Elkértem tőle a bejelentkezési adatait de nem működik ezekkel sem!

Megpróbálom feltenni rá a legújabb firmware-t hátha az megoldja.
Ez a hibaüzenet jelenik meg:
Be kellene jelentkezni a barátod felhasználónevével és jelszavával, és utána lehet, hogy törölni kell a regisztrációt valahol a menüben, nem elég a sima kilépés.gabo01 írta: ↑2025.02.25., kedd 19:59Egy barátom megkért, hogy értékesítsem a rendszerét ami tartalmaz egy Pioneer N50AE készüléket. Ma gondoltam beüzemelem, hogy kipróbáljam. A hálózat beállítása sikerült azonban a tidal felhasználónevemet és jelszavamat nem akarja elfogadni.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Mi lehet a megoldás? A factory reset már megvolt!![]()
Ha az ,,applikációban" nem ,,látják" akkor az alkalmazásban talán igen...Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 14:05Köszönöm Neked és Totyinak is a hozzászólást!juliush írta: ↑2025.02.21., pén. 13:48Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Egy barátom megkeresett, hogy rakjunk össze egy egyszerű rendszert neki.
Bluesound powernode 2i-re esett a választás és egy Elac fs 207 re.
Hamarabb jött meg a Bluesound ezért beüzemeltük nálam és tökéletesen működött.
Majd mejöttek a hangfalak is amit egyből a felhasználási helyre vittünk. Átvittem a lejátszót az új helyére és bekötöttük, de még sem nyikkant, egy sercegés sem hallatszik. A lejátszó appban látszik, hogy megy a lejátszás de nincs hang. Átvittük hozzám az egész cuccot hangfalastól és nálunk minden oké volt visszavittük a barátomhoz és NINCS HANG!!! egy pendrive- ról sem játszik le ott! Illetve lejátszik csak a hangját nem hallani. Mi lehet a gond? Egy reset segíthet esetleg?
Nincs mélynyomó a rendszerben.
Ha hálózati probléma lenne, akkor az applikációban mutatná a lejátszást, a hangerő állítást, a léptetést a következő számra?
Egyáltalán látnák egymást az eszközök? (Telefonok és a lejátszó)
Kb a negyedik resetelés után szólalt meg a cucc!tottyi írta: ↑2025.02.23., vas. 13:50Sikerult rajonni mi a gond az uj helyen?Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 14:05Köszönöm Neked és Totyinak is a hozzászólást!
Ha hálózati probléma lenne, akkor az applikációban mutatná a lejátszást, a hangerő állítást, a léptetést a következő számra?
Sikerult rajonni mi a gond az uj helyen?Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 14:05Köszönöm Neked és Totyinak is a hozzászólást!juliush írta: ↑2025.02.21., pén. 13:48Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Majd mejöttek a hangfalak is amit egyből a felhasználási helyre vittünk. Átvittem a lejátszót az új helyére és bekötöttük, de még sem nyikkant, egy sercegés sem hallatszik. A lejátszó appban látszik, hogy megy a lejátszás de nincs hang. Átvittük hozzám az egész cuccot hangfalastól és nálunk minden oké volt visszavittük a barátomhoz és NINCS HANG!!! egy pendrive- ról sem játszik le ott! Illetve lejátszik csak a hangját nem hallani. Mi lehet a gond? Egy reset segíthet esetleg?
Ha programoztál rá tv távirányítót" IR infra tanulássa",, akkor töröld az összes parancsot. Az ARChez eleve nem is kell az. Nekem ez a funkció a sima Nide 2-ön okozott már némulást másik bemeneteken is, először random aztán tartósan is. Szerintem a telón lévő appal akad össze. Indíts egy resettel és egy tiszta beállítással.Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Köszönöm Neked és Totyinak is a hozzászólást!juliush írta: ↑2025.02.21., pén. 13:48Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Azert ez mar mi, hogy ilyen makacs ez az eszkoz. :) Lehet kell neki internet, hogy mukodjon rendesen es a Te beallitasaidat jegyezte meg. Problajatok szerintem resetelni es az uj helyen rakotni netre meg leelenorizni, hogy tenyleg van benne net.Házsé írta: ↑2025.02.21., pén. 11:35Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Persze, jómagam is sokszor emlegetem, mennyire másként és mást hallunk, meg hát tanítom is. De a szubjektív sokszínűségen azért erősen túltesz az, mikor egy cucc sokaknál telitalálat, valaki pedig hallgathatatlannak nevezi. Én ilyenkor bizony némi szándékot, szebben fogalmazva prekoncepciót is sejtek a háttérben.alto írta: ↑2025.02.20., csüt. 12:31Jó részt egyetértünk, mint amúgy általában.
Egy mondatoddal vitatkoznék csak egy kicsit: "Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként."
Közel 20 éves hifi kereskedői pályafutásom alatt - ugyan nem számoltam - de biztos hogy bőven 1000 feletti demót tartottam, és azt kell hogy mondjam, de, bizony ennyire másként hallják, és másképp ítélik meg az adott hangot különböző emberek. Ennek oka szerteágazó, benne van az is, hogy ténylegesen másképp hallunk, más a fülünk és az agyunk felépítése, benne van a nagyon eltérő személyes hangzásideál, benne van sok esetben a tapasztalatlanság, és persze benne van nemritkán pozítiv vagy negatív irányú elfogultság, előítélet bizonyos gyártókkal és bizonyos technológiai megoldásokkal szemben.
