebestyent?
Ez jó ötlet, meg a szentendre is! Oda csak szinte legurulok pilisborosjenőről. Lehetne menni sikáros felé és onnan fel pilisszentlászlóra, az teljesen lankás még Vinklernek is. Arra 130 plusszosan is simán felmentem anno.
Tegnap mentem fel.
Régen az volt a félórás köröm, tegnap pont 60 perc volt. 180W Avg, 149 bpm. 118,6 kg nem 78.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Vége az alapozásnak (bár folyamatosan megy ha úgy veszem), kezdődnek a gyorsító edzések. Nem lesz semmilyen HifiBZK ride, ahol szétlószoljátok az alkalmi bringás, benasizott asebestyent?
Ez jó ötlet, meg a szentendre is! Oda csak szinte legurulok pilisborosjenőről. Lehetne menni sikáros felé és onnan fel pilisszentlászlóra, az teljesen lankás még Vinklernek is. Arra 130 plusszosan is simán felmentem anno.
Azért a múltkori waxolási cunami előrevetítette ennek a tekerésnek a lehetőségét Gondolom a tekerés kellemes volt, de milyenek az utak? Nagyon megviselte ez a tél?
Az utak katasztrofálisak, de amúgy nehéz lenne bármi rosszat mondani rájuk. Igazából semmi különös, hozzák a hazai közutak átlagát. Szóval ér nagyon figyelni, egyszerre kell nézni több tíz méterre előre meg közvetlen magad elé. De így is benéztem egy ronda kátyút - szerintem télen nőtt oda -nagyon örültem, hogy nem a mostani Tubeless vallás szerinti alig-nyomással gurultam, mert azzal garantált lett volna a felütés.
Javaslatom a következő: lévén vannak,akik Keleten laknak,vannak,akik Nyugaton. Találkozzunk középen (véletlenül ott is lakunk páran ) Induljunk Szentendréről fel a Fellegvárig, majd visszafelé jövet felnézhetünk Dobogókőre. Nem lószolunk , beszélgetünk
Nekem jó. Majd úgy nézzünk fel, hogy ne takarja ki semmi, akkor látni is fogjuk.
Igazad van a tuti làtványért,oda is fel kell tekerni
Javaslatom a következő: lévén vannak,akik Keleten laknak,vannak,akik Nyugaton. Találkozzunk középen (véletlenül ott is lakunk páran ) Induljunk Szentendréről fel a Fellegvárig, majd visszafelé jövet felnézhetünk Dobogókőre. Nem lószolunk , beszélgetünk
Nekem jó. Majd úgy nézzünk fel, hogy ne takarja ki semmi, akkor látni is fogjuk.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Most láttam,hogy tegnap Tamás nap volt. Utólag is boldogat minden kedves Tamás ismerősömnek itt a HFBZK oldalán
Basszus,ma meg Zoltán Őket is köszöntöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AAttila 2025.03.08., szomb. 19:43-kor.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Idén először ma mentem el az országútival. Soha jobb indítást, 18-20 fok körül volt.
Azért a múltkori waxolási cunami előrevetítette ennek a tekerésnek a lehetőségét Gondolom a tekerés kellemes volt, de milyenek az utak? Nagyon megviselte ez a tél?