Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4947
Re: Kerékpározás
Én menthetetlenül elfogult vagyok vele, ami nem csoda, mivel már nagyon hosszú ideje használom. Nekem nagyon csábosak az ívei:
Amiket viszont én emésztek nehezen, azok a kasztrált nyergek:
A 3D Speckót nem hoztam el végül, meg a 3D Fizzket sem.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8847
Elfogadtam a kinézetét. Főleg úgy, hogy kb. sosem látom, meg nagyon más sem, hiszen azon ülök. Az meg egész jó. Nyilván ekkora súlyra semmi sem lesz tökéletes.
A 3D Speckót nem hoztam el végül, meg a 3D Fizzket sem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Szerintem egyik SMP sem. Számomra mindegyik kifejezetten ronda, de nem is ezért szeretik,akik használják. Vannak,akik sosem váltanának semmilyen "hiperszuperagyonhypolt" 3D nyeregre,mert azért az SMP TUD nyerget készíteni.

Nem egy szépség, de egészen jól összesimultunk 2 tekerés alatt. Holnap lesz a kinti próba.
- Vinkler
- Adminisztrátor
.
Nem egy szépség, de egészen jól összesimultunk 2 tekerés alatt. Holnap lesz a kinti próba.
- pärt
- Hazajáró lélek
Melyik lett a befutó?
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1235
És a nyergét még nem is említettük...

lehet a hajtást cserélni 
nekem régen valami kalkulátor 160ast dobott,de nem xarakodtam vele. de a 150 elég extrém lépés lefele,de ezek szerint működik

nekem régen valami kalkulátor 160ast dobott,de nem xarakodtam vele. de a 150 elég extrém lépés lefele,de ezek szerint működik
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Jogos, de a többi áll. Majdnem 25 cm-rel alacsonyabb nálam, így esélyes, hogy jól számoltam.
Hajtókar ide vagy oda az algarvei időfutamán jól elpáholt mindenkit. Pedig nem volt gyenge mezőny.
Szóval gondolom - bár nem értek hozzá - jó lesz az.
Szóval gondolom - bár nem értek hozzá - jó lesz az.

JonasVinkler írta: ↑2025.02.26., szer. 08:38Én is olvastam. Ez is egy érdekes kérdés, mint pár éve a gumik mérete. Anno mentek 18-assal is, most nem ritka a 30-as sem.
Node hajtókar. A 150 valóban drasztikus változásnak tűnik, főleg, hogy nem is szabvány méret.VISZONT! Kicsit olyan ez mint hifiben a membránfelület, becsapós! Nem tudom milyen lábhossza van Roglicsnak, de, ha 12-13 cm-rel rövidebb, mint nekem, akkor arányosítva Rogla a 150-essel pont úgy teker, mint én a 175-össel. Namost akkor felmerül a kérdés, hogy a komplett mezőny eddig túlmérettel teker, tekert?![]()

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Node hajtókar. A 150 valóban drasztikus változásnak tűnik, főleg, hogy nem is szabvány méret.VISZONT! Kicsit olyan ez mint hifiben a membránfelület, becsapós! Nem tudom milyen lábhossza van Roglicsnak, de, ha 12-13 cm-rel rövidebb, mint nekem, akkor arányosítva Rogla a 150-essel pont úgy teker, mint én a 175-össel. Namost akkor felmerül a kérdés, hogy a komplett mezőny eddig túlmérettel teker, tekert?
- Vinkler
- Adminisztrátor
Én is olvastam. Ez is egy érdekes kérdés, mint pár éve a gumik mérete. Anno mentek 18-assal is, most nem ritka a 30-as sem.
Node hajtókar. A 150 valóban drasztikus változásnak tűnik, főleg, hogy nem is szabvány méret.VISZONT! Kicsit olyan ez mint hifiben a membránfelület, becsapós! Nem tudom milyen lábhossza van Roglicsnak, de, ha 12-13 cm-rel rövidebb, mint nekem, akkor arányosítva Rogla a 150-essel pont úgy teker, mint én a 175-össel. Namost akkor felmerül a kérdés, hogy a komplett mezőny eddig túlmérettel teker, tekert?

naiv lesz a válasz, de nyilván a kérdés is az volt

/a trendeket elnézve lassan úgy érzem, elő kell venni a háromkerekűmet

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Most olvastam,hogy Jonas eddig 172,5 hajtókarral ment, de most az Algarve körön, 150 volt fent. Szerintetek, ez nem túl nagy váltás? Vagy náluk már ez nem igazán jelent problémát? Egy új bikefit és kész?
Nekem is a Kálvária-Bakonyi úti kereszteződés van a legközelebb. Én sajna biciklizni már nem tudok eü. okokból. Én még az Ipar úton is gondolkodom (kb az 1 km-es kapunál) mivel - mint írtam - gyerekkoromban ott laktam, és így sok nosztalgiával tudnék üvölteni.geza123 írta: ↑2025.02.24., hétf. 18:01Ácsi, akkor földik vagyunk.Snipi írta: ↑2025.02.24., hétf. 15:20Május 14.-én szerdán megyek kulturáltan ordibálni ...
Már megnéztem merre jön a banda, és elég közel jönnek el ahhoz ahol lakom.
Bár ha jobban belegondolok oda kéne menni ahol a cél lesz, csak arra felé mindig elfog a nosztalgia, mert a környéken nőttem fel. (Állatkert)
![]()
Én a Bem térhez közel lakom. Beszélve az útzárat biztosító ismerőssel, mi a Bakonyi úti felüljáróhoz tervezünk kimenni aznap, majd utána áttekerünk a Szigethy Attilára, a mezőny előtt.Persze, ők kerülővel mennek, így van esélyünk odaérni, és másodjára is megszemlélni a mezőnyt.

Ácsi, akkor földik vagyunk.Snipi írta: ↑2025.02.24., hétf. 15:20Május 14.-én szerdán megyek kulturáltan ordibálni ...
Bár ha jobban belegondolok oda kéne menni ahol a cél lesz, csak arra felé mindig elfog a nosztalgia, mert a környéken nőttem fel. (Állatkert)

Én a Bem térhez közel lakom. Beszélve az útzárat biztosító ismerőssel, mi a Bakonyi úti felüljáróhoz tervezünk kimenni aznap, majd utána áttekerünk a Szigethy Attilára, a mezőny előtt.

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Május 14.-én szerdán megyek kulturáltan ordibálni ...
Bár ha jobban belegondolok oda kéne menni ahol a cél lesz, csak arra felé mindig elfog a nosztalgia, mert a környéken nőttem fel. (Állatkert
)
Bár ha jobban belegondolok oda kéne menni ahol a cél lesz, csak arra felé mindig elfog a nosztalgia, mert a környéken nőttem fel. (Állatkert

elismerésempärt írta: ↑2025.02.23., vas. 22:48Ebben most benne volt a városi gépem 3 lánca is. Az új agyváltó zárt olajfürdős, nem izzad ki semmit, nem mocskolja be a láncot, úgyhogy már azt is tudom vaxolni. Meg korábban vettem az országútim meglévő 3 lánca mellé még 3-at, de azokról még nem volt leoldva a gyári zsír, most a városi gép láncaival együtt megcsináltam. Az a vaxolás legpepecselősebb része, de csak egyszer kell megtenni, és ha túl van rajta az ember, a többi már gyorsan megy.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Ebben most benne volt a városi gépem 3 lánca is. Az új agyváltó zárt olajfürdős, nem izzad ki semmit, nem mocskolja be a láncot, úgyhogy már azt is tudom vaxolni. Meg korábban vettem az országútim meglévő 3 lánca mellé még 3-at, de azokról még nem volt leoldva a gyári zsír, most a városi gép láncaival együtt megcsináltam. Az a vaxolás legpepecselősebb része, de csak egyszer kell megtenni, és ha túl van rajta az ember, a többi már gyorsan megy.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Én tegnap tekerés után lemostam az egész bringát, ma meg bekentem Muc-Off ceramic dry lube-al.
Pärt, Neked ez a waxolt láncmennyiség lehozza az egész szezonod 

- Vinkler
- Adminisztrátor
Feltöltöttem, visszaültem és letekertem amit kellett. Ahogy működik, az maga a nirvana. Legközelebb jobban figyelek, ezt is meg kell tanulni. Ez van. Én voltam a hibás, nem kísértem figyelemmel.
ez biztos sok embernél okoz ellenkezést. én is jobb szeretem a mechanikát, amit látok a két szememmel. itt húz, ott mozdul... ebből fakadóan, villany ál, ha valamivel baj van, lövésünk sincs, hogy lehetne megpatkolni (ahogy egy lemezjátszó motort újra lehet tekercselni), egyáltalán foglalkoznak e javítással, vagy csere. mert az költségesebb.
aki mindennel a szervizbe megy, annak kb tökmindegy lehet, de lehet ez költségesebb,..
DE! szólok, engem nem zavar, rég elfogadtam, hogy ez van, meg volt nekem is... inkább ez olyan általános észrevétel, a boomerek miért nem kedvelik
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Az olajos fék nem egy ördöglakat, szobában is könnyen szerelhető, felesleges szervizbe vinni. Meg szerintem legfeljebb a levegősödés lehet probléma vele, hipp-hopp olaj elfolyásról nem nagyon hallani.
Villanyváltás nekem se begyere, egyrészt savanyú a szőlő
, másrészt évi 2-3000 kili öreguras guruláshoz szimpla majomkodás lenne (nekem, de lehet, hogy másnak annyihoz is jólesik), harmadrészt a fiókban levő új lánckerekek, sorok, láncok szerintem életem végéig kiszolgálnak, és ezek mind ántik 10-esek. Ja, meg persze hogy elfelejteném töltögetni.
És végső érv: kicsit kontrollmániás vagyok, viszont egy villanyváltó hibájának diagnosztizálása, gyógyítgatása már túlmutat a képességeimen, lehetőségeimen, azt már nem nagyon tudnám magam javítani.
Egyébként pont a héten vaxoltam, egy darabig elleszek.
Villanyváltás nekem se begyere, egyrészt savanyú a szőlő

És végső érv: kicsit kontrollmániás vagyok, viszont egy villanyváltó hibájának diagnosztizálása, gyógyítgatása már túlmutat a képességeimen, lehetőségeimen, azt már nem nagyon tudnám magam javítani.
Egyébként pont a héten vaxoltam, egy darabig elleszek.