Jó részt egyetértünk, mint amúgy általában.Luxor Audio írta: ↑2025.02.20., csüt. 10:22Ez nagyjából bármiről elmondható, aminek köze van a HiFi-hez és a történetben jelen van az a bizonytalanság is, hogy mi magunk helyén kezeljük-e őket, tehát mi vagyunk-e a galaxis stabil középpontja. A csodavárás általánossá vált ebben a hobbiban és mikor egy kütyü nem hozza le az égről az összes csillagot 12 másodperc alatt, jön az előre garantált csalódás, rosszabb esetben durván átlendül a mérleg nyelve. Visszafogott, középutas beszámolókat ritkán látni, valamiért sokan úgy érzik, borotvaélesen és kontrasztosan kell nyilatkozniuk. Ennek persze szépen megágyazott a mai magyar média is.
Egyértelműen klassz dolog, ha sokféle vélemény lát napvilágot, mégha néha nehéz is őket első olvasatra elfogadni, pl. ha mi nagyon mást tapasztaltunk az inkriminált cuccal kapcsolatosan, vagy ha masszívan átsüt a mondatokon, hogy az illető nem szánt elég időt a leckére, ki sem ismerte, be sem állította a készüléket. Ez a mai komplex, nagy tudású kütyüknél nagyon nem mindegy, hiszen ezek már nem faékek, vagy CD lejátszók, amiket leveszünk a polcról és máris munkakészek. A hobbitársak mentségére szóljon, hogy a mai hálózati lejátszók telepítése, paraméterezése jónéhányakon kifog, akik lemezjátszók és analóg elektronikák társaságában nőttek fel.
A minap zenét hallgattam egy barátomnál, akihez már két évtizede rendszeresen járok, jól ismerem a szobáját és a lejátszó rendszere összes stádiumát. Nem régiben szerzett be egy új lejátszót és közösen megállapítottuk, hogy soha nem szólt még ilyen jól nála a muzsika, pedig korábban sem volt rossz. És mikor egy ilyen élmény után azt látod valahol leírva a tárgyi készülékről, hogy az egy hallgathatatlan kínai fos, azután jó ideig nem fogsz ilyen közösségi felületeket látogatni, a lelkes posztolót pedig berakod egy mély ignorációs fiókba. Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként.
Az iménti kifakadásom inkább azon eseteknek szól, mikor előre lehet tudni néhányakról, milyen mondatokat fogalmaznak majd meg előítéleteik, elköteleződésük, vagy elfogultságuk okán szinte bármiről, egyes márkákat pedig akár napi több posztban is masszívan tolnak. Az én szememben ez az a bizonyos kilógó láb.
Ez nagyjából bármiről elmondható, aminek köze van a HiFi-hez és a történetben jelen van az a bizonytalanság is, hogy mi magunk helyén kezeljük-e őket, tehát mi vagyunk-e a galaxis stabil középpontja. A csodavárás általánossá vált ebben a hobbiban és mikor egy kütyü nem hozza le az égről az összes csillagot 12 másodperc alatt, jön az előre garantált csalódás, rosszabb esetben durván átlendül a mérleg nyelve. Visszafogott, középutas beszámolókat ritkán látni, valamiért sokan úgy érzik, borotvaélesen és kontrasztosan kell nyilatkozniuk. Ennek persze szépen megágyazott a mai magyar média is.
Miért? Mi történik? Kizárják a tagot, vagy megeresik, és elássák?Luxor Audio írta: ↑2025.02.20., csüt. 07:21
Ezen a fórumon nem annyira tanácsos az Eversolot dicsérni...
Ezen a fórumon nem annyira tanácsos az Eversolot dicsérni. Én és három barátom megelégedéssel használjuk különböző termékeiket, mások csípőből leszólják őket pár perces meghallgatás után, vagy akár még anélkül is. Kilóg a kereskedelmi lobbiló lába. Mindeközben erősen sanszos, hogy európai szinten 2024-ben egyik gyártó sem adott el több audio lejátszót, mint az Eversolo.mishow írta: ↑2025.02.19., szer. 18:46…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...
Amikor megjelent, a Matrix Mini-I4-el hasonlítgatták és több helyen hasonlókat mondtak róluk, pl. YT "videótesztekben".dixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 20:27...engem nem zavar,jöhet ide is akár,átnyálaztam egy pár fórumot,(itt is amiket irtak) és nem igazán jutottam előrébbmishow írta: ↑2025.02.19., szer. 18:46…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...![]()
...de ez bizhosan az én hibám
![]()
...pár napja beszéltem kereskedővel ahol kapható,annyit mondott szolgáltatásban rendben van,de hangja olyan mint egy mosógépnek
...ez önmagában,annak ellenére hogy homlokráncolást okozott elsőre,még akár jót is jelenthet számomra,mert voltunk már ott más ügyben is cimbivel,és picit túlfinomkodó, akadémikus hangal lettünk megkinálva,amire én azt mondom "ez döglött ló,nem tudsz már mit kezdeni vele,ezt feléleszteni már nem lehet "...lehet hogy az A6,a még szabadon futó fekete musztáng,amit csak be kéne fogni,és meg kéne zabolázni egy kicsit
![]()
...engem nem zavar,jöhet ide is akár,átnyálaztam egy pár fórumot,(itt is amiket irtak) és nem igazán jutottam előrébbmishow írta: ↑2025.02.19., szer. 18:46…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...![]()
…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...