Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3996

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: juliush »

KajliI írta:
2025.03.04., kedd 15:10
juliush írta:
2025.03.04., kedd 13:11
A teljes képhez még hozzátartozik az is, hogy milyen DAC-ot, milyen összeköttetéssel használsz.
Egy Topping D70 DAC-ot használok. Az Ultra USB-vel, a Panasonic pedig optikával volt a DAC-ra kötve. Én úgy gondolom, és korábban úgy is tapasztaltam, hogy ezek a bemenetek nem igazán különböznek. Vagy ha igen, akkor sokkal kisebb mértékben, mint amit tapasztaltam.
A kétfajta összeköttetés technológája jelentősen eltér egymástól, ráadásul a kivitelezésük szinvonala mind az adó, mind a vevő oldalon más-más lehet, így a hangzásbéli különbség nem is annyira meglepő. A preferencia meg személyes ízlés kérdése.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2507

Hozzászólás Szerző: mishow »

alto írta:
2025.03.04., kedd 15:36
KajliI írta:
juliush írta:
A teljes képhez még hozzátartozik az is, hogy milyen DAC-ot, milyen összeköttetéssel használsz.
Egy Topping D70 DAC-ot használok. Az Ultra USB-vel, a Panasonic pedig optikával volt a DAC-ra kötve. Én úgy gondolom, és korábban úgy is tapasztaltam, hogy ezek a bemenetek nem igazán különböznek. Vagy ha igen, akkor sokkal kisebb mértékben, mint amit tapasztaltam.
Bőven különbözhetnek.
Sőt! Saját tapasztalatom szerint talán ezek különböznek a legjobban, ráadásul szinte egész biztosan az usb-nek kellene jobban szólnia.
Arra tippelek, hogy az optikai kábelek gyakran tapasztalható “kereksége” (ami valójában a sávszélek “lekonyulásából” és a közepek kiemeléséből adódik) az oka annak, hogy a kérdező kellemesebbnek hallja az optikai összeköttetést. Meg még ezer más oka lehet, ennyi info alapján nehéz megmondani a tutit.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3140
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

KajliI írta:
juliush írta:
Bőven különbözhetnek. A Wiim Ultra-t is optikával kellene bekötni, hogy valóban a digitális források közötti hangminőség különbséget halljad.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

KajliI
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: KajliI »

wittao írta:
2025.03.04., kedd 14:35
Szerintem most az a pillanat van, amikor elkezdtél tapasztalni valamit, felismerni valamit, ami papíron a mostani ismereteink szerint nem teljesen így játszódtak volna le (ha jobban belegondolunk a két készülékből ugyanazok a bitek léptek át a következő készülékedbe, mégis mást hallottál).
Ez nagy vitákat szokott indukálni. Valójában sok részére van már technikai magyarázat, és kezdünk rájönni, hogy sok szempontból a digitális áramköreink ugyanúgy szenvednek gyengeségektől mint az analóg áramköreink, bármennyire is a létrehozásukkor ezen hibák eliminálása volt a cél. Végülis sok hibalehetőséget kizárt a digitális technológia, sokat viszont bevonzott, néhányat pedig megtartott.
Ezért lehet az, hogy egy digitális forráskészülék máshogy szól egyazon rendszerben, mint egy másik forráskészülék megegyező protokollokat használva is.
(vissza lehet vezetni tápellátásra, zavarvédettségre, órajelek pontosságára, zajosságára, belső működési elvekre, zajkomponensek keletkeztetésére stb.)
Annak örülök, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy nem egyértelmű tagadás van ebben a témában, hanem sokan próbálják megfejteni az ok-okozat összefüggéseket.
A Panasonic Blu-Ray lejátszóban eleve nincs sok "okosság", ráadásul Bubble UPnP-vel vezéreltem rendererként egy DLNA hálózatban, szóval szerintem ebben az esetben tényleg csak a flac fájlok kicsomagolása és a kimenetre küldése történt meg. Én azt hiszem, hogy ez egy legminimálisabb beavatkozás a digitális jelfolyamba.

A Wiim Ultrán keresztül a digitális jel biztosan átmegy több feldolgozáson, és szerintem ezek a feldolgozások valamilyen minőség romlást eredményeznek. Én ezeket nem zajokra vezetném vissza, hanem inkább számítási pontosságokra. Úgy értem, hogy bináris számok szorzása, osztása során is keletkezhetznek az ábrázolás miatt pontatlanságok. De ilyesmiket régen tanultam, és lehet, hogy egyáltalán nem erről van szó. Jó lenne ezeken a digitális eszközökön valamiféle "Pure Direct" gomb.

KajliI
Újonc fórumos
Újonc fórumos

juliush írta:

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2006

Hozzászólás Szerző: wittao »

KajliI írta:
2025.03.04., kedd 09:41
Sziasztok! Egy elméleti kérdésem lenne. Ha egy streamert csak digitális eszközként, külső DAC-cal használok, akkor mi befolyásolhatja a hangzást egy komplett rendszerben, ahol minden más ugyanaz? Nem csak annyi a feladata, hogy a digitális jelfolyamot továbbítsa a DAC felé?
Azért kérdezem, mert egy WiiM Ultrát használok, és most kíváncsiságból kipróbáltam a Panasonic Blu-Ray lejátszómat is a rendszerben DLNA rendererként. Ugyanazt a NAS-on tárolt flac fájlt játszottam le. DAC, erősítő, hangfal ugyanaz. Valahogy mégis jobban tetszett a Panasonic hangja. Nem a magasak, vagy mélyek lettek erősebbek. Óvatosan próbálok fogalmazni, de valahogy a színpadkép lett definiáltabb, tisztább. Mintha midnen jobban a helyére került volna.
Azt nem igazán értem, hogy mi okozhatja ezt. Az Ultra extra funkcióit (room correction, EQ) nem használom, a hangerő is fixre van állítva. Szóval elvileg nincs digitális jelfeldolgozás az Ultrán belül. A Panasonic elég "buta" eszköz, abban nincs lehetőség sem extra dolgokat beállítani. Lehet, hogy ez előny?
Szerintem most az a pillanat van, amikor elkezdtél tapasztalni valamit, felismerni valamit, ami papíron a mostani ismereteink szerint nem teljesen így játszódtak volna le (ha jobban belegondolunk a két készülékből ugyanazok a bitek léptek át a következő készülékedbe, mégis mást hallottál).
Ez nagy vitákat szokott indukálni. Valójában sok részére van már technikai magyarázat, és kezdünk rájönni, hogy sok szempontból a digitális áramköreink ugyanúgy szenvednek gyengeségektől mint az analóg áramköreink, bármennyire is a létrehozásukkor ezen hibák eliminálása volt a cél. Végülis sok hibalehetőséget kizárt a digitális technológia, sokat viszont bevonzott, néhányat pedig megtartott.
Ezért lehet az, hogy egy digitális forráskészülék máshogy szól egyazon rendszerben, mint egy másik forráskészülék megegyező protokollokat használva is.
(vissza lehet vezetni tápellátásra, zavarvédettségre, órajelek pontosságára, zajosságára, belső működési elvekre, zajkomponensek keletkeztetésére stb.)
Annak örülök, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy nem egyértelmű tagadás van ebben a témában, hanem sokan próbálják megfejteni az ok-okozat összefüggéseket.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3996

Hozzászólás Szerző: juliush »

KajliI írta:
Sziasztok! Egy elméleti kérdésem lenne. Ha egy streamert csak digitális eszközként, külső DAC-cal használok, akkor mi befolyásolhatja a hangzást egy komplett rendszerben, ahol minden más ugyanaz? Nem csak annyi a feladata, hogy a digitális jelfolyamot továbbítsa a DAC felé?
Azért kérdezem, mert egy WiiM Ultrát használok, és most kíváncsiságból kipróbáltam a Panasonic Blu-Ray lejátszómat is a rendszerben DLNA rendererként. Ugyanazt a NAS-on tárolt flac fájlt játszottam le. DAC, erősítő, hangfal ugyanaz. Valahogy mégis jobban tetszett a Panasonic hangja. Nem a magasak, vagy mélyek lettek erősebbek. Óvatosan próbálok fogalmazni, de valahogy a színpadkép lett definiáltabb, tisztább. Mintha midnen jobban a helyére került volna.
Azt nem igazán értem, hogy mi okozhatja ezt. Az Ultra extra funkcióit (room correction, EQ) nem használom, a hangerő is fixre van állítva. Szóval elvileg nincs digitális jelfeldolgozás az Ultrán belül. A Panasonic elég "buta" eszköz, abban nincs lehetőség sem extra dolgokat beállítani. Lehet, hogy ez előny?
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

