Mathias írta: ↑2025.03.04., kedd 18:44
Shimano írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:22
És egy kérdés is,a QFLT most már egy ideje elérhető,mik a tapasztalatok így már hosszabb távon vele?
Trafó búgás miatt nem kell hogy használjam ...
Én a dc miatt vettem qflt-t. Így nagyon nem teszteltem "hangra". De érzek némi hatást, pozitívat. Megfogalmazni nem tudom de fókuszáltabbnak érzem a hangot, jobban "egyben van" értem ezalatt, mintha feszesebb lenne tőle a Lagrange.
Nekem is a trafó búgása miatt kellett, amit teljes mértékben megszüntetett. Korábban próbáltam más szűrőket, általában hatásosak voltak, de mindegyik elvitt valamit a dinamikából. Különböző mértékben, de összenyomták a zenét. Ez az, amit a Q-FLT nem csinál. Hangban hasonlót érzek, mint amit @Mathias leírt, én ehhez a nagyon mély zenei "csendeket" tenném hozzá, a trafó elcsendesedése mellé
Amikor megvettem, teszteltem oda-vissza, szűrővel és nélküle a rendszert, de hamar kiderült, hogy marad, és azóta se húztam szét. Nálam hatos elosztót szolgál ki, ebből az erősítő teljesítményfelvétele a legnagyobb, a többié nem jelentős, így a 10A terhelhetőség bőven elég. Annyit még megtettem, hogy a dugasztápos készülékek egy másik konnektorból táplált külön elosztóban vannak, de ennek a hatását külön nem teszteltem.