biztos az elkapott kórság is teszi. higy megéreztem, én se vagyok halhatatlan, de nagyon elérzékenyültem ezen a "törődésen"
nos. az van, hogy sok helyet foglal és valójában a másik lemezjátszóra is át tudom tenni az MM kart. Az is benne van, megint elkezdtem költekezni, halmozni és ilyenkor a lelkiismeretem azt kívánja meg, valamit áldozzak fel. de mire, ma megírtam a nem gyenge marketingszöveget hozzá, én magam is elhittem és már gondolkodtam rajta, hogy be is zárom az egészet és nem adom el. valószínűleg ez lesz és keresek más áldozatot, pl a kis Furuyamát... De ezek olyan ritka dolgok, persze jók is, sajnálom eladni bármelyiket. persze, az asszony is így kevésbé húzza a száját, hogy valami jön, valami megy, bár már említette, hogy jól tudja, nem fogok semmit eladni.
én feltettem, ha nem veszi meg senki, a lelkiismeretem tiszta, én megpróbáltam

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu