Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Köszi a választ!
Elkértem tőle a bejelentkezési adatait de nem működik ezekkel sem! :smile51:
Megpróbálom feltenni rá a legújabb firmware-t hátha az megoldja.
Ez a hibaüzenet jelenik meg:
Screenshot_20250226_054720.jpg
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

[/quote]
Be kellene jelentkezni a barátod felhasználónevével és jelszavával, és utána lehet, hogy törölni kell a regisztrációt valahol a menüben, nem elég a sima kilépés.
Az Auralicnál volt ilyen, a Piot nem ismerem.

Kieg: még az se kizárt, hogy elfelejtett kijelentkezni a Tidal fiókjából, akkor hiába a factory reset.
[/quote]
Köszi a választ!
Elkértem tőle a bejelentkezési adatait de nem működik ezekkel sem! :smile51:
Megpróbálom feltenni rá a legújabb firmware-t hátha az megoldja.
Ez a hibaüzenet jelenik meg:
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2533

Hozzászólás Szerző: mishow »

gabo01 írta:
2025.02.25., kedd 19:59
Egy barátom megkért, hogy értékesítsem a rendszerét ami tartalmaz egy Pioneer N50AE készüléket. Ma gondoltam beüzemelem, hogy kipróbáljam. A hálózat beállítása sikerült azonban a tidal felhasználónevemet és jelszavamat nem akarja elfogadni.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Mi lehet a megoldás? A factory reset már megvolt! gondolkodik.gif
Be kellene jelentkezni a barátod felhasználónevével és jelszavával, és utána lehet, hogy törölni kell a regisztrációt valahol a menüben, nem elég a sima kilépés.
Az Auralicnál volt ilyen, a Piot nem ismerem.

Kieg: még az se kizárt, hogy elfelejtett kijelentkezni a Tidal fiókjából, akkor hiába a factory reset.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Egy barátom megkért, hogy értékesítsem a rendszerét ami tartalmaz egy Pioneer N50AE készüléket. Ma gondoltam beüzemelem, hogy kipróbáljam. A hálózat beállítása sikerült azonban a tidal felhasználónevemet és jelszavamat nem akarja elfogadni.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Mi lehet a megoldás? A factory reset már megvolt! gondolkodik.gif

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2010

Hozzászólás Szerző: wittao »

Ne kinlodjal mar allandoan ezzel, faraszto.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Házsé írta:
2025.02.21., pén. 14:05
juliush írta:
2025.02.21., pén. 13:48
Házsé írta:
2025.02.21., pén. 11:35
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Egy barátom megkeresett, hogy rakjunk össze egy egyszerű rendszert neki.
Bluesound powernode 2i-re esett a választás és egy Elac fs 207 re.
Hamarabb jött meg a Bluesound ezért beüzemeltük nálam és tökéletesen működött.
Majd mejöttek a hangfalak is amit egyből a felhasználási helyre vittünk. Átvittem a lejátszót az új helyére és bekötöttük, de még sem nyikkant, egy sercegés sem hallatszik. A lejátszó appban látszik, hogy megy a lejátszás de nincs hang. Átvittük hozzám az egész cuccot hangfalastól és nálunk minden oké volt visszavittük a barátomhoz és NINCS HANG!!! egy pendrive- ról sem játszik le ott! Illetve lejátszik csak a hangját nem hallani. Mi lehet a gond? Egy reset segíthet esetleg?
Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!
Köszönöm Neked és Totyinak is a hozzászólást!
Nincs mélynyomó a rendszerben.
Ha hálózati probléma lenne, akkor az applikációban mutatná a lejátszást, a hangerő állítást, a léptetést a következő számra?
Egyáltalán látnák egymást az eszközök? (Telefonok és a lejátszó)
Ha az ,,applikációban" nem ,,látják" akkor az alkalmazásban talán igen...
A gondolkodás nem megerőltető...

Házsé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 84

Hozzászólás Szerző: Házsé »

tottyi írta:
2025.02.23., vas. 13:50
Házsé írta:
juliush írta:

Szia, nincs véletlenül a barátodnál aktív mélynyomó párhuzamosan kötve a hangfalkimenetre? Ha igen, arra simán lekapcsol a végfok védelme, és nem lesz hang!
Ha hálózati probléma lenne, akkor az applikációban mutatná a lejátszást, a hangerő állítást, a léptetést a következő számra?
Sikerult rajonni mi a gond az uj helyen?
Kb a negyedik resetelés után szólalt meg a cucc!
Sajnos ahogy sejteni lehetett a gyenge hálózat keserítette meg az életünket.
Köszönöm szépen a segítőszándékot! leborulok.gif

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Házsé írta:
juliush írta:
Házsé írta:
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Majd mejöttek a hangfalak is amit egyből a felhasználási helyre vittünk. Átvittem a lejátszót az új helyére és bekötöttük, de még sem nyikkant, egy sercegés sem hallatszik. A lejátszó appban látszik, hogy megy a lejátszás de nincs hang. Átvittük hozzám az egész cuccot hangfalastól és nálunk minden oké volt visszavittük a barátomhoz és NINCS HANG!!! egy pendrive- ról sem játszik le ott! Illetve lejátszik csak a hangját nem hallani. Mi lehet a gond? Egy reset segíthet esetleg?
Sikerult rajonni mi a gond az uj helyen?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: rTom »

Házsé írta:
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Ha programoztál rá tv távirányítót" IR infra tanulássa",, akkor töröld az összes parancsot. Az ARChez eleve nem is kell az. Nekem ez a funkció a sima Nide 2-ön okozott már némulást másik bemeneteken is, először random aztán tartósan is. Szerintem a telón lévő appal akad össze. Indíts egy resettel és egy tiszta beállítással.

Házsé
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
Házsé írta:
Sziasztok!
Kis segítség kéne!

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4022

Hozzászólás Szerző: juliush »

Házsé írta:
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Házsé írta:
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Azert ez mar mi, hogy ilyen makacs ez az eszkoz. :) Lehet kell neki internet, hogy mukodjon rendesen es a Te beallitasaidat jegyezte meg. Problajatok szerintem resetelni es az uj helyen rakotni netre meg leelenorizni, hogy tenyleg van benne net.
Mondjuk fura az egesz.
Esetleg probaljatok ki egy harmadik helyen, igy kizarjatok a helyhez valo kotodest es a baratodnal van valami gond.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Házsé
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!
Kis segítség kéne!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10973
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

alto írta:
2025.02.20., csüt. 12:31
Jó részt egyetértünk, mint amúgy általában.
Egy mondatoddal vitatkoznék csak egy kicsit: "Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként."
Közel 20 éves hifi kereskedői pályafutásom alatt - ugyan nem számoltam - de biztos hogy bőven 1000 feletti demót tartottam, és azt kell hogy mondjam, de, bizony ennyire másként hallják, és másképp ítélik meg az adott hangot különböző emberek. Ennek oka szerteágazó, benne van az is, hogy ténylegesen másképp hallunk, más a fülünk és az agyunk felépítése, benne van a nagyon eltérő személyes hangzásideál, benne van sok esetben a tapasztalatlanság, és persze benne van nemritkán pozítiv vagy negatív irányú elfogultság, előítélet bizonyos gyártókkal és bizonyos technológiai megoldásokkal szemben.
Persze, jómagam is sokszor emlegetem, mennyire másként és mást hallunk, meg hát tanítom is. De a szubjektív sokszínűségen azért erősen túltesz az, mikor egy cucc sokaknál telitalálat, valaki pedig hallgathatatlannak nevezi. Én ilyenkor bizony némi szándékot, szebben fogalmazva prekoncepciót is sejtek a háttérben.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3150
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Luxor Audio írta:
2025.02.20., csüt. 10:22
wittao írta:
2025.02.20., csüt. 09:29
Szerintem akkor van gond, amikor nem helyukon kezelik az emberek a keszulekeket, hanem tobbet latnak moge vagy kevesebbet mint ami valojaban…
Ez nagyjából bármiről elmondható, aminek köze van a HiFi-hez és a történetben jelen van az a bizonytalanság is, hogy mi magunk helyén kezeljük-e őket, tehát mi vagyunk-e a galaxis stabil középpontja. A csodavárás általánossá vált ebben a hobbiban és mikor egy kütyü nem hozza le az égről az összes csillagot 12 másodperc alatt, jön az előre garantált csalódás, rosszabb esetben durván átlendül a mérleg nyelve. Visszafogott, középutas beszámolókat ritkán látni, valamiért sokan úgy érzik, borotvaélesen és kontrasztosan kell nyilatkozniuk. Ennek persze szépen megágyazott a mai magyar média is.

Egyértelműen klassz dolog, ha sokféle vélemény lát napvilágot, mégha néha nehéz is őket első olvasatra elfogadni, pl. ha mi nagyon mást tapasztaltunk az inkriminált cuccal kapcsolatosan, vagy ha masszívan átsüt a mondatokon, hogy az illető nem szánt elég időt a leckére, ki sem ismerte, be sem állította a készüléket. Ez a mai komplex, nagy tudású kütyüknél nagyon nem mindegy, hiszen ezek már nem faékek, vagy CD lejátszók, amiket leveszünk a polcról és máris munkakészek. A hobbitársak mentségére szóljon, hogy a mai hálózati lejátszók telepítése, paraméterezése jónéhányakon kifog, akik lemezjátszók és analóg elektronikák társaságában nőttek fel.

A minap zenét hallgattam egy barátomnál, akihez már két évtizede rendszeresen járok, jól ismerem a szobáját és a lejátszó rendszere összes stádiumát. Nem régiben szerzett be egy új lejátszót és közösen megállapítottuk, hogy soha nem szólt még ilyen jól nála a muzsika, pedig korábban sem volt rossz. És mikor egy ilyen élmény után azt látod valahol leírva a tárgyi készülékről, hogy az egy hallgathatatlan kínai fos, azután jó ideig nem fogsz ilyen közösségi felületeket látogatni, a lelkes posztolót pedig berakod egy mély ignorációs fiókba. Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként.

Az iménti kifakadásom inkább azon eseteknek szól, mikor előre lehet tudni néhányakról, milyen mondatokat fogalmaznak majd meg előítéleteik, elköteleződésük, vagy elfogultságuk okán szinte bármiről, egyes márkákat pedig akár napi több posztban is masszívan tolnak. Az én szememben ez az a bizonyos kilógó láb.
Jó részt egyetértünk, mint amúgy általában.
Egy mondatoddal vitatkoznék csak egy kicsit: "Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként."
Közel 20 éves hifi kereskedői pályafutásom alatt - ugyan nem számoltam - de biztos hogy bőven 1000 feletti demót tartottam, és azt kell hogy mondjam, de, bizony ennyire másként hallják, és másképp ítélik meg az adott hangot különböző emberek. Ennek oka szerteágazó, benne van az is, hogy ténylegesen másképp hallunk, más a fülünk és az agyunk felépítése, benne van a nagyon eltérő személyes hangzásideál, benne van sok esetben a tapasztalatlanság, és persze benne van nemritkán pozítiv vagy negatív irányú elfogultság, előítélet bizonyos gyártókkal és bizonyos technológiai megoldásokkal szemben.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