KajliI írta:
Ha egy streamert csak digitális eszközként, külső DAC-cal használok, akkor mi befolyásolhatja a hangzást egy komplett rendszerben, ahol minden más ugyanaz? Nem csak annyi a feladata, hogy a digitális jelfolyamot továbbítsa a DAC felé?
Többek szerint minden befolyásolja. A "csak annyi" az valószínűleg egy összetett feladat a valóságban.

KajliI
Újonc fórumos
Újonc fórumos

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2025.02.27., csüt. 11:07
A kíváncsiság itt szerintem inkább arra vonatkozott, hogy vajon a feltörekvő chifi streamer gyártók 3-5-10 év múlva is frissíteni fogják-e a firmware-t és az appot, vagy 5 év után elfeledkeznek a korábbi vasakról, mint ahogy pl. a Pioneer tette ezt anno a streamereivel.
Ebben a Lumin, a Linn, az Auralic, az Aurender, tehát a vezető prémium streamer gyártók élenjárnak, a 15 éves vasakhoz is jönnek még a frissítések.
Nyilván az sem mindegy, milyen árkategóriáról beszélünk, egy belépőszintű 100ezres streamer esetén elfogadhatóbb, hogy 5-6 év után elavulttá válik, és eldobjuk mint egy hasonló árú mobiltelefont, mint a közép és prémium kategóriában, ahol azért joggal elvárható, hogy a teljes élettartama alatt meglegyen a szoftveres support.
Egyelőre azt látom, hogy pont a chi-fi gyártók azok, akik ezt nagyon komolyan veszik. A belépő kategóriában a Wiim folyamatosan frissül, ráadásul egy sor olcsó streamer ugyanarra a Linkplay platformra épül. Amúgy meg ki tudja, hogy a hifizésben egyátalán mennyi van még? A jelenlegi formájában már vélhetően nem sok, de ez már más topic témája.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Vinkler írta:
2025.02.27., csüt. 09:26
gabo01 írta:
2025.02.27., csüt. 09:21
mishow írta:
2025.02.27., csüt. 09:17

Nagy menet volt, de örülök, hogy sikerült :smile32:
Az ember ilyenkor érti meg, hogy a hálózati lejátszásnál a szoftveres oldal fejlesztése mennyire fontos, és hogy hiába a jó vas, ha a firmware döcög.
Ez így van! Nem ehhez vagyok szokva a Lumin-al! :D
Meg Linn-nél sem.
Kíváncsi leszek, hogy a most még dübörgő Chifis vonal, hogy hasít 3-5-10 év múlva. ÉS most senki se lásson bele egyebet, tényleg kíváncsian várom.
Na erre én is! Különösen annak fényében, hogy ez a Pioneer (ami nem Chifi) 2019-ben jelent meg és 2021 óta nincs rá frissítés. A Lumin A1 pedig 2014-es és a mai napig jönnek rá a frissítések. Persze nem egy árkategória de azért mégis! gondolkodik.gif
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3140
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Redguy írta:
2025.02.27., csüt. 10:41
Vinkler írta:
gabo01 írta:

