tunerman írta: ↑2025.02.26., szer. 09:54
revox írta: ↑2025.02.25., kedd 22:07
nemtom... felismerte a háttérben az artemis és a rigid float kart is...
mindegy, írtam neki, hogy jegeltem a bulit, nem adok el egy ilyen masinát egy IC áráért...
Komolyabb/drágább lemezjátszó megvételénél én mindig személyes átvételt és kipróbálást javasoltam annak, aki előtte megkérdezte
Egy esetben én magam is elutaztam a vevővel Németországba az eladó futóművet átnézni, hogy rendben van-e minden. Angliában és Svájcban is voltak lemezjátszó személyes átvételek, rendben mentek a dolgok és nem voltak nagy átverések.
Az ellenpélda az, amikor Lurné J1-et küldenek el postán, na ennek eddig szomorú vége (törések) lett.
TJ.
ja, persze. bár,egyelőre jegeltem ennek az eladását, de csak személyes átvétel jöhet szóba, főleg,hogy el se bírnám cipelni az állványt a kocsiig,hogy a posátra elvigyem

De lehet a posta is átirányítana a MÁV-hoz,hogy adjam fel konténerben
csak megtekintett, jól átnézett és utána reklamáció nincs. nem azért,mert esetleg baja van, csak mire hazaviszik, lehet. Annyiból szerencsés,hogy a gyári doboza elég jól ki lett találva. minden irányból több-10centis védelme van. egy sima személyautóba,lehajtott ülésekkel,nem is tudom,befér e a doboz és az állvány. én kétszerre hoztam el. kipróbálni úgy voltam,nem cipelem az állványt. az első benyomás pozitív volt, de kellett alá a saját állványa. Ezt sokan nem tudják és pl megveszik a Droplet CD-t is állvány nélkül... esetleg az ilyen futóművet... nem szabad Ha nincs stand, el kell engedni. állványt egyszer láttam magában árulni, vagy 10 éve angliában,használtan, 500e. nem rohangál minden sarkon, nem lehet abban bízni,hogy majd kerül egy...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu