Azért a realitásoktól sem kellene teljesen elszakadni (khmm, a férfiaknál sem...

Azért a realitásoktól sem kellene teljesen elszakadni (khmm, a férfiaknál sem...
Természetesen Anna. Hogy Blanka és Petra kiesett ... előfordul ... ettől még nem dől össze a világ, lesz az még majd sokkal jobb, mindkét lány tök sirály.
Nincs vele baj, szerintem egy jó srác és egy nagyon jó bringás.Rotox írta: ↑2025.03.09., vas. 21:12Strade (remélem, már nem spoiler, és ezúton kérek elnézést Snipi kollégától a múltkori, túl szigorú beszólásomértRotox írta: ↑2025.03.07., pén. 08:03Nem igazán bírom a srácot (persze valószínű, hogy erről a Netflix sorozatban "megrajzolt" (?) kép is jócskán tehet), de ez egy nagyon emberi, szimpatikus interjú: https://www.eurosport.hu/kerekpar/strad ... tory.shtml
...): Még a végén tényleg szimpatikus lesz ez a Tom "gyerek"
(bár nyilván volt benne érdek és tárgyilagos helyzetértékelés is jócskán).
Strade (remélem, már nem spoiler, és ezúton kérek elnézést Snipi kollégától a múltkori, túl szigorú beszólásomértRotox írta: ↑2025.03.07., pén. 08:03Nem igazán bírom a srácot (persze valószínű, hogy erről a Netflix sorozatban "megrajzolt" (?) kép is jócskán tehet), de ez egy nagyon emberi, szimpatikus interjú: https://www.eurosport.hu/kerekpar/strad ... tory.shtml
...
Igen! A kedvedért egyszer megcsinálom, de ennél sokkal jobban szeretem útvonalaim vannak arra.
Sejtettem.
Jah kérem szépen, ezt így már tudom. Kb százszor megcsináltam, ezerszer.
Idén már megvolt az 50 kili. Ma Mentem 60-at. Ennyi.
Tegnap mentem fel.marconi írta: ↑2025.03.09., vas. 09:26Ez jó ötlet, meg a szentendre is! Oda csak szinte legurulok pilisborosjenőről. Lehetne menni sikáros felé és onnan fel pilisszentlászlóra, az teljesen lankás még Vinklernek is. Arra 130 plusszosan is simán felmentem anno.asebestyen írta: ↑2025.03.08., szomb. 19:23Vége az alapozásnak (bár folyamatosan megy ha úgy veszem), kezdődnek a gyorsító edzések. Nem lesz semmilyen HifiBZK ride, ahol szétlószoljátok az alkalmi bringás, benasizott asebestyent?![]()
Ez jó ötlet, meg a szentendre is! Oda csak szinte legurulok pilisborosjenőről. Lehetne menni sikáros felé és onnan fel pilisszentlászlóra, az teljesen lankás még Vinklernek is. Arra 130 plusszosan is simán felmentem anno.asebestyen írta: ↑2025.03.08., szomb. 19:23Vége az alapozásnak (bár folyamatosan megy ha úgy veszem), kezdődnek a gyorsító edzések. Nem lesz semmilyen HifiBZK ride, ahol szétlószoljátok az alkalmi bringás, benasizott asebestyent?![]()
A Tisza-tavat is tekertük már párszor. Lehet van már HFBZK molinó is kitéveVinkler írta: ↑2025.03.08., szomb. 20:27Neked minden jó. Én most szálltam le újra a háromkerekűről.
Egy Tisza tó körben benne vagyok, vagy valami sík körben.
Az utak katasztrofálisak, de amúgy nehéz lenne bármi rosszat mondani rájuk.
Neked minden jó. Én most szálltam le újra a háromkerekűről.
Nekem a sík is jó.
Igazad vanasebestyen írta: ↑2025.03.08., szomb. 19:54Nekem jó.Majd úgy nézzünk fel, hogy ne takarja ki semmi, akkor látni is fogjuk.
![]()
![]()