wittao írta:
2025.02.20., csüt. 09:29
Szerintem akkor van gond, amikor nem helyukon kezelik az emberek a keszulekeket, hanem tobbet latnak moge vagy kevesebbet mint ami valojaban…
Ez nagyjából bármiről elmondható, aminek köze van a HiFi-hez és a történetben jelen van az a bizonytalanság is, hogy mi magunk helyén kezeljük-e őket, tehát mi vagyunk-e a galaxis stabil középpontja. A csodavárás általánossá vált ebben a hobbiban és mikor egy kütyü nem hozza le az égről az összes csillagot 12 másodperc alatt, jön az előre garantált csalódás, rosszabb esetben durván átlendül a mérleg nyelve. Visszafogott, középutas beszámolókat ritkán látni, valamiért sokan úgy érzik, borotvaélesen és kontrasztosan kell nyilatkozniuk. Ennek persze szépen megágyazott a mai magyar média is.

Egyértelműen klassz dolog, ha sokféle vélemény lát napvilágot, mégha néha nehéz is őket első olvasatra elfogadni, pl. ha mi nagyon mást tapasztaltunk az inkriminált cuccal kapcsolatosan, vagy ha masszívan átsüt a mondatokon, hogy az illető nem szánt elég időt a leckére, ki sem ismerte, be sem állította a készüléket. Ez a mai komplex, nagy tudású kütyüknél nagyon nem mindegy, hiszen ezek már nem faékek, vagy CD lejátszók, amiket leveszünk a polcról és máris munkakészek. A hobbitársak mentségére szóljon, hogy a mai hálózati lejátszók telepítése, paraméterezése jónéhányakon kifog, akik lemezjátszók és analóg elektronikák társaságában nőttek fel.

A minap zenét hallgattam egy barátomnál, akihez már két évtizede rendszeresen járok, jól ismerem a szobáját és a lejátszó rendszere összes stádiumát. Nem régiben szerzett be egy új lejátszót és közösen megállapítottuk, hogy soha nem szólt még ilyen jól nála a muzsika, pedig korábban sem volt rossz. És mikor egy ilyen élmény után azt látod valahol leírva a tárgyi készülékről, hogy az egy hallgathatatlan kínai fos, azután jó ideig nem fogsz ilyen közösségi felületeket látogatni, a lelkes posztolót pedig berakod egy mély ignorációs fiókba. Mert azért ennyire nem hallhatjuk másként.

Az iménti kifakadásom inkább azon eseteknek szól, mikor előre lehet tudni néhányakról, milyen mondatokat fogalmaznak majd meg előítéleteik, elköteleződésük, vagy elfogultságuk okán szinte bármiről, egyes márkákat pedig akár napi több posztban is masszívan tolnak. Az én szememben ez az a bizonyos kilógó láb.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2010

Hozzászólás Szerző: wittao »

Eversolohoz volt szerencsem tobb alkalommal az A6-tol a tuning verzion at az A8-ig, es kivancsian meghallgatom majd a legujabb A10-et is.
Az latszik, hogy a gyarto belead apait-anyait, nagyot futnak most. De ebbol messzemeno kovetkeztetest levonni nem biztos, hogy erdemes. Elotte nagyot futott az Aurender, azelott Lumin produkalt eszmeletlen eladasokat, meg kicsivel elotte pedig az Auralic. Mindegyik mellett pedig a hatalmas kijelzovel bejott a HifiRose. Szoval vannak aktualis trendek, ma a trend az Eversolo. Relative olcson adnak sokat, atlathato, konnyen kezelheto mindenes. Kezelofelulete nagyon tetszik es hogy kompakt, gondolkodtam is a tesztrendszerembe egyik forrasbak, de vegul egy Rpi-t tettem be.
Osszessegeben inkabb dicsero irasokat olvastam rola. Kulonlegesnek nehez lenni vele, ez teny.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3260

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Luxor Audio írta:
2025.02.20., csüt. 07:21

Ezen a fórumon nem annyira tanácsos az Eversolot dicsérni...
Miért? Mi történik? Kizárják a tagot, vagy megeresik, és elássák?