Meg Linn-nél sem.
Kíváncsi leszek, hogy a most még dübörgő Chifis vonal, hogy hasít 3-5-10 év múlva. ÉS most senki se lásson bele egyebet, tényleg kíváncsian várom.
Nem tudom mire gondolsz, mi fog változni? gondolkodik.gif
Szerintem kb ugyanazt fogod kapni akkor, mint amit most (az akkori szinvonalon), de még azt is el tudom képzelni, hogy több képviselőjük lesz a prémium szegmensben is.
Gondolom a fejlesztéseket nem fogják megállítani, technológia tekintetében minden tudásuk adott. Az informatikai tudásuk semmivel nem marad el az átlagtól, ha mégis, akkor megveszik amit/akit kell. A munkaerő olcsósága miatt az árak továbbra is alacsonyabbak lesznek, mint az Európai, vagy az Amerikai konkurenseknél. Max annyi, hogy azok a márkák, amik már most is mennek, nem fognak olyan "olcsón" árulni, mert már lesz "nevük", meg vevőtáboruk, így árban annyira meg fogják közelíteni a nagyokat, amennyire tudják, hogy még ne veszítsenek vásárlókat.
Szerintem kb ez várható.
A kíváncsiság itt szerintem inkább arra vonatkozott, hogy vajon a feltörekvő chifi streamer gyártók 3-5-10 év múlva is frissíteni fogják-e a firmware-t és az appot, vagy 5 év után elfeledkeznek a korábbi vasakról, mint ahogy pl. a Pioneer tette ezt anno a streamereivel.
Ebben a Lumin, a Linn, az Auralic, az Aurender, tehát a vezető prémium streamer gyártók élenjárnak, a 15 éves vasakhoz is jönnek még a frissítések.
Nyilván az sem mindegy, milyen árkategóriáról beszélünk, egy belépőszintű 100ezres streamer esetén elfogadhatóbb, hogy 5-6 év után elavulttá válik, és eldobjuk mint egy hasonló árú mobiltelefont, mint a közép és prémium kategóriában, ahol azért joggal elvárható, hogy a teljes élettartama alatt meglegyen a szoftveres support.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8872

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Redguy írta:
2025.02.27., csüt. 10:41

A mostani eszközök jövőbeni működésére gondolok és az ilyen anomáliák esetleges előfordulására.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Vinkler írta:
gabo01 írta:
mishow írta:

Az ember ilyenkor érti meg, hogy a hálózati lejátszásnál a szoftveres oldal fejlesztése mennyire fontos, és hogy hiába a jó vas, ha a firmware döcög.
Meg Linn-nél sem.
Szerintem kb ugyanazt fogod kapni akkor, mint amit most (az akkori szinvonalon), de még azt is el tudom képzelni, hogy több képviselőjük lesz a prémium szegmensben is.
Gondolom a fejlesztéseket nem fogják megállítani, technológia tekintetében minden tudásuk adott. Az informatikai tudásuk semmivel nem marad el az átlagtól, ha mégis, akkor megveszik amit/akit kell. A munkaerő olcsósága miatt az árak továbbra is alacsonyabbak lesznek, mint az Európai, vagy az Amerikai konkurenseknél. Max annyi, hogy azok a márkák, amik már most is mennek, nem fognak olyan "olcsón" árulni, mert már lesz "nevük", meg vevőtáboruk, így árban annyira meg fogják közelíteni a nagyokat, amennyire tudják, hogy még ne veszítsenek vásárlókat.
Szerintem kb ez várható.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Redguy »

mishow írta:
gabo01 írta:
2025.02.26., szer. 19:56
Egy újabb factory reset után helyreállt a rend, működik rendesen az én tidal fiókommal!
Az a helyezet, hogy a "felhasználói élménynek" elválaszthatatlan részét képezi a szoftver.
Én pont ezért nem vettem meg egy Ayon streamert (régebbi széria), bár a hangja nagyon rendben volt, de a kezelőfelület, a kezelhetőség, és a szolgáltatások nagyon elmaradtak a ma elvárt-tól (legalábbis attól amit én elvárok).
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8872

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

gabo01 írta:
mishow írta:
gabo01 írta:
Egy újabb factory reset után helyreállt a rend, működik rendesen az én tidal fiókommal!
Meg Linn-nél sem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
gabo01 írta:
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

mishow
V.I.P.
V.I.P.

gabo01 írta:

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

gabo01 írta:
2025.02.26., szer. 19:09
Elvileg lefutott a frissítés netről! Persze továbbra sem működik a Tidal. :smile51:
Egy újabb factory reset után helyreállt a rend, működik rendesen az én tidal fiókommal! ;peace;

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Elvileg lefutott a frissítés netről! Persze továbbra sem működik a Tidal. :smile51:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2635

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

gabo01 írta:
2025.02.26., szer. 09:02
dixie-chicken írta:
2025.02.26., szer. 08:48
Kieg: még az se kizárt, hogy elfelejtett kijelentkezni a Tidal fiókjából, akkor hiába a factory reset.
hasonlóan jártam én is,igaz nem Pio-volt,hanem Yamaha WXC50...eladtam,de elötte nem jelentkeztem ki a Tidal-bol,az új túlaj nem tudott bejelentkezni,és én sem tudtam már kijelentkezni...amikor én jelszót cseréltem a Tidal számlámon,a Tidal központ segitségével,a gordiuszi csomó megoldodott....

:smile49:
Már csak ez hiányozna! sad.gif
A barátom azonosítóival sem tudok belépni jelenleg. Hogyan segített a Tidal központ?
a Tidal számlához kapcsolódik vlmilyen e-mail...ha nem is vagy bejelentkezve,van egy olyan menű valahol hogy segitséget kérsz...arra az e-mail cimre ami megvan adva,érkezett vlmilyen feloldó kód,abban volt egy átmeneti kód,ha azt aktiváltad,kérte az új jelszót,és onnét már ment mind a 2 fél részére minden normálisan,az új tulaj be tudott jelentkezni az eszközre,én meg az új jelszóval,tudtam használni ismét a Tidal-omat...valahogy igy volt,emlékei szerint,de sz@ptunk,a vevőm is,meg én is...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken írta:
2025.02.26., szer. 08:48
Kieg: még az se kizárt, hogy elfelejtett kijelentkezni a Tidal fiókjából, akkor hiába a factory reset.
hasonlóan jártam én is,igaz nem Pio-volt,hanem Yamaha WXC50...eladtam,de elötte nem jelentkeztem ki a Tidal-bol,az új túlaj nem tudott bejelentkezni,és én sem tudtam már kijelentkezni...amikor én jelszót cseréltem a Tidal számlámon,a Tidal központ segitségével,a gordiuszi csomó megoldodott....

Már csak ez hiányozna! sad.gif
A barátom azonosítóival sem tudok belépni jelenleg. Hogyan segített a Tidal központ?

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2025.02.26., szer. 08:26
gabo01 írta:
2025.02.26., szer. 06:50
Elkértem tőle a bejelentkezési adatait de nem működik ezekkel sem!
Ha jól értem, a hálózatra be tudtál lépni a Pio-val, ott látják egymást a készülékek.
Ebben az esetben, a hibaüzenet alapján szerintem a Tidal körül kell tovább keresgélni, mert az nem enged belépni a szolgáltatásba. Másik eszközről be tudsz lépni a Tidal-be ugyanarról a hálózatról? Az működik? Annak a listájában látni esetleg az N-50-et?
Igen jól érted!
A Lumin A1-en és a telefonomon is tökéletesen megy a Tidal csak a Pio nem tud belépni.
Valamit olvastam külföldi fórumokon, hogy a Master bevezetésekor volt valami gond a Tidal-Pioneer kapcsolatban.
Találtam is 2021-es Firmware-t amit ma délután megpróbálok telepíteni. A barátom Airplay-en használta csak telóról ezért nem jelentkezett nála a probléma.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2635

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

mishow
V.I.P.
V.I.P.

gabo01 írta:
2025.02.26., szer. 06:50
Elkértem tőle a bejelentkezési adatait de nem működik ezekkel sem!
Ha jól értem, a hálózatra be tudtál lépni a Pio-val, ott látják egymást a készülékek.
Ebben az esetben, a hibaüzenet alapján szerintem a Tidal körül kell tovább keresgélni, mert az nem enged belépni a szolgáltatásba. Másik eszközről be tudsz lépni a Tidal-be ugyanarról a hálózatról? Az működik? Annak a listájában látni esetleg az N-50-et?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”