Amúgy én rákerestem a nevére itt a fórumon, és nem láttam, hogy különösebb probléma lenne vel. Van akinek tetszik, van akinek nem. Mint ahogy bármilyen más termék is.
Csak a Marantz! :-D

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

mishow írta:
2025.02.19., szer. 18:46
dixie-chicken írta:
2025.02.19., szer. 11:12
kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...
…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan is ;)
Ezen a fórumon nem annyira tanácsos az Eversolot dicsérni. Én és három barátom megelégedéssel használjuk különböző termékeiket, mások csípőből leszólják őket pár perces meghallgatás után, vagy akár még anélkül is. Kilóg a kereskedelmi lobbiló lába. Mindeközben erősen sanszos, hogy európai szinten 2024-ben egyik gyártó sem adott el több audio lejátszót, mint az Eversolo.

Kísérő hír: Mostanában sok hallásvizsgáló szalonban járok akusztika ügyben. Lehet, hogy... ?

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

dixie-chicken írta:
2025.02.19., szer. 20:27
mishow írta:
dixie-chicken írta:
kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...
…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan is ;)
...engem nem zavar,jöhet ide is akár,átnyálaztam egy pár fórumot,(itt is amiket irtak) és nem igazán jutottam előrébb :D ...de ez bizhosan az én hibám :smile51: :smile29: ...pár napja beszéltem kereskedővel ahol kapható,annyit mondott szolgáltatásban rendben van,de hangja olyan mint egy mosógépnek :D ...ez önmagában,annak ellenére hogy homlokráncolást okozott elsőre,még akár jót is jelenthet számomra,mert voltunk már ott más ügyben is cimbivel,és picit túlfinomkodó, akadémikus hangal lettünk megkinálva,amire én azt mondom "ez döglött ló,nem tudsz már mit kezdeni vele,ezt feléleszteni már nem lehet "...lehet hogy az A6,a még szabadon futó fekete musztáng,amit csak be kéne fogni,és meg kéne zabolázni egy kicsit ;)
Amikor megjelent, a Matrix Mini-I4-el hasonlítgatták és több helyen hasonlókat mondtak róluk, pl. YT "videótesztekben".
Na akkor most mi van gondolkodik.gif

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

mishow írta:
dixie-chicken írta:
...engem nem zavar,jöhet ide is akár,átnyálaztam egy pár fórumot,(itt is amiket irtak) és nem igazán jutottam előrébb :D ...de ez bizhosan az én hibám :smile51: :smile29: ...pár napja beszéltem kereskedővel ahol kapható,annyit mondott szolgáltatásban rendben van,de hangja olyan mint egy mosógépnek :D ...ez önmagában,annak ellenére hogy homlokráncolást okozott elsőre,még akár jót is jelenthet számomra,mert voltunk már ott más ügyben is cimbivel,és picit túlfinomkodó, akadémikus hangal lettünk megkinálva,amire én azt mondom "ez döglött ló,nem tudsz már mit kezdeni vele,ezt feléleszteni már nem lehet "...lehet hogy az A6,a még szabadon futó fekete musztáng,amit csak be kéne fogni,és meg kéne zabolázni egy kicsit ;)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

NMG írta:
2025.02.15., szomb. 13:55
Ezzel vitatoznék, hogy gyengécske, mert épp most tesztelték egy Wiim ultra dacot és szerintem a ennél jobb csak a 600ezres árkategóriában van.
,,Tesztelték" .... És akkor mi van?
A gondolkodás nem megerőltető...

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2533

Hozzászólás Szerző: mishow »

dixie-chicken írta:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...köszönöm :smile53:

:cheers1:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

NMG
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: NMG »

Ezzel vitatoznék, hogy gyengécske, mert épp most tesztelték egy Wiim ultra dacot és szerintem a ennél jobb csak a 600ezres árkategóriában van.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”